הצילו!! לא מבינה מה קורה לגוף שלי

מורן2007

New member
המשך....

יומן אכילה אני עושה, ותמיד רושמת מה שאוכלת.... כך שגם שהגעתי לדיאטנית עם יומן אכילה של חודש זה היה מוזר.... מבחינתי העיניין תמוהה תודה לכולכם

מורן2007

New member
הצילו!! לא מבינה מה קורה לגוף שלי

היי, אני מקווה שאמצא פה מענה לשאלתי, אז ככה... אני רוצה לשתף אותכם במשהו מוזר ביותר- ***קודם כל סליחה על האורך אבל שווה לקרוא, **** אז ככה אני בת 25 עם עודף לפי דעתי של 12 קילו +-) בתקופת הצבא עשיתי דיאטת שומרי משקל והורדתי 12 קילו במשך שנה ושמרתי עליהם כשנתיים +- תוך הקפדה פדנטית של שקילת האוכל אכילת גבינות 1/2% מעדנים 0% ,חלב רזה מוצרי טיבעול ,לחם קל והמון המון סלט ירקות ללא שמן/רטבים ....ממש ממש הקפדה, לא אכלתי שטויות לא עוגות ולא דברים כאלו(רק דיאט דיאט, וקל ) כמובן שלכל זה התלווה 7 פעמים בשבוע ספורט שעה -שעה וחצי של הליכה מהירה/ריצה /שחיה/סקי ...וכו' . כעבור תקופה מסויימת הפחתתי דרסטית באימונים,כ(3פעמים בשבוע לפעמים יצא שלא התאמנתי כלל במשך השבוע) התחלתי לבלוע סוג מסויים של כדורים שאני עדיין בולעת אותם ואמשיך לבלוע אותם כניראה כל חיי, ובלי לשים לב הכל עלה חזרה+ עוד 2.5 קילו. אני רוצה לציין שבתקופה הזו עדיין הקפדתי על אוכל בריא ודיאטתי בלי שטויות, בתקופה הממש אחרונה כ 3 חודשים אני עדיין מקפידה על אוכל דיאטתי אך אני אוכלת גבינות 3% (בעצת אנשים), חלב רזה, לחם קל פריכיות וכו' וכמובן שספורט , אך כלום לא יורד לצערי אפילו המשכתי לעלות במשקל ,דבר שלא מובן מבחנתי ומבחינת מומחים וסובבים . אפילו הלכתי לדיאטנית שבדקה את התפריט שלי ואמרה לי שאני אוכלת בסדר גמור ואפילו ניתן קצת להעלות את הקלוריות... עד ל 1400 קלוריות אכלתי סביבות ה 1000+- . ניסינו גם מס' שבועות של דיאטת חלבונים (לא אטקינס) אלא גבינות ביצים עוף חופשי אבל עדיין במידה ( לדוגמא אכלתי 2 ביצים 250 גרם קוטג 200 גרם עוף וכו'), ללא פחמימות וללא קיטניות..... ועדיין כלום לא זז אפשר לומר שהתפריט שלי ב 4שנים האחרונות די קבוע פחות או יותר ואין לי הרבה גיוונים. עשיתי בדיקות דם כוללת בלוטת התריס מתפקדת בסדר , ואין משהו מהבדיקות שיכול להצביע על כך , הברזל אומנם נמוך מאוד, עוד הרופא טוען שהכדורים יכולים להעלות במשקל אבל במקסימום של המקסימום 3 קילו , אך לא 12..... אני מאוד מדוכאת מהעיניין ומיואשת, -זה פשוט בלתי נתפס....) האם מישהו מכם ניתקל במקרה כזה, רואה בעיה מסויימת יכול להמליץ לי אני מדוכאת לגמרי . ... ********* המון המון תודה*************

yaelgro

New member
איזה כדורים את לוקחת?

כי אם בטעות אולי זה דקסמתזון, אז הכדורים גורמים להשמנה.

מורן2007

New member
לא זה לא אלא

זה גלולות שנילקחות בגלל בעיות הורמונליות - וע"מ להסדיר את המחזור החודשי ....

מציעה לך לעשות בדיקה מקצועית של ח"ח

ח"ח = חילוף חומרים. תדעי כמה אנרגיה באמת, בפועל, במציאות (לא לפי טבלאות של ממוצעים כלל עולמיים) - הגוף שלך דורש על מנת לתחזק את עצמו בבסיס (בזמן מנוחה). בנוסף לזה, מציעה לך שתקבלי ייעוץ תזונאי אצל איש מקצוע שונה מזו שאת אצלה עכשיו. (חוו"ד נוספת, מה שנקרא) כשיהיו לך נתונים מדוייקים על הגוף הפרטי שלך, הדרך תהיה יותר פשוטה להרכיב לך תפריט שכן יאפשר הרזייה (או אפילו שמירה על משקל, כשתגיעי למצב הזה). בהצלחה! נ.ב.1 אגב, תמיד אפשר להחליף גלולות כאלה באחרות, כשתופעות הלוואי לא טובות לך. כיום כמעט לכל בעיה בריאותית, יש יותר מאופציה אחת לפתרון. במיוחד כשמדובר בכדורים הורמונליים. נ.ב.2 תמיד תוכלי להגביר את הפעילות הגופנית שלך, כך שתשרפי כל יום יותר קלוריות.

yaelgro

New member
גלולות למניעת הריון?

