הצילו גסטון.....

רוויתוש

New member
הצילו גסטון......./images/Emo186.gif../images/Emo186.gif

בנות, אני חוששת מאוד מהגסטון. שמעתי דברים לא נחמדים ואפילו קשים.... כמה זמן צריך להזריק ואיפה? אני פשוט מנסה להרגיל את עצמי למצב העתיד לבוא (.....מאוד בקרוב...) אמאל'ה....

נטלי6

New member
אין ממה לחשוש זו זריקה שנותנים בטוס

בטוסיק זה לתמיחה. את בהריון? קצת כואבת אבל שווה לסבול בשביל שהכל יעבור בשלום ממי.

רוויתוש

New member
נטלי

הלוואי והייתי בהריון... אני לקראת החזרת
כמה זמן צריך להזריק את זה, כלומר עד מתי? מה התופעות לוואי של זה?

נועם@בת

New member
לא לפחד מהגסטון

אם מתייחסים אליו יפה הוא לא נושך
וכמה שמזריקים יותר זה יותר טוב, אינשללה שתצטרכי להזריק עד שבוע 9. טיפים חשובים על הזרקת גסטון תמצאי במאמרי הפורום , בשאלות הנפוצות ובשאלות הנפוצות של פורום תרומת ביציות. אני הזרקתי לבד, וזה הפך פשוט כל כך עד שגם כאשר הרופא "הרשה" לי לעבור לאנדומטרין החלטתי שזה יותר פשוט מהג'יפה שנוזלת בין הרגלים. מה שכן, תעקבי אחרי תגובות הגוף, יש נשים שאלרגיות לגסטון ומקבלות חום או גירוי חזק בגוף. בהצלחה נועם

רוויתוש

New member
נועם עוד שאלה

הרופא שלי אמר שמוטב שיזריקו לי.... האם זה אומר שזו זריקה מסוכנת? למה איני יכולה בעצמי כמו שאר הזריקות?

נועם

את יכולה בבקשה לתת קצת פרטים על איך הזרקת גסטון לבד? בשכיבה? בעמידה? מול המראה? עם קרח? בלי קרח? כל טיפ יתקבל בברכה. תודה

רוויתוש

New member
שוקולד

נועם שלחה קישור לטיפים. את מוזמנת להסתכל. האם גם את צריכה להזריק גסטון? ואם הבנתי נכון הגסטון נוזל בין הרגליים? אוי ואבוי....

fibi4321

New member
גסטון לא נוזל דרך הרגליים!

נראה לי שהכוונה היתה שהיא העדיפה את על הגסטון על פני הנרות שנוזלים.. בקשר לזריקה- זה חומר סמיך ובגלל זה קצת קשה להזרקה וקצת יותצר כואב. אחרי כמעט חצי שנה שאני משתמשת אני מאמינה שעליתי על הנוסחא הנכונה: קודם כל לחמם את החומר קצת בין הידיים (כדי שיתנזל יותר, כמובן לא להחזיק במקרר), דבר שני, להזריק לאט ובסבלנות. אחרי ההזרקה צריך לעשות עיסוי נמרץ ע"מ שלא יווצרו גושים של החומר- אלו למעשה השדים הכואבים פה בסיפור. גם אם עשית עיסוי ובכל זאת מתחיל לכאוב, פשוט תחזרי ותעסי את המקום- זה יעלם. מצאתי גם שצעצועי הפלסטיק של ההולכת על ארבע שלי יכולים לעזור אםן יושבים עליהם (כאלו עם שפיצים). אבל באמת שעיסוי פשוט עושה את העבודה.חוץ מזה שמאד נחמד לטוסיק לשם שינוי לקבל כ"כ הרבה תשומת לב.. בהצלחה!

