הצאט עם גי קי רולינג: שעות

bagman

New member
הצאט עם גי קי רולינג: שעות

או קי, שם הצאט ב12:30 בצהריים ולפי חישובי שעות, אצלנו זה ב 19:30 לא בשש בבוקר. נתראה שם

Hermaione

New member
אבל...

לפי מה בררת? אתה יודע איפה באהר``ב ההוצאה נמצאת? כי יש הבדלים גם בין מקומות בתוך אהר``ב, וחוץ מזה, בהסבר על הצ`ט כתוב אחרי השעה ET וחשבתי שאולי זה מסמל ``זמן אינטרנט`` (ההמצאה הגיאונית של סווטצ`) אבל אינטרנת זה עם I ולא עם E אז אני ממש לא יודעת. זה כל כך מבלבל!

Hermione G

New member
ET אומר EASTERN TIME

כאילו זמן מזרחי - הזמן במזרח ארה``ב - בחור מארה``ב אמר לי... :)

יפעת28

New member
מה שלי לא ברור הוא

נכנסתי לאתר, והבנתי שכשהצ`ט יתחיל צריך להיכנס ל``אודיטוריום``. עכשיו, יש שתי אפשרויות, האחת להיכנס סתם והשניה דרך פיירוול, האם זה אומר שכשאני נכנסת בלי הפיירוול כל העולם ואישתו יכולים לפרוץ למחשב שלי??? עוד שאלה, ויסלח לי מי שכבר יודע, כי אין לי נסיון בצ`אטים: איך אפשר להכניס את השאלות? כולם ודאי ירצו לשאול הרבה שאלות, למי היא תענה קודם? צריך לקחת מספר כמו בקופת חולים? איך זה עובד?

Hermaione

New member
המדריך למשתמש בצ`ט

אף פעם לא היית בצ`ט? אני לא מאמינה... בכל מקרה- צ`ט זה מעין חלון גדול, בו לכל מצ`וטט יש כינוי משלו והוא פשוט כותב הודעות קצרות בחלון כיתוב קטן שלמטה. ההודעות מופיעות בחלון כשכינוי המצ`וטט נמצא לפני ההודעה. לדוגמה: הרמיוני גריינג`ר: שלום! איך הולך? הארי פוטר: היי! וכו`. כמובן שבצ`טים נורמליים המסך בדרך כלל מוצף בהודעות מפגרות וגם הודעות של הכנסות ויציאה מחדרים- לדוגמה: הרמיוני גריינג`ר עזב/ה את החדר הארי פוטר הצתרפ/ה לחדר וכו`. אז אם את רוצה לשאול משהו, פשוט תשאלי ותחכי לתשובה.

js42

New member
לא נעים לי להגיד לך, אבל...

ברגע זה ממש, כל העולם ואשתו יכולים לפרוץ לך למחשב אם יש להם הידע המתאים ואין להם משהו יותר טוב לעשות. הסיבה העיקרית שזה לא קורה היא, שיש להם משהו יותר טוב לעשות: יש כל כך הרבה מחשבים אישיים בשימוש בו זמני, ופריצה אליהם היא נטולת אתגר ונטולת פואנטה לחלוטין. הסיכוי שמישהו יפרוץ ל``סתם פי.סי.`` הוא נמוך, ושזה יהיה דוקא שלך הוא אפסי. בקשר לצ`ט: ההנחה שלי היא, שכולם ישאלו בבת אחת, וממילא רק חלק מהתשובות ייענו (אלא אם כן יועסק צוות של ``ג`יי קיי רולינג``יות). ההתייחסות - עד כמה שזכור לי - היא אסוציאטיבית, בשיטת ``כל הקודם והמעניין זוכה``. זה בערך כמו מסיבת עיתונאים: כולם שואלים, והמרואיין עונה רק על מה שהוא התכונן אליו ממילא... כך מסופק רצון הציבור לדעת ולהתערב, והמרואיין מספר את מה שהיה מספר ממילא, אך בלי להיראות מאולץ, ועוד עושה טובה למעריצים. (ציניות? אני?!) מה שלא ברור לי הוא, באיזה _יום_ הצ`ט... בינכה לא אהיה שם, אז תהנו.

יפעת28

New member
הצ`ט הוא היום

בין שש וחצי לשבע וחצי בערב.גם לי אין סיכוי להיות שם ממילא. נקווה לרשמים מאחד מחברי פורום זה.

למעלה