הצד האפל של הזנות

עצוב לגמרי

ייתכן שאותה גברת בהחלט מאושרת בחיים שהיא בחרה לעצמה, זה לגמרי שלה - סולומותוחבלים - זה בשבילך! יש עוד הרבה נשים אחרות (כמו אביבית למשל מהפח הגדול) שלא ממש שונות באופן מהותי מאותה גברת אצלהן זה רק קצת בשינוי אדרת. מכאן ולהפוך את ה"מקצוע" הזה לשווה ונחשק זה פשע!!!

ismeralda100

New member
לא יכולתי לנסח את זה טוב יותר. כל הטוקבקים בס

גנון "עדיף שאישתי תהיה זונה מאשר פמיניסטית" פשוט מגעילים. מה שאמרת נכון - אסור בתכלית האיסור להשוות הילה של יוקרה או WHAT-SO-EVER למקצוע הזה. וזה שהיא בחרה בכותרת "אני אוהבת את חיי" - כי מה היא תגיד? שזה נורא איפה שהיא נמצאת ושאין ביכולתה כנראה לשנות את המצב? לא. עצוב וטראגי.

ye44

New member
כל אחת

אחראית למעשיה ואם היא אוהבת להתעסק בתחום אז למה להפריע ?
אם ננתח את הנושא נגיע למסקנה שללא הזנות בהחלט לא היית יכולה לחזור לביתך בשעות הערב או הלילה בשקט היית פוטנציאל לאונס, אז בואי לא ננסה לשנות את העולם הרי מדובר במקצוע העתיק בעולם .בהחלט הייתי ממסד את הזנות כמו באירופה לפחות התקציב של מער' החינוך יגדל

סליחה?????

אתה קולט מה שכתבת כאן? אתה נותן לגיטימציה לסחור בנשים רק בגלל שגברים לא יכולים לשמור את הבנדיט שלהם בתוך המכנסיים ולא יודעים איך להתפרק בדרכים אחרות? אתה עומד מאחורי הדעה וההתנהגות הזו? אם עד היום לא עשית את זה אתה בהחלט מוזמן להתבייש בעצמך החל מעכשיו!

ye44

New member
"לפעמים צריך לחזור להתחלה כדי להבין את הסוף"

מי שצריך להתבייש זה אותן נשים שעוסקות במקצוע הנ"ל הבעיה שהן לא
עכשיו תפנימי אם לא הייתה זנות בעולם הגרף של מעשי האונס היה יוצא ממסך המחשב שלך
עכשיו קחי בחשבון גברים ללא בנות זוג ללא אופציה של "פריקה" מלבד "
" וניקח בחשבון שהם לא חסידי אומות העולם אז הדרך לאונס והטרדות מיניות קצרה ביותר אז חלס זיבולי מוח על סחר וכו' יש למסד את הזנות כך גם ימנע הניצול וכו' .

ממש גאון הדוריטוס אתה

כן שמתי לב כשאין לך משהו חכם להגיד אתה תמיד נתפס לחתימה של הכותב וממציא משהו בנדון אתה באמת מכיר את כל הסיפורים של אותן נשים ומה הביא אותן לעסוק בכך? אתה באמת מכיר את כל הניצול והאכזריות שאותן נשים עוברות? אתה באמת חושב שאותו "גבר-גבר" שלא יודע לעשות ב-
צריך לקבל טפיחה על השכם על כך שהלך ושילם לזונה במקום לאנוס אישה על הדרך? גם יש הרבה נשים ללא בני זוג וללא אופציה של "פריקה" מלבד האמצעים הידועים, סו? למה הן כן יכולות למצוא את הדרך ולא לאנוס גבר על הדרך? אני לגמרי מצטערת שקראתי אותך עכשיו לפני השינה זה בהחלט עונה לסולמות על עצב ושמחה שהולכים לישון ביחד עצוב לגמרי שיש אנשים שחושבים כמוך ושמחה לגמרי שמתנתקת מהעולם הזה לכמה שעות לפחות

ye44

New member
גיסתנו

זאת המציאות
ברגע זה נערות הליווי בת"א חוגגות מרצון בשמחה ובששון אף אחד לא מונע מהן לקום ולפנות ל
אגב את יודעת כמה מכוני עיסוי פתוחים כרגע באזור התחנה המרכזית בת"א בהכשר ה
? את יודעת כמה עובדים זרים משתמשים בשרותים שלהן ? עדיף שיתפרקו עליהן מאשר יאנסו איזה ילדה קטנה באיזה בניין נטוש או באיזה חדר מדרגות
עכשיו אם את עצובה קחי
מסוג "רסיטל" זה יעשה לך שמח

תגיד

למה הן צריכות להתבייש ? לא כתבו אי שם במקורות - שכל עבודה מכבדת את בעליה ?

ismeralda100

New member
לא ממש יודעת איך להגיב.....ברור שכל 1 (לא רק

כל אחת, גם כל אחד....) אחראי/ת למעשיו, עדיין יש פה קושי

ismeralda100

New member
התכוונתי באופן ספציפי שאני לא ממש יודעת איך ל

מה שכתב Y "היא אוהבת להתעסק בתחום אז למה להפריע ? " וכו'.... זה הכל. וגם מי שפתח פוסט לא תמיד חייב לדעת איך להגיב, לא?

את ממש

לא חייבת לי דין וחשבון ... :) כשאני פותח פוסט על נושא מסויים - יש לי דעה ועמדה, בין השאר, גם על מה שאומרים אחרים אבל זה רק אני..

ismeralda100

New member
K

אז התכוונת דעה באופן כללי... GOT U
לא התכוונתי שאני לא יודעת איך להגיב באופן כללי....כמובן ואיש הישר בעיניו יעשה

rani69

New member
לכל מוצר שיש ביקוש יש גם היצע!

מאמין שיש צדדים אפלים בעוד תחומי עיסוק לא רק בזנות! מה עם הימורים?סמים?שוק עובדי הקבלן?העובדים הזרים? הזנות תמיד הייתה קיימת,אם זה מתחת לשולחן או מעל השולחן! זה בכלל לא משנה את העובדה! הגישה הנכונה לטפל בבעיה בצורה נאותה היא לעלות אותה על השולחן ולא להחביא אותה! ברגע שזה ~לא קיים~ זה מייד עובר לניהול של עבריינים ועולם תחתון! התופעה לא נעלמת היא רק עוברת לידיים מסוכנות יותר! ~תראי לי אישה שלא תסכים לקיים יחסי מין תמורת מחיר גבוה במיוחד~

ismeralda100

New member
תראי לי

אישה שלא תסכים לקיים יחסי מין תמורת מחיר גבוה במיוחד? אני יכולה לחשוב על כמה...

rani69

New member
לכל אחת ואחד יש מחיר!

אני לא המצאתי את המשפט הזה זה אולי ישמע לך מפתיע אבל עיסוק בזנות לא מזעזע אותי! זה בכמה רמות עדיף על גניבה, סמים, רצח ועברינות אחרת.

למעלה