הצגת התמונות שהעלתי לDROPBOX באפליקצית הגלריה

omriro

New member
הצגת התמונות שהעלתי לDROPBOX באפליקצית הגלריה

האם אפשרי כמו שאפשר לצפות באלבומים של PICASA (אני פשוט לא רוצה להרשם לGOOGLE+)?

פצית219

New member
בדיוק לפני כמה ימים חיפשתי איך להיפטר מזה...

נאלצתי להסיר את הדרופבוקס ולהתקין מחדש כי רק בזמן ההתקנה הוא שואל אם אתה רוצה לסנכרן את התמונות עם המכשיר (אני לא מתכוונת למה שנקרא camera upload אלא להצגת התמונות בגלריה, אלו שתי תכונות נפרדות).

omriro

New member
לא ראיתי אופציה כזו...

ניסיתי להסיר את הDROPBOX וכיוון שזה הגיע כבר מותקן עם המכשיר אז זה נתן לי להסיר רק עידכון שהוא התקין.
ולא כצאתי אופיה אחרת לסנכרן בין הגלרייה לDROPBOX

פצית219

New member
חיפשתי קצת בגוגל ומסתבר שהתכונה של הצגת

תמונות מדרופבוקס ייחודית לנוט 2.
הדרך היחידה שראיתי במכשירים אחרים לעשות את הסינכרון הזה היא להתקין את אפליקציית foldersync ולסנכרן את תיקיית התמונות מתוך הדרופבוקס עם המכשיר, ואז להתקין את אפליקציית quickpic שמחליפה את הגלריה, ואפשר להגיד לה איזה תיקיות בדיוק לסרוק.
הפירוט המלא וקישורים לאפליקציות נמצאים כאן: http://www.transformerforums.com/fo...ox-image-files-gallery-photos-foldersync.html
אישית, הייתי מתקינה גוגל+ וזהו.

בחיי

New member
נצל"ש... האלבומים בגוגל פלוס נשמרים פיזית על

המכשיר?
כלומר, אני מעלה את כל התמונות אוטומטית לגוגל+ (הוא נפתח במיוחד בשביל זה). שם אני יכול לסדר את זה באלבומים ואז האלבומים האלו מופיעים לי AS IS בנקסוס 4 שלי.
האם האלבומים האלו נשמרים פיזית על המכשיר, כלומר, תופסים נפח בזכרון? או שמא הם בענן וכשאני מציג אותם המכשיר למעשה מוריד אותם באופן זמני?

omriro

New member
ראיתי את הפתרון הנ"ל

לא כ"כ הבנתי את ההגיון בו כי הרי אם תכונת הCAMERA UPLOAD מופעלת אז יהיו עותקים כפולים לכל תמוה שמצלמים עם המכשיר ולמעשה אני מעלה את התמונות לDROPBOX לצורכי גיבוי ככה שזה יוצא די דבילי...אולי בהמשך נקבל מהם פתרון.

למעלה