הצילו-אתר של אמא נפרץ ע"י ערבים

edna12

New member
הצילו-אתר של אמא נפרץ ע"י ערבים

האתר הושחת לחלוטין ועכשיו מוצגות בו תמונות זוועה. כיצד ניתן להחזיר את האתר לקדמותו ו / או למחוק את מה שיש שם עכשיו? כתובת האתר - http://geocities.com/jcatzel בתודה רבה מראש

uzi2

Active member
ראי דיונים קודמים

הנושא כבר נדון כאן, כאשר ashmash פנה הנה עם בעיה דומה. תוכלי לראות כיצד הוא הצליח לפתור את הבעיה. מישהו אחר פנה הנה עם אותה בעיה אבל לא נראה שהוא פתר אותה (וגם לא חזר אלינו כדי להגיד מה הוא ניסה). בכל מקרה שווה שתראי כיצד Ashmash פתר את הבעיה, וכדאי שתנסי לעשות אותו הדבר. ואם לא עוזר או אי אפשר ליישם, אז לחזור הנה וננסה לעזור הלאה. הדיון (שכדאי שתקראי את כולו) נמצא כאן: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=170&msgid=11064949

edna12

New member
או.קי, ננסה

האמת שההסברים נשמעים לי מסובכים למדי, איך אפשר לברר את הכתובת של הפורץ וכן הלאה? בכל מקרה,אני אמסור לאמא שלי. אגב, גם האתר של אמא שלי בג´אוסיטיס וגם שם הפורץ הוא מישהו שקורא לעצמו מוג´הדין האקר או איזשהו זבל דומה תודה בכל מקרה, אעדכןבהתפתחויות

edna12

New member
הפורצים השתלטו גם על הססמא

וגם על האי מייל, כך שאנחנו באמת לא יודעים מה לעשות חוץ ממייל ששלחנו לג´יאוסיטיס

uzi2

Active member
האם ניסית לפעול על פי העצה שנתתי ל

האם ניסית לפעול על פי העצה שנתתי ל- ashmash באותה תכתובת?

madrub

New member
פריצה לאתרים ישראלים

קבוצה של MUJAHEDEEN HACKER GROUP פורצים לאתרים ישראלים ב GEOCITIES הם משנים פרטים בחשבון המשתמש. פניתי ל YAHOO אבל הם לא עוזרים כל כך.למרות שיש להם חור אבטחה ענק. אנשים שמבינים בפריצה לאתרים HACKERS יכולים אולי לעזור להלחם בקבוצה זו בנתיים פתחתי אתר ב TopCities (הוא בבניה)

uzi2

Active member
האם

א) האם ניסית לפעול על פי הדרך שהצליחה ל- ashmash? ב) האם אתה יכול להשוות את ההשערה שיש לסלע בשרשור המדובר עם מה שקרה לך?

edna12

New member
האתר של אמא שלי, לא שלי

בכל מקרה היא לא יכולה לעשות כלום כי הפורצים השתלטו לה גם על הססמא. בכל מקרה, גם אמא שלי משתמשת הרבה באי.סי.קיו, קישור לאתר שלה מופיע בכרטיס אי.סי.קיו שלה ואני בהחלט חושדת שיש קשר.

uzi2

Active member
גם במקרה של ashmash

הפורצים השתלטו על הסיסמה שלו. מומלץ לנסות את הדרך שעזרה לו, ורק אח"כ אם לא עוזר, לפנות הנה עם אינפורמציה נוספת (מה ניסיתם ומה קרה).

dino_din

New member
מבקש מספר הבהרות בנושא

מאחר וגם לי יש אתר ישראלי/יהודי שסובל מהצפות מייל חוזרות ונשנות של גורמים ערבים אני כמובן חרד מאוד מהאפשרות שעבודה של שנתיים תרד לטימיון בעקבות פריצה אליו. יש לי אתר ב angel fire והייתי שמח לדעת האם ישנן דרכים או פעולות שאפשר לבצע על מנת להקטין את האפשרות לפריצה לאתר. בהנחה שיש לי סיסמה שקשה לגלות, האם ישנם דברים נוספים שניתן לעשות ? בברכה, דינו.

uzi2

Active member
קודם כל אתר מרשים מאוד

* למעט שוב, שאם יש שאלה/תשובה שבעזרתם אתה יכול להזדהות מול Angelfire אז שהאינפורמציה לא תהיה קלה לזיהוי ולא שתמצא באתר עצמו. * סיסמה לא טריויאלית ולא מילה מהמילון אמרת. * הכי חשוב (כדי שבאמת עבודה של שנתיים לא תרד לטמיון): תחזיק עותק מעודכן של האתר שלך על המחשב שלך.

edna12

New member
האם ניתן להסביר לי צעד צעד מה עשה

בעל האתר הקודם שהאתר שלו נפרץ?

uzi2

Active member
תקראי את ההודעה שלי בשרשור ההוא

עם ההנחיות לגבי הטלפון. הדרך הטובה ביותר היא לשוחח איתם, אבל כאשר מתקשרים לשם עונה קודם כל מערכת לניתוב שיחות וחשוב לא לבקש שרות עבור שרות חינמי, אלא שרות עבור הפרה של ההסכם (שכן שם יענה לך מישהו שיש לו גישה לנושאים הללו). פשוט תקשיבי לאפשרויות. שימי לב להתקשר בשעות ששם פתוח. הכל רשום בהודעה שלי בשרשור המדובר.

dino_din

New member
תודה ../images/Emo9.gif

האתר שמור גם במחשב, גם בכונן נפרד וגם נצרב באופן שוטף על דיסק. אני די פרנואיד במה שקשור לגיבויים :) אבל תמיד יש את החשש הזה שמשהו יקרה ובגלל שמדובר בשירות חינמי בחו"ל, אני מפחד שאם האתר יופל יהיה קשה להשיג מישהו שיטפל בזה :( בכל מקרה, תודה. עד היום, שנתיים, האתר מחזיק מעמד... שוב תודה, דינו.

למעלה