הצבא מסתיר ממני דברים \=

beyle

New member
הצבא מסתיר ממני דברים \=

בשל בעיה רפואית שהם טוענים שיש לי הם דחו לי את הגיוס ל-4 חודשים. הם לא מוכנים לתת לי הסברים מה יש לי. שלחתי בקשות והכל ואין... ביקשתי להיפגש עם הרופא שטען שאני לא בריא והוא לא רוצה להיפגש. אני מתקשר למדור רפואי ואני שומע שלוחשים למזכירה מה להגיד לי. הצבא מחרפן אותי ועוד לא התגייסתי אפילו... אין איזה חוק שאני יכול בכל מקרה להיפגש עם הרופא? ושהוא יגיד לי בפנים שאני לא בריא! למרות שעשיתי את כל הבדיקות שהם ביקשו והכל יצא תקין וגם הבאתי הצהרה מהרופא משפחה שלי שאני כשיר לגיוס אבל אותם זה לא מעניין... מה לעשות?

שלום

על צהל חלה החובה לדווח לך על המגבלות והבעיות הבריאותיות שלך. שלח פקס ללשכ"ג בו תאר את הסיפור שלך ובקש את סעיפי הפרופיל הרפואי שלך ואת ההסבר בעקבותיו. ציין כי כל זאת במסגרת חוק זכויות החולה. רופא צהלי אינו הרופא המטפל שלך ועל כן אינו מחוייב להפגש עימך, עם זאת אסור לצהל להסתיר ממך מידע רפואי בנוגע למצבך.

beyle

New member
שלחתי כבר כמה פקסים

אין יחס פשוט אין יחס....אני כמו פינגפונג מעבירים אותי ממשרד למשרד יש לי כבר את כל הטלפונים של כל המדורים ואי אפשר לדבר איתם... כי הם ילדים בגילי...יענו כולה מזכירות אהבלות \=

../images/Emo6.gif יש כאן מישהי שתכעס אם תשמע

את זה. מי שאחראי על זה זו לשכת הגיוס שלך בלבד. מעבר לכך האיום היחיד שאתה יכול להציג הוא איום עו"ד. מה הפרופיל הרפואי שלך? האם ציינו בפניך את הסעיפים?

miracle16

New member
כל "מחלה" שיש לך צה"ל יודע עליה

רק דרך המסמכים שאתה מביא לו ועל מה שאתה מצהיר אז על מה הצהרת בצו? אתה בטוח שכל הבדיקות תקינות? אתה לוקח אולי איזה תרופות? לא עשית איזה משהו שאולי יגרום להם לחשוב שאתה פסיכי? קצת קשה להאמין שצה"ל יודע משהו שאתה לא יודע כי אין לצה"ל גישה לתיקים שלך אלא אם כן אתה חותם על הצהרה בתחקיר ביטחוני שאתה מאשר

למעלה