הפתעה ליום הולדת לבת 5- רעיונות?

גילור

New member
הפתעה ליום הולדת לבת 5- רעיונות?

לנועה תהיה יום הולדת ביום חמישי. מאחר שזה יום לימודים, היא תהיה כמובן בגן ואנחנו בעבודה. יחד עם זאת אני מאוד רוצה להפוך את היום הזה למיוחד. נורא בא לי להפתיע אותה מיד כשהיא קמה בבוקר. חשבתי על בלוני הליום בחדר אבל הבעל העיר את תשומת ליבי שמיום קודם, בבוקר הם כבר לא יראו רעננים. חשבתי על שולחן מלא מתנות אבל אין לי ממש רעיונות מה לקנות לילדה שב"ה שיש לה הכל
. אשמח לשמוע רעיונות מכם.

אצלנו קבוע ביום ההולדת

אני מפתיעה את מורן עם צלחת ממתקים + בלוני הליום (הם מחזיקים אצלי מעמד מלילה קודם). אפשר להוסיף גם פרחים ומתנה קטנה.

אספר לך מה היו עושים

אצלינו, בקבוץ ב"תאריך": ליד המיטה (לינה משותפת בבית הילדים) היה שולחן עם מפה (רקומה בשמות ילדי הגן, כל ילד שהצטרף לגן רקמו את שמו ליום הולדתו) ועליו צלחת מלאה ממתקים. בחדר היו בלונים וקישוטים. ילד ה"תאריך" היה מעיר את הילדים האחרים ומחלק להם ממתקים. הזכרת לי נשכחות... אולי תכיני לה צלחת עם משהו לקחת לגן ולחלק לילדים? (איזה סוכריה או חטיף מיני, נניח?) ואחה"צ תעשו בילוי משפחתי, משהו שהיא אוהבת במיוחד... מזל טוב!!!

גילור

New member
../images/Emo13.gif אז זהו שבאותו יום בגן יחגגו לה

(יצא טוב - באותו תאריך יום הולדת בדיוק!
), וכמובן שממילא אנחנו מביאים לגן ממתקים ועוגה. אבל בא לי משהו בבית...אולי באמת בלונים - אומרים לי פה שהם יחזיקו בלי בעיה, אז זה בהחלט רעיון.

אילנית03

New member
עוד רעיון

להניח לה על הכרית מתנה קטנה וסימלית להתחלת היום איזה סרט לשיער או סיכה יפה משהו מיוחד וחדש שהיא תוכל ללכת איתו ליום הולדת בגן. למלא את החדר בבלונים לא חייב עם הליום , אנחנו שמנו בחדר של הילד המון בלונים עם סרט מתנה מודבקים לכל פינה בחדר וסתם ככה על הרצפה ולהעיר אותה אם מוזיקת רקע של שירי יום הולדת תוך כדי שאתם שרים לה. להכין ערב קודם רשימה של דברים שהיא היתה רוצה לעשות ביום ההולדת שלה אתכם ולחשוב איך אפשר לעשות לפחות משהו אחד מתוך הרשימה ושיהיה המון מזל טוב

גם אני בעד הבלוני הליום,יחזיקו נהדר

לילה שלם תיקנו אותם בערב תחביאו אצל השכנהושנועה נירדמת תכניסו הביתה רעיון מקסים לדעתי מזל טוב

שולחן הפתעות../images/Emo65.gif

שולחן מקושט עם קצ ממתקים, עוגה קטנה, שהיא אפילו יכולה לקחת לבית ספר או משהו כזה, ברכה יפה, וכמה מתנות חמודות כמו קוקיות, דיסק חדש של מוזיקה או DVD, אפילו אם יש הכל - משחקים וDVD תמיד יהיה מה לקנות. תשומת הלב, ההפתעה שהיא מתעוררת והכל ערוך זה מה שחשוב. היא כל כך תתרגש, וזה אחלה מסורת שאנחנו התחלנו עם יומולדת שנה של מיכל

גילור

New member
ריגש אותי התיאור שלך, בייחוד בשתי

השורות האחרונות
משהו כזה אני רוצה לאמץ

מכינים 6 הפתעות קטנות ארוזות

בצורה יפה ומניחים לה כמו שביל על הריצפה בחדר. רעיונות להפתעות- עפרונות צבעוניים, אביזרי שיער, מדבקות מיוחדות וכדומה. מכינים שלט צבעוני ליום ההולדת ותולים אותו .

למעלה