גם לי יש בעיות הורמונליות בגלל מחלה גנטית, ואני לוקחת גלולות דיאנה בתור תרופה. יש הטוענים שהן משמינות, מה שלא נכון. מה שכן נכון, הוא שהן מגבירות קצת את התאבון, וצריך ללמוד לעזור לגוף, כי בחודשים הראשונים הגוף מחפש את האוכל אקסטרה. אני בכל מקרה, ההוכחה החיה שאפשר לרזות, והרבה גם כשלוקחים גלולות. ומצטרפת לעצה של מיכאלה שרצוי לעשות בדיקות מקיפות. אולי אפילו לבקש הפניה לאנדוקרינולוג.

dor and more

New member
הדיאטנית שלי מאשימה את הגלולות בחוסר ירידה

שלי יש אנשים שהיא אומרת שזה משפיע עליהם יותר. אבל לדעתי זה סתם אוכל.....

yaelgro

New member
תראי, יש ויש

אבל, האנדוקרינולוגית שלי אמרה לי בפרוש שעם קצת יותר שליטה עצמית, הגלולות לא מפריעות לירידה במשקל.

מספר הצעות

כפי שמיכאלה אמרה בדיקה של RMR ניתן לעשות בווינגייט לבדיקה כמה קלוריות הגוף צורך ביום במנוחה
בדיקה מקיפה של בלוטת התריס כלומר T3 וT4
שינוי שלתוכנית האימונים,להתמקד בבניית שריר ולא רק באירובי
האם את בלחץ מאוד גדול בתקופה האחרונה?הורמונים של סטרס משפיעים על הירידה במשקל
שינה=נסי לישון כ8 שעות שעות ביום זה עושה פלאים לירידה במשקל ותני חיוך,יהיה בסדר אינשאללה

מורן2007

New member
תשובות

לגבייהבדיקה של שריפת הקלוריות במנוחה, עשיתי בדיקה במקום פרטי, לא זוכרת את שם הבדיקה אבל זה מכשיר שנושפים לתוכו למשך 10 דקות. וגם שם היה התשובות היו תקינות לגביי בדיקות של בלוטת התריס עשיתי אך אבדוק שוב אם זה אלו שציינתם קודם . ניסיתי להחליף את סוג הכדורים , לא עזר...... ולא אני לא במתח..... לא יודעת מה לומר למישהו יש עוד רעיונות?? מישהו אמר לי לעשות בדיקת רעלים - אתם חושבים שיש קשר?? תודה

אלוניס

New member
לי הייתה בעיה עם הגלולות

גם כן כדי לסדר מחזור וכל זה. על הפנים. עשיתי הפסקה של כמה שנים, הגיע חבר חדש והתחלתי שוב - אותו סוג. ותוך 6 חודשים עליתי 12-15 ק"ג!!!! ולא הרגשתי שאכלתי מחוץ לרגיל ועשיתי אותה פעילות כמו קודם. (זה קרה לי בתקופת 2001 והביא אותי בפעם הראשונה לדיאטנית). ההשמנה הביאה לשינה גרועה, קושי בכושר, כאבי ראש חזקים וכל הרופאים אמרו לי לרדת במשקל וזה יפתור. רק הדיאטנית אמרה לי "אם את יכולה, תפסיקי עם הגלולות לגמרי". הפסקתי ועשיתי את התוכנית ואפילו בלי יותר מדי ספורט בהתחלה וירדתי יפה. תוך שנתיים איזנתי חזרה ושמרתי על זה עד שעברנו לחו"ל ופה השתנתה לי התזונה לאללה אז אני עושה שומרי משקל וזה עוזר. טפו טפו עד עכשיו ירדו 9 ק"ג. כשניסיתי לנתח מה בדיוק הייתה ההשפעה של הגלולות הבנתי שהן גרמו לי לתפקד במצב של PMS במשך כל החודש!! ובעת המחזור תמיד אני אוכלת יותר מתוק, בעיקר שוקולד. אני מציעה שתבדקי אלטרנטיבות להפסקה הכדורים שאת לוקחת ושתבואי לדיאטנית עם יומן אכילה שתנהלי במשך כמה שבועות כדי לראות כמויות, מה את נורא אוהבת לשלב ולא יודעת בדיוק איך וכו'. הרופא אולי מכיר סטטיסטיקות לגבי התרופה אבל על כל אחד זה משפיע אחרת וכנראה עליך זה משפיע לא טוב. שיהיה בהצלחה.

אלוניס

New member
אהלן וברוכים הנמצאים../images/Emo13.gif

חשבתי שכשאני בשחור לא ממש ישימו לב שבאתי לבקר...

למעלה