הפעם שאלת מנשאים...

רlנית

New member
הפעם שאלת מנשאים...

אני משתמשת כרגע במנשא לופיקס לקטנה (חודשיים וחצי) אבל קניתי גם מנשא יאמו במחשבה לעבור אליו שיתאפשר ושגם בעלי יוכל להשתמש בו (כי הלופיקס מתאים למידה שלי) רק עכשיו יצא לי לקרוא קצת בשרשורים שאולי בכלל ולמרות ההמלצות הוא לא מתאים לגיל שלושה חודשים? הכצעקתה? אגב זה מנשא בלי כובע (לכן היה במבצע) אבל הוסבר לי שזה רלוונטי רק לתנוחת גב כאשר התינוק נרדם, האמנם זה בטוח בנשיאה קדמית שהראש לא ישמט לה? אשמח לתשובה, הקטנה ארוכה ואני מתחילה להרגיש שצפוף לה לפעמים בתנוחת ערסול או בטן לבטן בלופיקס.

יד אביב

New member
אני עברתי ב-3 חודשים בערך

אבל זה מאד תלוי בילד. לדעתי הוא צריך להצליח להחזיק את הראש די יציב כדי שזה יהיה בסדר לשים אותו ביאמו. אני לא מכירה דגם בלי כובע, וזה דוקא כן נראה לי בעייתי לקטנטנים. הוא דוקא כן חשוב מאד להחזקת הראש בכל מצב של הירדמות של התינוק במנשא. לא רק בגב.

לגבי גיל התחלת השימוש- מצרפת לך מאמר

בנושא http://www.minsa.co.il/when-backpack אבל בלופיקס בתנוחת בטן לבטן עם רגליים בחוץ אין סיבה שתרגישי שצפוף לה. וזה בהחלט גיל לשאת עם רגליים בחוץ. לגבי הכובע- זה רלבנטי לצערי גם בתנוחת בטן. אם היא תרדם הראש ישמט לאחור. זו הסיבה שהמנשא נמכר בהנחה כל כך גדולה.

רlנית

New member
תודה לכולכן, כנראה שקצת הטעו אותי בנוגע לכובע

וחבל. לא ידעתי שאפשר בלופיקס כבר לשאת עם רגליים בחוץ, אני אנסה היום.

רlנית

New member
בהוראות של הלופיקס רשום כי תנוחת חיבוק עם

רגליים בחוץ היא לתינוקות מעל גיל 4 חודשים, אפשר מגיל מוקדם יותר?

שונצו

New member
אורית, האם באירוע הקרוב במבשרת

(ב-12 לינואר) יהיו גם העסקים האחרים? הנקה טובה, גילגול... והאם אפשר לקבוע איתך לשם? אני באמת זקוקה להדרכה אמיתית, פנים אל פנים.

כן, אני אהיה במבשרת עם גילגול

עדיין לא בטוחה לגבי הנקה טובה, אבל כנראה שגם היא. את בהחלט מוזמנת! ותביאי גם את הבד הארוך, אראה לך גם איך להשתמש בו. את לא צריכה לקבוע, פשוט להגיע, ורצוי מוקדם.

big lul

New member
אנחנו עשינו ניסיון בגיל 3 חודשים

מקדימה ולא הרגיש לי טוב. בגיל 4 חודשים כבר עברנו ישר אחורה והיה מצויין. אבל היה קיץ. בחורף יותר נוח מקדימה, בגלל הכובעים והכיסויים (אנחנו השתמשנו בחיבוקי'לה). מאחורה צריך את הכובע יותר. מקדימה תמיד אפשר לתמוך עם היד בהתאם לתזוזות הגוף. אנחנו השתמשנו מעט בכובע, כי הוא תמיד היה מעיר אותו...

אנחנו ניסינו בגיל 3.5 חודשים

ועם תינוק שהחזיק מאוד יציב את הראש שלו עוד קודם, וזה פשוט לא הלך. היה צורך בכובע, ועוד ביד תומכת כדי לדאוג שהראש לא ישמט. בקיצור- לא היה מוצלח.

oggi2

New member
אנחנו עברנו בשלושה חו' גם

אבל הוא החזיק מצוין ראש. בבית עדיין הייתי עם הלופי- להרדמה וכאלו ובחוץ שילבתי ארגו (קדמי) ולופי ברגלי צפרדע. כשהתחיל להיות חם מדי עזבנו את הלופי ונשאר רק בבית הממוזג. אחרוה העברתי בארבעה בערך, בעיקר בגלל שהוא אח שני ובעצת גדולות הפורום זה עשה פלאים לאינטראקציה עם הגדולה.

מנסיוני עם שני ילדים זה לא ענין של גיל

אלא יכולת הפיסוק. שניהם עברו לארגו בסביבות 9-8 חודשים, עד אז לא פיסקו מספיק.

עדי25182

New member
אנחנו עברנו עכשיו בגיל 3.5 חודשים

אבל הקטן שלי גדול ושוקל 8 קילו לגבי הכובע - השתמשתי גם עם שני הגדולים שלי וכמעט אף פעם לא השתמשתי בכובע

אנחנו עברנו רק אחרי 4 ח'

לפני זה הרגליים לא ישבו לה טוב (זה היה לה קצת גדול) וזה עשה לה לחץ וסגול בברך.

yoyo10

New member
עברתי לימאו בגיל 5 חודשים מקדים

שנרדמה השתמשתי בכובע גם בגיל יותר מאוחר

rio11

New member
איך לובשים יאמו על הגב?

איה בת 9 חודשים, ואני רוצה לנסות לנשוא (ככה כותבים) אותה על הגב. באתר המנשאים הישראלי יש רק קישור אחד שעובד שמראה איך להלביש - עם הנפה של התינוק לאחור ואז מלבישים עליו את המנשא. יש עוד הדרכות מצולמות או שיטות קלות יותר? תודה!

למעלה