הצילו ג'ק מיוחם

Noaal

New member
הצילו ג'ק מיוחם../images/Emo70.gif

ג'ק בטוח שהיד שלי היא נקבה מיוחמת וכבר כמעט שעה שהוא מנסה למצוא את התנוחה שנוחה לו. הוא נושך לי את השרוול של היד (כמו שזכר נושך את העורף של הנקבה), עושה את כל התנועות, מיילל ומתסכל את עצמו.. הוא יעבור סירוס עוד השבוע. אני לא יודעת אם לצחוק או לבכות...

אבל, אבל, אבל...

זכרים לא מתייחמים אלא אך ורק מגיבים לנקבות מיוחמות... אולי יש בסביבה חתולה מיוחמת ולכן הוא מתנהג, או שזה בכלל נובע בגלל צורך להפגין דומיננטיות עליך, הוא כנראה כבר מרגיש מספיק נוח איתך להפוך אותך לשלו

Noaal

New member
בבית בטוח אין נקבות מיוחמות

(סלו' שקט!) ולגבי הפגנת הדומיננטיות - בהחלט הגיוני לאור העובדה שהבנות תבעו אותי לעצמן כל אתמול. וללא ספק, הוא מרגיש הרבה יותר טוב והרבה יותר פתוח איתי.

b love

New member
פתוח לחלוטין../images/Emo6.gif

נקווה שתשרדי את השבוע

זכרים מיוחמים כל השנה

מהרגע שבשלו מינית, הם מיוחמים וחרמנים כל הזמן. חייבים לגאול אותם מיסוריהם ע"י סירוס כי הם משתגעים מכך.

אין הבדל

רק שכיום לגברים הרבה יותר קל להשיג ז**ן מאשר לחתולים. גברים יכולים גם לדאוג לעצמם באופן עצמאי...

ושוב,זכרים לא מתיחמים אלא רק מגיבים

לנקבות מיוחמות וכראיה חיפשתי ומצאתי מאמר של ד"ר דייויד רוזנבלט, מביאה רק את הקטע הרלוונטי מהמאמר: "בניגוד לדעה הרווחת אין דבר כזה "חתול מיוחם". חתול שיוצא בלילות, מיילל ומתווכח עם חתולים אחרים לאור ירח אינו "מיוחם", אלא מגיב לחתולה מיוחמת. בהיעדר חתולה מיוחמת בטווח ההרחה שלו, החתול לא "מתייחם" ולא מתעניין בבנות. לעומת זאת, חתולות בהחלט מתייחמות והתנהגותן המופקרת בתקופת הייחום אינה מותנית בנוכחות חתול זכר. תקופת הייחום בחתולה הוא עניין עונתי. הטבע תכנן את העסק כך, שלא ייוולדו גורי חתולים בחורף. לכן, לקראת סוף החורף החתולות מתחילות להתייחם, מזדווגות והגורים נולדים חודשיים מאוחר יותר, באביב..."

Noaal

New member
בין לבין ועם התייעצות עם מרתה

היועצת ההתנהגותית, הועלתה ההשערה שאולי, בעקבות "האוננות" ג'ק נזרק מביתו. התגובות שלו לנזיפה (קולית בלבד) שלי היא קיצונית לטעמי. הוא משתופף כאילו עוד שני אני אתן לו את הכאפה של חייו. לו רק יכולתי לדעת מי הם בעליו הקודמים, הייתי רוצה לראות איך הם היו מגיבים אם אני הייתי מתנהגת כלפיהם כמו שהם נהגו בחתול.

למעלה