הצילו - הפסקת חשמל !!!!!

• פותח הנושא lyluu
  • פורסם בתאריך

lyluu

New member
הצילו - הפסקת חשמל !!!!!

עכשיו הסתימה הפסקת חשמל של שעתיים וחצי, ואנחנו התבשלנו מחום !!! בסוף הכנסתי את הבייבי, בוכה ומזיע לרכב הממוזג, ונסעתי ונסעתי ונסעתי... עד שהוא נרדם ונרגע. (בדרך עברתי בשילב ועשיתי רכישה קטנה) איך אפשר בחום הזה להיות בלי חשמל????? איך זה שבמדינה מתוקנת חברת החשמל לא מסוגלת לספק חשמל כמו שצריך? זה לא קייץ ראשון !!! וראיתי עכשיו באינטרנט דיווחח על הרוג בתאונת דרכים, בגלל רמזור שלא עבד... לא יאמן !! טוב שהרכב לא תלוי בחברת החשמל וטוב שנגמרה ההפסקה... מקווה שלא יגיע למחוזותיכם לילו

S r 35

New member
../images/Emo5.gif הגעתי הביתה עמוסה בשני ילדים

כולנו מתנשפים, מתנשמים ומזיעים אחרי שעלינו 4 קומות ברגל. כל מה שרצינו זה רק קצת מזגן ואיך שהדלקנו אותו
הפסקת חשמל - שהסתיימה רק עכשיו. אוווווווווף נמאס כבר!!!!! מזל שלא השתמשנו במעלית עוד היינו עלולים להתקע. אנחנו פשוט מדינת עולם רביעי! ואם זה ככה עכשיו, לא רוצה לחשוב מה יהיה באוגוסט.

Tula1

New member
אני הורדתי את הילדה במנשא

לא העזתי להכנס למעלית איתה! לא כמו הגברת החכמה הזו שנכנסה למעלית עם תינוק בן חודש (!!!!!) כשיש כל כך הרבה התרעות להפסקת חשמל....איפה השכל איפה???

noga30

New member
השתמשתי במעלית עם ניצן בת החודש

היום בצהרים וזה יכול היה לקרות גם לי, לא יצא לי לשמוע רדיו היום ובטח שלא לראות מבט או ערוץ חדשות אחר אתמול בערב ואם אמא שלי לא היתה מתקשרת להגיד לי אחרי שכבר חזרתי, לא הייתי יודעת שזה מסוכן. סליחה אבל זה לא אומר עליה שום דבר

Tula1

New member
אם תקראי היטב את הכתבה עד הסוף

תראי שהגברת הנ"ל כן ידעה שיש הפסקות חשמל יזומות ("חשבתי שיש גנרטור....") וואלה חשבת.... לא יודעת, אותי זה מרגיז לאללה לקרא על אנשים כאלה שלא חושבים עד הסוף. צ'טערת, זה כן אומר עליה הכל. שמחה בשבילך שלא נתקעת במעלית. יום טוב

tali2778

New member
tula' מצטערת אבל איזה זכות יש לך

לשפוט אנשים אחרים? את לא מכירה אותה בכלל. כל כך מכעיס אותי לקרוא תגובה נחרצת כמו שלך על מישהי שאת בכלל לא מכירה. האם רק הרשא שלי לא היה במקום חודש אחרי לידה? האם שכחת כבר את כל הקשיים של ההתחלה. מצטערת על תגובתי הזועמת, פשוט נראה לי לא לעניין לשפוט ככה אמא טרייה.

lilend

New member
מה כבר יכול לקרות לילד בן חודש

שנתקע במעלית? אין פה שום סיכון ולא קורה כלום עד שחוזרים לנוע, אין מצב שנגמר חמצן במעלית, היא לא אטומה.

Tula1

New member
חוץ מחום מטורף בתוך תא קטן ודחוס?

חוץ מלהרגיש את אמא לחוצה? חוץ מלהיות 45 דקות בחושך מוחלט? כלום...באמת שום דבר...הוא בטח נהנה לאללה.... נו באמת.

lilend

New member
איזה הגזמה!

קודם כל, הכל תלוי בהסתכלות, ילד בן חודש לא באמת ייכנס ללחץ כי הוא נמצא בחושך, אל תשכחי שתינוקות בני חודש ערים חצי מהלילה בחושך...ילד מתעורר במיטה שלו בחושך, חושך זה לא דבר רע. דבר שני-ברוב המעליות יש תאורת חירום אם זה עד כדי כך מפחיד אותך, דבר שלילי-אמא לחוצה לפעמים, אי אפשר למנוע מצבי לחץ, רוב האמהות שאני מכירה מגיעות למצבי לחץ בעיקר בגלל דברים שקשורים לילדים שלהם דווקא, דבר נוסף-התקעות במעלית היא לא סיבה ללחץ, יושבים ומחכים כמו לשבת בפקק בכביש במשך שעה (אם כי פקק בכביש מלחיץ הרבה יותר כי התינוק נמצא בכסא האחורי, חם, השמש בפנים ועוד...). קצת פרופורציות, זה באמת לא כיף גדול להתקע במעלית אבל גם ממש לא נורא ובטח לא טראומטי. ודבר אחרון-כל מעלית יכולה להתקע, בחורף את לא עולה במעליות? הרי בחורף ישנה סבירות גבוהה להפסקות חשמל. אי אפשר לחיות בפחד ועוד לזלזל במי שבוחר שלא לחיות בפחד.

