הפרת חוזה

מצב
הנושא נעול.
הפרת חוזה

הפרת חוזה
לפני חודש התחלתי לעבוד , חישוב השכר היה ע"פ מספר בקרות , היום הודיעו לי שעשו טעות בשכר והסכומים שישלמו לי על כל בקרה יהיה נמוך ב-25% ממה שהובטח , ברור שזה לא חוקי , אני חתומה איתם על חוזה , מה עושים במקרה כזה , אנא תשובות מהירות , מחר יש לי פגישה חשובה לדון אם אני ממשיכה את עבודתי

אם אכן עשו טעות

הפרת חוזה
לפני חודש התחלתי לעבוד , חישוב השכר היה ע"פ מספר בקרות , היום הודיעו לי שעשו טעות בשכר והסכומים שישלמו לי על כל בקרה יהיה נמוך ב-25% ממה שהובטח , ברור שזה לא חוקי , אני חתומה איתם על חוזה , מה עושים במקרה כזה , אנא תשובות מהירות , מחר יש לי פגישה חשובה לדון אם אני ממשיכה את עבודתי
אם אכן עשו טעות
זכותם לתקנה. אם לא מדובר בטעות הרי שמדובר בשינוי חד צדדי של תנאי חוזה העבודה, דבר המהווה הפרה. בידייך להחליט אם את מסכימה לכך אם לאו.

שיר ורד

New member
לא חוקי

הבעיה היא
שאחרי חודש של עבודה ואחרי חתימת חוזה עבודה שבו הם התחייבו לשלם לי שכר מסויים הם החליטו כי לא יוכלו לעמוד בתשלום והורידו את השכר ב-25% , חוקי ?
לא חוקי
בודאי שהם לא רשאים לעשות זאת באופן רטוראקטיבי, על תקופה שקדמה להודעה על הורדת השכר. לגבי התקופה שלאחר מכן, אם הודעת מפורשות שזה איננו מקובל עלייך ואת דורשת את השכר המוסכם בחוזה, עליהם לשלם את אותו שכר או לפטר אותך.

מצב
הנושא נעול.
למעלה