הפרמטה

0sveta0

New member
הפרמטה

היי, מישהו קרא במקרא את הספר "הפרמטה" של בייקר ניקולסון(אם אני לא טועה)? הספר פשוט הקסים אותי ורציתי לדעת מה אחרים חושבים עליו

ורדה ש

New member
לא קראתי אבל אני סקרנית

אז אולי תספר קצת מה זה הספר הזה? מה כל כך מקסים בו? אולי כדאי לי גם לקרוא?

0sveta0

New member
כדאי גם כדאי

דבר ראשון אני בחורה. מדובר בספר על גבר בעל סגולה מיוחדת המסוגל לעצור את הזמן, בעוד הוא ממשיך לנוע וכל העולם הסובב אותו דומם. וכאן נכנסים לאספקט המוסרי בעניין. האם הוא נחשב לעבריין בעוד הוא "מנצל" את המצב לטובתו, אם לאו. וכאן סבורה אני שכל אדם במצבו לא היה מתעלם מיכולת זו ויאמר לזכותו של גיבור הספר שהכל עשה מכוונה טובה. בכל מקרה הרעיון של הספר מאוד מקורי, ונסחפים עם הפנטזיות המתממשות של הגיבור. אני מאוד אהבתי

ורדה ש

New member
נשמע מעניין,

ועושה רושם מאד מקורי. עוד אף פעם לא נתקלתי ברעיון כזה. הכנסתי אותו לרשימה שלי. אגיע אליו בהזדמנות הראשונה. אוף! הרשימה הזו מתארכת הרבה יותר מהר ממה שאני קוראת. איזה תיסכול!!!

ביאנה

New member
ורדה אני מזדהה איתך מאוד

כרגע יש לי רשימה של כ-60 ספרים שאני מתה לקרוא ואני לא מספיקה ! כל יום הרשימה מתארכת בכמה ספרים! ביאנה

0sveta0

New member
וואו אתם נשים עסוקות

לא כדאי לעזוב את העבודה? :) ל-60 ספרים עוד אף פעם לא הגעתי, אם לחשוב על זה אף פעם גם לא חשבתי על ספר קדימה

ביאנה

New member
גם אני פעם לא חשבתי ספר קדימה

עד שבזמן האחרון החלטתי לבנות רשימה כדי שכשאני לוקחת ספר בספרייה זה יקח לי פחות זמן להחליט ויהיה יותר יעיל- ואכן מאז שהרכבתי רשימה כל ספר שאני לוקחת אני אוהבת כי זה ספר מומלץ ולא שבחרתי בעצמי. אני ממליצה לכולם לבנות רשימה- זה הכי כיף והכי מסקרן ביאנה

למעלה