lilend

New member
שמת לב איזה סיפור עשית

מהתקעות במעלית? זה בסך הכל חוויה שאלפי אנשים עוברים בכל יום ברחבי העולם. להתייחס לזה כאל כזה דבר נורא, כן, זה לחיות בפחד. אין לי בעיה אם את מםחדת מזה כל כך, אלו הם חייך ותחיי אותם כמובן כמו שאת רואה לנכון, אבל לזלזל במי שלא מפחד מחוויה כל כך מינורית זה מוגזם.

lulyK

New member
../images/Emo45.gif

מה הסיפור הגדול להתקע במעלית? כשיש בחירה, ברור שעדיף לעלות במדרגות ביום כזה, אבל יש אנשים שאין להם ממש בחירה והסיכון הוא לא כזה גדול, אחרי הכל.

תוליק 1

New member
יש אנשים שיש להם פוביה ממקומות

סגורים שמתחזקת כשנתקעים במעלית

Tula1

New member
ואני שוב שואלת-

למה השימוש החוזר בביטוי "לחיות בפחד"? לא,אני לא חיה בפחד. אני גם לא חיה בחשש. אני בסה"כ מעדיפה שהילדה שלי לא תיתקע איתי 45 דקות במעלית סגורה וחמה. נוחות נטו לילדה שלי. מוזרה, מטורפת ולא נורמלית, נכון?בבקשה שמישהו יאשפז אותי מהר בבית משוגעים.... (זה מופנה גם לגאונה למטה שהיגגה משהו על זה ש"נראה לה..." שיש לי טראומה ממעליות....) נו שויין....

lilend

New member
ואני שוב אענה לך- את מתארת מצב של

פחד. נוחות היא אומנם משהו שאנחנו שואפים לספק לילדים שלנו, אבל לא נגדיר כמטומטמים כל מי שלא מצליח לספק 100 אחוז נוחות בעולם שבו אנו חיים. את רוצה נוחות-למה את קושרת את הילדה בסל-קל? למה את לוקחת אותה לנסיעות ברכב? חשבת פעם כמה זה לא נוח לשבת כבולה על כיסא תינוק בלי יכולת לזוז? את אמא לתינוקת קטנה, תאמיני לי שאת עוד תעשי הרבה מאוד דברים שיגרמו לה חוסר נוחות בכדי להגן על חייה ויש עוד אין ספור דוגמאות לכמה הנוחות היא חשובה אך לא נבסס עליה את חיינו. את מתייחסת לאישה שנתקעה במעלית כאל טיפשה גמורה בגלל שהיא חשבה שיש בבניין שלה גנרטור-את בודקת לפני כל עליה במעלית אם יש גנרטור? ואם אין-את נמנעת מלעלות במעלית רק בגלל הסיכון (שקיים תמיד) שיהיה קצר חשמלי? אני אעיר לך גם לעניין עצמו-היא חשבה שיש גנרטור משום שחוקי הבנייה מחייבים גנרטור בכל בניין בן יותר משבע קומות. היא טיפשה כי היא לא חשבה על נוחות? נו, ברצינות. אני לא יכולה לתאר את התגובות שלך כשום דבר אחר חוץ מפחד, זו לא בושה לפחד.

a t g n

New member
ואני לא מבינה את אלה שלא מבינות

א. כי זה באמת מלחיץ להתקע במעלית חשוכה עם תינוק (וגם בלי תינוק). מ-א-ו-ד לא נעים. ב. ככה היא חוותה את האירוע, אז יש מקום לשיפוטיות? ממש לא!!

She Dolphin

New member
אני חסרת שכל שכזאת ../images/Emo10.gif

נתקעתי במעלית במהלך הפסקת חשמל היום עם תינוק בן חודש ועם שני ילדי. היינו לכודים שם כמעט חצי שעה. זה באמת נחמד מאוד שתריעים וממליצים לאנשים לא להשתמש במעלית, אבל מה אמורים לעשות כאלה שאין להם ברירה? אני בעוונותי גרה בקומה שביעית וחייבת לרדת עם תינוק בעגלה להביא את שני ילדי הגדולים יותר מהגנים. מה בדיוק אני אמורה לעשות כדי לקבל ממך ציון של בעלת שכל? ומה אמורה השכנה שלי, שגרה באותה קומה שלי - אישה בת למעלה משמונים? ואני כבר לא מדברת על נכים...

למעלה