נועם@בת

New member
הגסטון לא נוזל לשום מקום

התמיכה הוגינאלית נוזלת, הגסטון נכנס ישר לתחת (סליחה על הצרפתית שלי) ונשאר שם
. אני הזרקתי בעמידה מול המראה. תתרגלי על יבש, תעמדי בישבן חשוף מול המראה (לא לעשות את זה כשהחלון פתוח
). תחזיקי עט או עפרון ביד ימין (אם את ימנית) ותצבטי בין שתי אצבעות יד שמאל את המקום המיועד להזרקה. תסתובבי אל מול המראה לזוית בה את רואה את המקום הצבוט ומול המראה תביאי את העט לנקודה בה צריך להזריק. סביר להניח שהתמרון יצליח, מה שאומר שטכנית אפשר לעשות את זה. אני מניחה שהרופא אמר אז זה כי צריך להזריק לישבן, וטכנית זה מסובך הרבה יותר מאשר להזריק לבטן או לירך. אגב, יש נשים שהזריקו גסטון לירך והיה להן בסדר, ויש כאלה שצלעו ימים רבים אחרי כן, לכן אני לא ממליצה לנסות לפני שאת מיומנת לחלוטין (אני לא ניסיתי בכלל כי גם הזרקת מנוגון וגונל לירך לא היו לי נעימים במיוחד). חשוב מאוד לחמם את הגסטון לטמפרטורת גוף או טיפה יותר, אבל אסור לחמם מעל 45-50 מעלות כי הוא יכול לההרס. ועוד חשוב אחד- להזריק לאט לאט לאט לאט לאט לאט לאט ועוד יותר לאט. כאמור, הטיפים מאוד עוזרים, אני למדתי מהן המון. תעברי במאמרי הפורום גם על מאמר הטיפיפ להזרקה וגם במאמר שדן בגסטון במיוחד. בהצלחה נועם

רוויתוש

New member
נועם, תודה. אין עלייך!!!! ../images/Emo140.gif

הכי הרבה אני אצלע מספר ימים או שבועות... האמת שאני אצטרך לאזור כוחות ואומץ (בכל זאת מדובר בתXX שלי...)

גמאני קיבלתי גסטון../images/Emo4.gif../images/Emo122.gif../images/Emo67.gif

אחרי שאנדומטרין שרף לי אש וגם קרינון (לג בעומר) קיבלתי היום גסטון. עד שקיבלתי עצמאות מוחלטת עם הזריקות עכשיו שוב צריך ללכת לאחות... חוץ מזה השריפה הבשתן הפכה לכאבים חזקים בבטן התחתונה (כנראה השלפוחית) ותכיפות במתן שתן. אני מרגישה שיש לי חום, מדדתי יצא 36.7, לא ממש חום אבל אני סמוקה וכואבת. קניתי מיץ חמוציות ומחר בדיקת שתן. אני מפחדת מה יהיה שלא יתחרבן לי הטיפול.... (ההחזרה הייתה ב10.06)

עדכון מהזרקת גסטון - לא נורא בכלל

הלכתי לאחות במכבי וקיבלתי הסבר מפורט. אני חשבתי לתומי שיש מחט ירוקה קצרה אבל מסתבר שזו המחט הירוקה שבאה עם המזרק, זו שהשתמשתי בה עד כה לשאיבת החומר. למרות המחט הארוכה והעבה לא כאב בכלל (אולי כי התחת מרופד) עשיתי עיסוי ועכשיו אני מרגישה טיפה את המקום אבל זהו לא יותר מזה. ממש לא היה לי נורא. מקווה שגם רוויתוש בסדר......... ממחר זה הג'וב שלי בעלי.... נראה איך הוא יתמודד...

אני והגסטון חברים טובים../images/Emo8.gif

זאת התמיכה היחידה שאני לוקחת ופשוט למדתי להתמודד איתה. וכדי שאני לא אהיה תלויה באחיות ומרפאות לימדתי את הבעלול להזריק לי וכשהוא הוא לא בבית אני פשוט מזריקה לעצמי לבד מול המראה, קצת מסורבל ולא נעים אבל זה עובר ושווה את זה

לגבי הגסטון

אני אנסה לענות על מה שכתבת אחת לאחת: 1. האם הגסטון לא נחמד? לא הוא לא. בד"כ אחרי הזרקה של גסטון יש קצת נפיחות וכתמים קטנים כחולים וכן, כואב כשמתיישבים (בקיצור התחת כואב וקצת נפוח) וזה לא נעים אבל לא בלתי ניתן להתמודדות. 2. כנאמר לעייל - מזריקים בטוסיק והמינון תלוי במה שהרופא קובע - לי במחזור ראשון נתנו 50 מ"ל (אמפולה אחת)ביום ואחרי שהתחילו הכתמות - העלו ל - 100. במחזור הזה התחלנו מייד ב - 100 - כאמור, הרופא יקבע. 3. גם זצן ההזרקה - תלוי ברופא. מכיון שלצערי עוד לא חוויתי הריון אז ההזרקה היתה עד ליום בדיקת הבטא... 4. לגבי עצם הזרקה - טיפ. הזריקה עצמה קצת כואבת (החומר עצמו), אם כי אישי שמזריק לי מצליח מידי פעם לעשות זאת ממש בלי כאבים. מה שעוזר לי להתגבר על אי הנעימות זה תרגילי נשימה וריכוז במשהו אחר וכן ידיעה שזה כואב אבל יעבור והכי חשובה - המטרה הסופית. שיהיה בהצלחה וככל שתפחדי פחות, יכאב פחות.

למעלה