הפעם לי יש שאלה אם אפשר.. על תלאביב
הי כולם,הקדמית קלה ברשותכם:או שאני מפספסת הודעות ז"א שעד שאני מגיעה כבר יש שרשור ענק שאני קצת מתבאסת.. או שזה שאלות טריוויה שאמנם זה נחמד אבל בינתיים מספיקים לי השיעורים במכללה וזה אולי אף יותר מידי
ואני אוהבת דיונים על הכל אז.. לכן החלטתי לשאול שאלה בעצמי ; האם העיר תל אביב מיוחדת יותר מערים אחרות במרכז או שסתם נדמה לכם שאנשים לא ממש אוהבים לגור בה אלא רק בגלל כלמיני דברים שסוחפים אליה מבחינת מרכז, עבודה, מגורים וכו' ולכן מגיעים אליה? אתם אוהבים את תל אביב? לי אישית יש תחושה שאם העיר הייתה קצת פחות צפופה או מעט יותר רגועה , יותר אנשים היו מחוברים אליה.. אבל ככול שהיא צפופה או מרכזית יותר כך היא גם יותר מעניינת יותר יותר פתוחה יש בה ממש הכל (
חוץ מחנייה אמנם) תרבות פתיחות תנועות פוליטיות תנועות נוער מחאות ואהבות בניינים ישנים ובניינים חדשים אגודות.. מצעדי
גאווה מצעדי
אהבה.. לפעמים נדמה לי שהיא צריכה להיות העיר הבירה של ארצינו הקטנטונת היא כלכך מאפיינת את הארץ , מה דעתכם?
הי כולם,הקדמית קלה ברשותכם:או שאני מפספסת הודעות ז"א שעד שאני מגיעה כבר יש שרשור ענק שאני קצת מתבאסת.. או שזה שאלות טריוויה שאמנם זה נחמד אבל בינתיים מספיקים לי השיעורים במכללה וזה אולי אף יותר מידי