אבי בן 1231
Well-known member
אביזר רפואי אורטופדי מסיום באירופה 45 שטרלינג בערך 220 ₪
בארץ 500₪.
בארץ 500₪.
ההפרשים לא נורמטיבים. כואב הלב על מי שאינו יודע לקנות דרך האינטרנט.אביזר רפואי אורטופדי מסיום באירופה 45 שטרלינג בערך 220 ₪
בארץ 500₪.
נו אז סליחה שאני אומר, אבל המחיר בתכל׳ב בישראל הוא 52 ₪ ו״כמה אגורות״. לא שקל מעבר לכך. זאת לעומת כמעט פי 4 בשוק החופשי בספרד.זה במקרה אביזר שאני רכשתי בבית מרקחת מכבי ומוכר בסל הבריאות,
הרוקחת אמרה לי שמחיר האביזר בשוק החופשי הוא 500₪ ועם המרשם מהרופאה זה עולה רק 52₪ וכמה אגורות.
סתם עניין אותי כמה הוא עולה בחו"ל היות והוא תוצרת ספרד.
זאת לא "חוכמה" לקחת מחיר של מרשם רופא , שהרי הקופה משתתפת במחירנו אז סליחה שאני אומר, אבל המחיר בתכל׳ב בישראל הוא 52 ₪ ו״כמה אגורות״. לא שקל מעבר לכך. זאת לעומת כמעט פי 4 בשוק החופשי בספרד.
השאלה היא לא המרשם אלא מה העלות לצרכן הממוצע. מאחר ולכולנו יש קופת חולים וכו׳ ומאחר ובעלי מרשם משלמים את המחיר שציינתי ושאבי שילם, הרי שזה המחיר הממוצע בארץ וכך צריך לבחון את זה. זה שהבודדים בישראל שעלולים להזדקק לשוק הפרטי משלמים יותר, לא משנה את הממוצע שרלוונטי לרוב המוחלט של האוכלוסיה.זאת לא "חוכמה" לקחת מחיר של מרשם רופא , שהרי הקופה משתתפת במחיר
אם להשוות אז מחיר בלי שטיקים ובלי טריקים.
לשמחתי אני כבר 4 שנים קונה כמעט הכל בעלי המהיר , לרוב ברבע מהמחיר בארץ.
יש לנו פטיפון (כן, כזה שמנגן את התקליטים הישנים שלנו). כשקנינו מחט לפטיפון בחנות בת"א שילמנו 80 ש"ח (והחלפנו בעצמנו. אם מביאים לטכנאי שלהם זה כמובן מוסיף למחיר). בחיפוש אקראי אצל המהיר גיליתי סט של 8 מחטים שנראו בדיוק כמו שלנו ב- 30 ש"ח. קנינו והשתמשנו באחת מהן, שפעלה בלי בעיות. תשווה: 80 ש"ח למחט מול 3.75...זאת לא "חוכמה" לקחת מחיר של מרשם רופא , שהרי הקופה משתתפת במחיר
יש לך במקרה קישור לקניה ההיא? (במקום שאחפש מחט בערימת שחת).יש לנו פטיפון (כן, כזה שמנגן את התקליטים הישנים שלנו). כשקנינו מחט לפטיפון בחנות בת"א שילמנו 80 ש"ח (והחלפנו בעצמנו. אם מביאים לטכנאי שלהם זה כמובן מוסיף למחיר). בחיפוש אקראי אצל המהיר גיליתי סט של 8 מחטים שנראו בדיוק כמו שלנו ב- 30 ש"ח. קנינו והשתמשנו באחת מהן, שפעלה בלי בעיות. תשווה: 80 ש"ח למחט מול 3.75...
כתבי בגוגל (בעברית) עלי אקספרס (אם אין לך את האפליקציה) ואז בחלון החיפוש שייפתח- מחט לפטיפון. תצטרכי לראות בין המחטים שעולות מה נראה לך מתאים לפטיפון שברשותך.יש לך במקרה קישור לקניה ההיא? (במקום שאחפש מחט בערימת שחת).
אני גם כן בעלת פטיפון, יש לי אפילו עוד 1 או 2 במחסן.
תודה,
רעיה
תודה, אין בעיה.כתבי בגוגל (בעברית) עלי אקספרס (אם אין לך את האפליקציה) ואז בחלון החיפוש שייפתח- מחט לפטיפון. תצטרכי לראות בין המחטים שעולות מה נראה לך מתאים לפטיפון שברשותך.
הילדים קונים עבור אחי אבזרים לתותבת בעלות מזערית, אין השתתפות של הקופהזאת לא "חוכמה" לקחת מחיר של מרשם רופא , שהרי הקופה משתתפת במחיר
אני השוותי בין המחירים בשוק החופשיהילדים קונים עבור אחי אבזרים לתותבת בעלות מזערית, אין השתתפות של הקופה
דחילאק!!זאת לא "חוכמה" לקחת מחיר של מרשם רופא , שהרי הקופה משתתפת במחיר
לא הבנת נכון!נו אז סליחה שאני אומר, אבל המחיר בתכל׳ב בישראל הוא 52 ₪ ו״כמה אגורות״. לא שקל מעבר לכך. זאת לעומת כמעט פי 4 בשוק החופשי בספרד.
הבנתי מצוין ידידי. אותי מענין כמה ישלם האזרח הישראלי הממוצע בבואו לקנות את המוצר. התשובה על-פי דבריך היא כרבע מהעלות בספרד. זה שיהיו אולי גם כאלה שעבורם המחיר גבוה יותר לא משנה זאת לדידי.לא הבנת נכון!
בישראל מחירו בבתי מרקחת הוא 500₪.
52₪ זה המחיר במכבי עם מרשם רופא, כלומר האביזר הזה מוכר בסל הבריאות.
אם זה מה שהבנת אז לא הבנת!הבנתי מצוין ידידי. אותי מענין כמה ישלם האזרח הישראלי הממוצע בבואו לקנות את המוצר. התשובה על-פי דבריך היא כרבע מהעלות בספרד. זה שיהיו אולי גם כאלה שעבורם המחיר גבוה יותר לא משנה זאת לדידי.
Loop #11.אם זה מה שהבנת אז לא הבנת!
אסביר שוב!!
בשוק החופשי המחירים הם: 220₪ באירופה בהמרה מלירה סטרלינג ל ₪
ובישראל בשוק החופשי 500₪
דרך מרשם רופא בישראל 52 ₪ אין לי מידע מה המחיר דרך מרשם רופא, אם זה מוכר באירופה.
שניכם צודקיםאם זה מה שהבנת אז לא הבנת!
אסביר שוב!!
בשוק החופשי המחירים הם: 220₪ באירופה בהמרה מלירה סטרלינג ל ₪
ובישראל בשוק החופשי 500₪
דרך מרשם רופא בישראל 52 ₪ אין לי מידע מה המחיר דרך מרשם רופא, אם זה מוכר באירופה.
כרגיל, כשתחפוץ נפשך להתייחס עניינית, אשמח להתעדכן.שוב יש לך טעות זה!!
Loop #2101
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.