הצילווווווו
יש לי עכבר בבית
אמא'לה!

הצילווווווו ../images/Emo54.gif יש לי עכבר בבית../images/Emo5.gif אמא'לה!

מי היה מאמין שכך אחגוג את הסילבסטרררררר! לא תאמינו מה מצאתי על המיטה של התינוקת שלי... בת 3 חודשים!!!!! קקי של עכבררררר עכשיו אני הולכת לקרצףףף את כל הבית אבל לפני כן שאלה לי אליכם: מה אני עושה עם הסלסלה של כל המצרכים היבשים במזווה? ואני לא מבינה כל פעם שבאה להכין עוגה מה פתאום הסולת משתוללת לה בתוך הסלסלה? איך ומתי בדיוק עשיתי חור בקמח ואני לא קולטטטטת כזאת טפשה- זה הכל הוא הואאאאא טוב די עם ההיסטריה- איפה לאחסן את הכל כי אני מתכוונת להעיף את כל מה שפתוח אבל את מה שסגור מה עושים איתו? האם במקפיא? והאם בכלל כדאי לי להשאיר את החבר'ה הסגורים גם כן או שמא עליי לזרוק גם אותם?? הצילוווו בבקשה

שוקולתה

New member
באיזור הזה שאת גרה יש עכברים גם אצלנו

שיגעון כל מה שפתוח תיזרקי . וגם אני ארונות המיטבח שלי לו נינעלות וזה מכה נורא והיום תתקשרי גם לעיריה יבואו להשים ריסוס .למוקד תצלצלי

יעל י

New member
גם לי היו בסופשבוע האחרון...

כמובן שמה שפתוח לזרוק ברגע שתתפסי אין מניעה להחזיק בארון אנחנו שמנו מלכודות דבק ובנתיים כבר שניים נתפסו ואני מקווה שאין יותר אבל נראה הלילה מה יהיה יש אפשרות להביא מדביר הבנתי שזו ממש מכה בבתים פרטיים בהצלחה

עכברים,

ראשית כל יש לאכסן את כל המזון לכלים אטומים (פלסטיק זכוכית וכ'), להכניס פירות וירקות (כולל תפו"א) למקרר, במידה ויש בע"ח בבית יש לדאוג שהמזון יהיה בפח סגור הרמטית וכן רצוי להאכיל בשעות היום. *ליצור קשר עם הרשות המקומית לצורך ביצוע הדברה סביבתית כנגד מכרסמים. לפתרון בתוך הבית רצוי לרכוש מלכודת דבק איכותית (לא אלה שעם קלקר), יש מלכודות עם פיתיון מובנה, על אלה שלא רצוי לשים מעט מאוד טונה במרכז המלכודת. יש לקחת בחשבון שללא העלמת כל המזון החשוף בבית הצלחת פעולת ההדברה מוטלת בספק. ע"פ רוב עכברים חיים בקבוצות ולכן במידה והנגע לא נפתר בפעולות הללו רצוי להזמין מדביר. *חשוב מאוד: במידה ויש ילדים ו/או בע"ח יש להקפיד שהרעל לא יהיה נגיש עבורם. *ניתן לשחרר את העכבר ממלכודת דבק ע"י בזיקת מעט שמן בישול על הדבק. בהצלחה, אדי טייאר-הדברה ירוקה. שירות נותנים באהבה או לא נותנים כלל.

shelico

New member
אם מצאת אחד - יש עוד והרבה

אני שוקלת לקנות נחש..חח באמת שנימאס לי מהם . בכמה חודשים האחרונים יצא לי לתפוס בערך 40 עכברים ! רובם במלכודות דבק , חלק החתול שלי מטפל בהם (ואז מוצאים גוויה בבוקר..) מגעיל מגעיל מגעיל - אבל חלק מהטבע . יותר מטרידות אותי החולדות בעלית הגג

יעל י

New member
האם באמת חתול זו ההדברה הטובה ביותר

והמונעת את הבעייה? אני גרה בבית פרטי ואני נתקלת בחברים האלה אחת לשנה בערך וגם זה רק בשלוש השנים האחרונות האם להכניס חתול יפתור את הבעייה?

תלוי בחתול (באמת)

יש לי שניים, אחת פרועה ושובבה , ציידת מעולה של יתושים וזבובים. חוץ מזה שום דבר. כל דבר אחר שזז לא מעניין אותה . השבוע למשל ראיתי זחל קטן על הרצפה, קראתי לה. היא באה והסתכלה בסקרנות ואח"כ הלכה לענייניה. השני, פרסי יחסן שממש אבל ממש לא מתעניין בציד. עכבר תודה לאל עוד לא פגשתי בבית ומקווה שלא אפגוש (תגידו שוב, באיזה איזור ?).

shelico

New member
איזור רחובות . אבל זה לא משנה , הם נמצאים

בכל מקום צודקת לגבי החתול , תלוי איזה . כדאי לקחת חתול רחוב מאחת העמותות ולא חתול בית מפונפן

חותמת על כל מילה...השבוע הסתובב לנו בסלון

חרגול ירוק .דוכסית נכנסה להיסטריה ,קפצה על הארון ולא ירדה עד הערב. מאחר ואין לי כסף עודף לפסיכולוג חתולים (למרות שאני מכירה באופן אישי אחד כזה...) אני מניחה שאם יהיה לי עכבר בבית נצטרך להסתפק במלכודת .

evilihi

New member
שלי בינקותה דווקא אהבה זבובים, גוקים וכאלה

היום יכולים לעבור לה ליד האף ואז (אולי, לא תמיד) היא תתן איזה נפנוף...יונים לעומת זאת..היא מתה עליהן... היא בת 13.5

למעלה