הצילו!! לא מבינה מה קורה לגוף שלי
היי, אני מקווה שאמצא פה מענה לשאלתי, אז ככה... אני רוצה לשתף אותכם במשהו מוזר ביותר- ***קודם כל סליחה על האורך אבל שווה לקרוא, **** אז ככה אני בת 25 עם עודף לפי דעתי של 12 קילו +-) בתקופת הצבא עשיתי דיאטת שומרי משקל והורדתי 12 קילו במשך שנה ושמרתי עליהם כשנתיים +- תוך הקפדה פדנטית של שקילת האוכל אכילת גבינות 1/2% מעדנים 0% ,חלב רזה מוצרי טיבעול ,לחם קל והמון המון סלט ירקות ללא שמן/רטבים ....ממש ממש הקפדה, לא אכלתי שטויות לא עוגות ולא דברים כאלו(רק דיאט דיאט, וקל ) כמובן שלכל זה התלווה 7 פעמים בשבוע ספורט שעה -שעה וחצי של הליכה מהירה/ריצה /שחיה/סקי ...וכו' . כעבור תקופה מסויימת הפחתתי דרסטית באימונים,כ(3פעמים בשבוע לפעמים יצא שלא התאמנתי כלל במשך השבוע) התחלתי לבלוע סוג מסויים של כדורים שאני עדיין בולעת אותם ואמשיך לבלוע אותם כניראה כל חיי, ובלי לשים לב הכל עלה חזרה+ עוד 2.5 קילו. אני רוצה לציין שבתקופה הזו עדיין הקפדתי על אוכל בריא ודיאטתי בלי שטויות, בתקופה הממש אחרונה כ 3 חודשים אני עדיין מקפידה על אוכל דיאטתי אך אני אוכלת גבינות 3% (בעצת אנשים), חלב רזה, לחם קל פריכיות וכו' וכמובן שספורט , אך כלום לא יורד לצערי אפילו המשכתי לעלות במשקל ,דבר שלא מובן מבחנתי ומבחינת מומחים וסובבים . אפילו הלכתי לדיאטנית שבדקה את התפריט שלי ואמרה לי שאני אוכלת בסדר גמור ואפילו ניתן קצת להעלות את הקלוריות... עד ל 1400 קלוריות אכלתי סביבות ה 1000+- . ניסינו גם מס' שבועות של דיאטת חלבונים (לא אטקינס) אלא גבינות ביצים עוף חופשי אבל עדיין במידה ( לדוגמא אכלתי 2 ביצים 250 גרם קוטג 200 גרם עוף וכו'), ללא פחמימות וללא קיטניות..... ועדיין כלום לא זז אפשר לומר שהתפריט שלי ב 4שנים האחרונות די קבוע פחות או יותר ואין לי הרבה גיוונים. עשיתי בדיקות דם כוללת בלוטת התריס מתפקדת בסדר , ואין משהו מהבדיקות שיכול להצביע על כך , הברזל אומנם נמוך מאוד, עוד הרופא טוען שהכדורים יכולים להעלות במשקל אבל במקסימום של המקסימום 3 קילו , אך לא 12..... אני מאוד מדוכאת מהעיניין ומיואשת, -זה פשוט בלתי נתפס....) האם מישהו מכם ניתקל במקרה כזה, רואה בעיה מסויימת יכול להמליץ לי אני מדוכאת לגמרי . ... ********* המון המון תודה*************