הפרויקט הבא: תמונה לחדר שינה

אתי@

New member
הפרויקט הבא: תמונה לחדר שינה

קניתי אתמול בחנות יצירה פוסטר שאני רוצה להפוך לשתי תמונות לחדר השינה. בפוסטר יש 2 תמונות, אחת עגולה ואחת מלבנית. הרעיון שלי הוא לבקש מאבא של בעלי, שהוא נגר, שיכין לי לוחות עץ בגודל של כל תמונה (או גדולים ב- 1-2 ס"מ), לוח עגול ולוח מלבני. על כל לוח רציתי להדביק פוסטר, "למסגר" עם משחת עיצוב, ולכסות בלכה. שאלותי הן - 1. באיזה דבק מומלץ להשתמש להדבקה? דבק בספריי? דבק של מפיות? דבק אחר? 2. באיזה לכה מומלץ לכסות את התמונה? חשוב לי שהלכה תראה יפה, ולא מבריקה מידי... תודה

popo11

New member
אז ככה

לפני שאת מדביקה את הפוסטר - להרטיב אותו במים ולנער. להניח על הדבק ולהחליק מהמרכז לקצוות. המטרה של ההרטבה היא להמנע מהתקמטויות של הפוסטר. דבק של מפיות עושה עבודה מצויינת. אני משתמשת בלכה סטן. בהצלחה

אתי@

New member
תודה ו-2 שאלות:

1. הרטבה - ממש לטבול את הפוסטר במים
או להשפריץ עם שפריצר? 2. לכה סטן - בספריי או במריחה?

lilachh

New member
אתי לא לטבול!!!!!!

פשוט להשפריץ ממש מעט ומרחוק, ממש רק שיהיה טיפה לח.

lilachh

New member
נגר במשפחה - זה נכס ../images/Emo140.gif

אני הייתי עושה כך: מדביקה עם דבק ספריי, למרות שגם דבק נגרים או פלסטי יעשו את העבודה. מרססת את העבודה בספריי לקה, היו פה כל כך הרבה דיונים על מה עדיף..נראה לי שבסוף המסקנות היו שלקה ספריי עדיף בגלל שבהברשה יש חשש שהעבודה תיפגע ואביבה הזכירה משהו על שבהברשת לקה היא מצטברת בחריצים (שנוצרים בבליטות של המשחת עיצוב) ואז היא מצהיבה עם הזמן...

למעלה