הפרק של היום

גויבה

New member
הפרק של היום

הפרק של היום היה לפי דעתי מוצלח מאוד והראה מאוד איך דיויד ודונה מתאימים (וואי איזה חמודים הם ביחד) קמיל התחילה לעצבן אותי וגם כל העניין עם אח של סטיב (שהוא במציאות רנדי ספלינג אח של דונה והבן של המפיק) היה ממש מתומטם וסתם ראו שבגלל סדרה שארון ביים לבן שלו שנכשלה אז הוא קיבל עוד תפקיד אורח ואוף עיצבן אותי שהאח השני לא היה דבר שני הבת של גנט וסטיב מדלין ממש מכוערת כשראו אותה בערסל היא נראתה כמו בלון נפוח איכס (טוב לא איכס סה"F תינוקת אבל בכל זאת יכלו להביא אחת טיפה יותר רזה) ואיזה נחמד היה הקטע של דילן ואבא שלו ומאט היה כלכך חמוד היום אבל זה כבר נראה ממש מוזר שהוא כל שנייה עוזב את דילן וקלי לבד (בכל זאת למרות שהם נשואים יכול לקרות שם משהו) טוב ולמשחק הדמויות: דמות אהובה: וואי ממש קשה אף אחד לא היה כלכך חמוד ובעצם כולם היו חמודים אבל לפי דעתי דונה הייתה הכי חמודה ושמתם לב שדיויד ממש התחיל לגשש אחרי דונה ושמר עליה ולא נתן לה לנשום לבד דמות שנואה: אוי אין לי מושג אולי ריאן (גם בגלל שהוא חבר של דונה המתומטמת גם בגלל שהוא נמצא בסדרה בגלל פרוטקציות וגם בגלל שהוא כלכך מתומטם ומנסה לחקות את סטיב) ציון: פרק ממש חמוד במיוחד הקטעים בסוף של דונה ודיוי אבל אני כלכך מתגעגע לגינה אוף היא ממש חסרה (ורק שתבינו אני מתגעגע לגינה אבל אני מתגעגע לעוד המון שחקנים פשוט היא רק עכשיו שמים לב לחסרונה וזה מתיש) בקיצור מקבל 4 נקודות!!! ורק בגלל שסטיב וקלי היו ממש חמודים אז קבלו תמונה חמודה שלהם מהאיחוד (נ.ב רוצים שאני כבר יוסיף את כולם או שיש לכם כבר אותם???)

American Girl

New member
מההההההההה?!

אח של סטיב ריאן הוא במציאות הבן של המפיק? למישהו יש תמונה שלו?

Ez sLeeP

New member
ברור..

הוא משחק בערך כל סדרה של אביו היקר, ממש כמו טורי בימי 'המלון' ואחרים.. הוא משחק גם ב'פאסדינה', ושיחק 'חופי מליבו'.. תמונה? לא התעמקתי בשם השחקן.. משהו ספלינג..

למעלה