הצבעה

הצבעה

לי אין כלום כנגד מנהלת הפרום חוץ מזה שהיא חסמה לי שתי כרטיסים אבל מאז עברו הרבה מים בירדן מי מרוצה מההתנהלות של דינה ומי לא אני למשל לא מת על דרכי הפעולה שלה תוך כדי סתימת הפיות לאנשים עם זאת אין לי שום דבר אישי כנגדה חוץ מזה שהיא נוקטת עמדות לפעמים

לא סובל את ניהולה

או נכון יותר את העדרותו של ניהול אמיתי או איזה סימן של הכוונה...החיבורים המוזרים שיוצרת וחלק מהמחיקות בעלות הגוון האישי.אלרגי לחלוטין להתנצחויות שנכנסת אלהין,והילדותיות בה עושה זאת...אבל לא עסק של אבא שלי,והאמת שאף אחד לא שואל אותי,בדיוק כמו שלא שואלים אותך...פורום של תפוז,כמו הכסף גם שלהם,מה שעושה זאת בחירה לגמרי שלהם...מוזרה ככל שתהיה.

רק לבנתיים...

בזמן שעובדים על להרחיב את האופציות...בסופו של דבר המבדיל מהשאר,כל אחד מתי שהוא מתגלגל לפינה,השאלה היא מה מתכוון לעשות בקשר לכך...

Lonely In Blue

New member
כוונות ומעשים...

מאז אמר הכוזרי "כוונותיך רצויות, אך מעשיך אינם רצויים", נמנע מהצהרת כוונות. נחייה ונראה.

לא לא ולא...

מציב לעצמי מטרות,וכובש הגבעות אחת אחרי השניה...נחיה ונראה,זה דרך כלל להסתכל מהצד, איך אחרים ממשים.

Lonely In Blue

New member
האחרים שמממשים...

אם לא היה להם קהל שמסתכל מהצד, גם אז היו נהנים מהכיבוש ?

בהחלט חומר למחשבה...

אבל לא אתן לך לברוח לצד...עולם ומלואו שם בפנים,ולכל כך מעט נותן אתה להקרין.מבין לקחת אחת על הסנטר,לא מקבל להגיש את הלחי בשנית...

Lonely In Blue

New member
ג'ייזוס קרייסט...

מהיכן הבאת את זה, להגיש את הלחי בשנית ? נכון... לפעמים בא להפנות את הגב... בשאט נפש... ולקלל את השופט. אבל... כרטיס צהוב... כרטיס אדום... בעיטת עונשין... מה שקובע... היא התוצאה בסוף המשחק.

ועל המחמאה

לא תגיד דבר? יודע אתה לא קל לי לחלק,יכול רק לקוות שלמדת לזהות...אז נסחפתי קצת בתאור,לא ממש נורא...נכנסתי לקצב,ולא מצאתי הבלם.לא יקרה פעם הבאה...

Lonely In Blue

New member
קיויתי...

שיעבור בלי שישימו לב. אבל אם מתעקש אתה, לגרום לי להסמיק... אשאיר את עולם ומלואו ללא גבולות, ואסתפק בהבעת תודה.

Mastul4u

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo41.gifבעד../images/Emo41.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

דינה 10, דינה נהדרת, אין אין כמו דינה, אם לא היתה דינה היו צריכים להמציא אותה ולמה כל זה????????? משני טעמים הראשון, היא עושה את עבודתה כפוית הטובה... השני, מנסיוני הדל כל מנהלת שמחליפים מדרדרת.... אם מישהו מוצא פרדוקס במה שכתבתי לטובתו שישתוק!!!

למעלה