הפרש בין שאיבה לשאיבה

timeformore

New member
הפרש בין שאיבה לשאיבה

שלום,

שוב אני כאן.. קצת לפרוק וגם לשאול שאלה..
אנחנו אחרי ניסיון ראשון של IVF שכשל... קדמו לו שלוש הזרעות לא מוצלחות, ושנה ניסיון להרות באופן טבעי (יש לנו ילד שיחגוג שש עוד מעט - ולהריון איתנו נכנסנו בקלות רבה).
עברנו את התהליך באסותא, הצליחו להפרות את כל 3 הביציות ששאבו, החזירו רק אחת (בגלל חשש מריבוי עוברים - במקרה שלי זה לא טוב), ולא הקפיאו את מה שנותר...
אני מנסה להתאושש ולאגור כוחות ולהתחיל להתכונן לפעם הבאה.. מישהי יודעת כמה זמן צריך לעבןר בין שאיבה לשאיבה? או שאין מגבלות..?

תודה..

שרוצקי

New member
לא נראה לי שאמורה להיות מגבלה

בהנחה כמובן שאת מרגישה טוב...
אני עברתי שתי שאיבות בתוך 29 ימים. אחרי פרוטוקול קצר.
בשתיהן נשאבו מספר גדול של ביציות...

הרופא רק עשה לי US כדי לבדוק שלא נשארו ציסטות אחרי השאיבה הראשונה וכשראה שהכל בסדר התחלתי את הפרוטוקול החדש.

טוליתי

New member
לפי תקנות משרד הבריאות, צריך מרווח של 45 ימים

בין שאיבה לשאיבה. בפועל, רוב היחידות והרופאים אינם מקפידים על כך.

אבל מה אנחנו עוסקים תחזיות שחורות? החזירו לך עובר, אז את אימא שלו! האיכות חשובה מהכמות... מאחלת לך בדיקה חיובית, וסוף שמח.

timeformore

New member
התשובה שלילית.. לכן שאלתי..

תודה על האופטימיות.. אני עוד מנסה להתאושש..

חיה555

New member
אני גם התלבטי בשאלה הזו כאן לא מזמן

התייעצתי עם הרופאה שלי והיא אמרה שאומרים שזה עוזר לתוצאות לחכות קצת בין שאיבה לשאיבה אבל זה לא חד משמעי. אני חיכיתי והאמת היא שאני מרגישה שהמנוחה עשתה לי טוב גופנית ונפשית. חזרתי קצת להתעמל, ונחתי קצת מההתרוצצות לבדיקות. התאפסתי קצת בעבודה והשגתי טופס 17 בנחת ולא בלחץ. אני יודעת שזה קשה ואני כבר מתה להתחיל בסבב הבא, אבל בסופו של דבר אני חושבת שזה לטובה. בעלי תמיד אומר לי שיצאנו לריצת מרתון, לא לספרינט, חייבים לשמור על הכוחות שלנו.

למעלה