הצילו !!! בעיית WORD מטורפת

eligrt

New member
הצילו !!! בעיית WORD מטורפת

אין לי מושג איך למה מתי כמה ומדוע, אבל יש לי מסמך של בערך 60-70 עמוד ב WORD, וכל שינוי שאני לא עושה בו משפיע על כולו !!! למה אני מתכוון? לדוגמה, אני מסמן כמה מילים ומדגיש אותם בקו, פתאום כל המסמך שלי הופך להיות underline, אני מדגיש, ואז כל המסמך הופך להיות מודגש, מצמיד לימין פסקה, ואז פתאום כל המסמך מוצמד לימין.. יש לכם מושג מה זה ואיך פותרים את זה? לתגובתכם אודה eligrt

yyy25

New member
ניסיון

כתוב האם זה רק במסמך זה אם כן נסה להעתיק למסמך חדש עמוד או 2 וסגור את המסמך הגדול ובדוק אם זה קורה אם כן העלה את הקובץ הקטן לפורום אולי יהי יותר קל לעזור אם זה קורה בכל המסמכים שלך תחליף מקלדת אולי אחד המקשים כמו ctrl או Shift תפוס בהצלחה יוסי

eligrt

New member
אלוהים... זה בכל מסמך שאני פותח

גם אם זה מסמך חדש....

תנסה את זה

תעתיק את כל האקסט ע"י בחר הכל והעתק תפתח מסמך חדש שם תיכנס לתפריט עריכה > הדבקה מיוחדת שם תבחר בטקסט ללא עיצוב תאשר וזהו. עכשיו יתכן שהרבה עיצובים שעשיתי יעלמו (ויתכן שלא) בכל מקרה הוא לא אמור לעשות לך בעיות נוספות.

einat-z

New member
הסגנון מתעדכן אוטומטית

אני מנחשת שזו הבעייה. כדי לפתור אותה: 1. לבדוק איך קוראים לסגנון שבו אתה כותכ: לעמוד על אחת הפסקאות ולראות בתיבת הסגנון (למעלה משמאל, שמאלה משֶם הפונט). 2. תפריט ראשי > עיצוב > סגנון בחלון הסגנונות, לבחור את הסגנון הנ"ל. 3. ללחוץ על שינוי > עיצוב > גופן. לוודא שהתיבה "עדכן אוטומטית" לא מסומנת. כאשר היא כן מסומנת, כל שינוי שמבוצע ישירות על הסגנון הזה (לאו דווקא דרך המסכים המתוארים לעיל) יוחל אוטומטית על כל שאר המקומות שבהם נעשה בו שימוש במסמך. ולא להתעצבן על האפשרות הזאת, היא שימושית לפעמים. למשל בסגנונות של תוכן עיניינים. רק צריך להכיר את הקטע שלה

einat-z

New member
פעם...

עניתי על זה ואז גם הכנתי את צילום המסך. הנה לינק לתגובה הקודמת, עם צילום המסך

למעלה