הפציעה המפגרת ביותר בעולם

מתרוצצת

New member
הפציעה המפגרת ביותר בעולם

כמו שאמרתי היום, זו פציעה כ"כ מפגרת שפשוט מפדח אותי לכתוב עליה. עם זאת, ברור שאפקט הפדיחה כאן דורש כתיבה. ובכן, כזכור לכן התחדשתי בחולצה חדשה לקראת האירוע הגדול במקום העבודה שלי אתמול בערב. חוץ מהחולצה לבשתי כמובן מכנס מחויט שחור ויפה (ואפילו מגוהץ!) וכמובן שעם הבגדים הללו לא היתה ברירה אלא לחלוץ את נעלי הסאקוני לטובת נעל שחורה יפה. ולא סתם נעל שחורה יפה, אלא מגף עם עקב! יען כי בחורות כמוני מחפשות כל סנטימטר נוסף לגיבוי ה 162 שיש להן. הקיצר, כשנעלתי את המגף על רגל שמאל (להלן: נקע) הרגשתי פתאום כאב חד, ואז הכאב נעלם. רכסתי את המגף, זכיתי למחמאות רבות מכל עובדי החברה (שרגילים לראות אותי במכנס קצר וחולצת טריקו. מקסימום חולצת טריקו הצידה וג'ינסים כחולים) והרגשתי סבבה. הגעתי הביתה, חלצתי את המגפיים והלכתי לישון. רק שהבוקר קמתי והקרסול כולו נפוח, זועף וכועס. המגף הזה, גבירותי, ממש לא טוב לנקע. אבל ממש לא טוב. ממש לא כמו מסתבר שהוא החזיק את הרגל כל הערב בתנועה לא טובה, שלא הרגשתי בגלל כל האדרנלין והכל. אז על ריצת הבוקר ויתרתי, וכל מה שיש לי להגיד זה - הלאה המגפיים! תוחזר Sporty spice לאלתר!

מרב.

New member
רגע, אז אין מחר 18??

איזה בעסה של פציעה! יש יופי של מגפיים בלי עקב, ואת משדרת גובה, ממש אין לך צורך בעקב (אם כי, כמו שחברה שלי אומרת, "זה עושה יופי של טוסיק"
) מקוה שההחלמה תהיה מהירה הפעם, נגמר זמן פציעות

ofec bar

New member
מצטערת על פציעתך

הלא נעימה בעליל, אך המשעשעת. הרשי לי בבקשה להצטרף לפינת הפציעות המפגרות ולהוסיף את פציעתי מהר לעמק: פציעת לשונית נעל. מה? אתן שואלות את עצמכן, איך לשונית של נעל יכולה לפצוע? ובכל, ילדים ורצים - הישמרו מסתבר שהלשונית של הנעל לחצה לי על גב הרגל, מה שלאחר כ 30 ק"מ ו 16 שעות בתוך הנעל גרם לנפיחות ולכאבים בלתי נסבלים. אני לא יודעת אם לבכות או לצחוק (אז ליתר ביטחון אני עושה את שניהם מכל הלב).

כן זה קרה לעוד מישהו אצלנו

פתאום ראיתי שהוא פצוע בשוק ושאלתי. אחר כך ראיתי שגם לי מתחיל סימן אדום מהצ'יפ. בריצות הבאות כבר שמתי אותו על היד. באמת פציעות מוזרות.

ofec bar

New member
לא ברור

אני קושרת את השרוכים מספיק חלש כדי שלא אצטרך לפרום אותם כשאני מוציאה ומכניסה את הנעל. לקחים: 1. יכול להיות שלאור שעות הריצה וההתרוצצות הרגל התנפחה, והייתי צריכה לשחרר עוד. בעתיד - להוריד נעליים אחרי כל קטע ולשחרר עוד את השרוכים ככל שהרגל מתנפחת :) 2. רצתי עם הנעליים הלא נכונות, הגעתי לריצת שטח ובאתי עם נעליים לשטח אגרסיבי. בפועל הריצה הייתה ברובה על כבישים או על שטח כבוש. הנעליים שלי היו קשות מדי בשביל זה. את שני הקטעים האחרונים רצתי עם נעלי כביש והיה פתאום הרבה יותר נוח.

אני החלפתי לנעלי קיפי

אחרי כל קטע. אני קצת מפגרת שלא החלפתי גם גרביים (היו לי אבל שכחתי מזה) לא נראה לי לעניין להסתובב שם עם כפכפים כמו שהרבה חבר'ה עשו, כי זה בכל זאת שטח עם קוצים וכו' קיפי הן גם סגורות, גם עם סוליה וגם מפנקות. ומה היה הכי כיף להחליף? חזייה בסוף... יו... חזיית הספורט שלי ככל הנראה עושה עבודה טובה אבל לזמן מוגבל. בקטע האחרון הרגשתי בערך כאילו אני רצה בלי. מקווה שאחרי כביסה ומנוחה היא תחזור לעצמה, כי לא בא לי עוד פעם את הסרט של למצוא חזייה טובה. ואם אני כבר בהקשרים אסוציאטיביים פרועים - החולצה הלבנה שקיבלנו - מה עולה בגורלה אחרי דקה וחצי של הזעה?

ofec bar

New member
תשובות והחלפות

1. אחרי "המקרה" התחלתי להחליף לקרוקס בהפסקות, שיותר נוחות לי מנעליים אחרות. 2. אני לא יודעת מה קורה לחולצה אבל נראה לי שהיא טובה - היא דומה לחולצה ממירוץ הלילה של לפני שנתיים, אני אוהבת את הבד הזה. 3. את רוב המירוץ למעט הקטע האחרון (שרצתי עם החולצה האהובה עלי בעולם זה, ע"ע מירוץ הלילה של לפני שנתיים...) רצתי עם החולצה של מירוץ צהלה משבוע שעבר - עשתה עבודה נפלאה! אבל לא התייבשה מספיק מהר בין הקטעים. 4. בין הקטעים הורדתי את כל הבגדים הרטובים ולבשתי טרנינג. כשאני אומרת "כל" אז אני כוללת בזה גם חזיית ספורט. מצד שני במקרה שלי אין שם יותר מדי מה להחזיק ככה שגם אם הייתי שוכחת ללבוש בחזרה אולי לא היה כזה הבדל... 5. החלפות של גרביים, תחתונים וחזייה: החלטתי לא להחליף ולשחות בג'יפ של עצמי, אבל אחד מהפודיומיסטים של רצי השפלה אמר לי שהם החליפו הכל כולל הכל בכל קטע, כדי לא להסתכן בשפשפות. בשנה הבאה אם אבוא בגישה אחרת אז גם אחליף. ספציפית במקרה שלי בגלל שהייתי עם שלושה גברים היה קצת קשה עניין ההתלבשות, כיוון שלא היה לנו זמן בין קטעים והכל נעשה תוך כדי נסיעה. אבל זרמתי...

מתרוצצת

New member
היתה לי את אותה בעיה בדיוק

החלפתי את האופן קשירה של הנעל וזה פתר לי לגמרי את כל הבעיות אני אמצא את הלינק להסבר ואשלח לך

פציעה מהסוג המוזר

זר לא יבין! עכשיו לנוח, לשחרר והמשיך להתכונן לטרי' עוד פחות מחודש. חיבוקים.

למעלה