הפעם לי יש שאלה אם אפשר.. על תלאביב

Tal בת

New member
הפעם לי יש שאלה אם אפשר.. על תלאביב

הי כולם,הקדמית קלה ברשותכם:או שאני מפספסת הודעות ז"א שעד שאני מגיעה כבר יש שרשור ענק שאני קצת מתבאסת.. או שזה שאלות טריוויה שאמנם זה נחמד אבל בינתיים מספיקים לי השיעורים במכללה וזה אולי אף יותר מידי
ואני אוהבת דיונים על הכל אז.. לכן החלטתי לשאול שאלה בעצמי ; האם העיר תל אביב מיוחדת יותר מערים אחרות במרכז או שסתם נדמה לכם שאנשים לא ממש אוהבים לגור בה אלא רק בגלל כלמיני דברים שסוחפים אליה מבחינת מרכז, עבודה, מגורים וכו' ולכן מגיעים אליה? אתם אוהבים את תל אביב? לי אישית יש תחושה שאם העיר הייתה קצת פחות צפופה או מעט יותר רגועה , יותר אנשים היו מחוברים אליה.. אבל ככול שהיא צפופה או מרכזית יותר כך היא גם יותר מעניינת יותר יותר פתוחה יש בה ממש הכל (
חוץ מחנייה אמנם) תרבות פתיחות תנועות פוליטיות תנועות נוער מחאות ואהבות בניינים ישנים ובניינים חדשים אגודות.. מצעדי
גאווה מצעדי
אהבה.. לפעמים נדמה לי שהיא צריכה להיות העיר הבירה של ארצינו הקטנטונת היא כלכך מאפיינת את הארץ , מה דעתכם?

שונא את העיר הזאת

משתדל להתרחק ממנה כמה שאפשר. לצערי לא תמיד מצליח , יש הרבה דברים שאין ברירה אלא לבוא לת"א בשבילם. לא הייתי גר שם בעד שום הון שבבעולם.

mich78

New member
../images/Emo45.gif אבל לא שונאת ...

גם אם היו משלמים לי אני בספק אם הייתי בוחרת לגור שם

לא מתה על העיר הזו...

מעדיפה את העיר בה אני גרה, לא הייתי מחליפה אותה בשום מקום אחר.

jessy19

New member
תל אביב

עיר נחמדה לבילוי ולצאת להתפרק קצת אבל לא לגור בה. לא יודעת למה אבל לא הייתי גרה בתל אביב...

Tal בת

New member
כן הרבה לא אוהבים לגור בה..

אבל תודו שזה ממש טוב ומזל שהיא קיימת... תחשבו הכל יש בה... לא חובה לגור בה אבל יש בה הכל!! ואפשר להיות בה מה שרוצים.. מה שבערים אחרות נדמה שאפשר פחות.. או אולי יש פחות

Vdrums

New member
תגידי את פותחת דיון או מייחצנת את

העיר?
תודו שזה ממש טוב ומזל שהיא קיימת? אולי נעלה אליה לרגל להתפלל בכיכר המדינה? את נשמעת ממש מגוכחת.

Tal בת

New member
מה קרה? אנחנו עצבניים הבוקר?

אני סכ"ה אוהבת את העיר חוויתי בה הרבה דברים ולאחרונה שמתי לב שיש שתי דעות קיצוניות או ששונאים או שאוהבים זה הכל.. ואני הולכת לעשות עבודת מחקר הקשורה בעיר (לא ממש ישירות אבל בערך) ועניין אותי לדעת מה חושבים וזה בדיוק העניין שלא חייבים כלום ומותר גם להגיד דברים טובים על מה שאוהבים זה כל הקטע.. תומר..

תמיד אני הכי שונה חחחחחחחחח

אני רק מחכה ליום שבו אוכל לגור לבד חוקית ופיננסית ואז אני רצה לתל אביב. זו העיר שהכי הייתי רוצה לגור בה (השתיים שבאות אחריה אלו ניו יורק ולונדון). ת"א זה הבית שלי איייייייייין חולה על העיר הזאת!

Tal בת

New member
כנראה שגם אני תמיד הכי שונה

אה.. :) זה כבר עושה אותנו 2 ואז אנחנו לא שונות חחח...

DDN

New member
אני תל אביבי

אבל, כמו שאומרים, צפון מזרח תל אביב, שכונות "עבר הירקון" הן לא בדיוק תל אביב (מעוז אביב-הדר יוסף-נאות אפקה למי ששואל), בדיוק על גבול רמת גן/בני ברק, מחר 2 דקות נסיעה מרמת השרון, 8 מכ"ס (ב110 קמ"ש), 25 מראש העין (ב100 קמ"ש), מרחק הליכה מקניון איילון רמת גן, גני התערוכה (כשהכל פקוק וכולם באים במכוניות ולא מוצאים חניה בשוק האוכל, אני הולך ברגל). והכי חשוב - 15 דקות נסיעה מסינמה סיטי, כולל חניה. אני לא מרגיש "תל אביב", אני מרגיש "בית". פה תמיד גרתי, ועכשיו יש לי פה גם חצי דירה. למרות שהכי הייתי רוצה לבינתיים לגור בבית ברעננה. . . . לגבי "תל אביב" עצמה (דיזינגוף, אלנבי, אבן גבירול, המלך ג'ורג' ושות') - לא הייתי עובר לשם בחיים. מסכים עם כולם. אבל יש יותר תל אביב מהמקומות הללו.

DDN

New member
עיר יפה, נקיה, מסודרת,

חדישה, כבישים טובים (איזה כבישים? אחד גדול, ונספחים) ו. . . .עירייה בלי גירעון.

basket case

New member
איכס../images/Emo3.gif...

יש לי סלידה גדולה מהעיר ומהאנשים שם. תמיד נראה לי כאילו הם חיים בסרט, תמיד עם פוזה כזו, מתעסקים בשטויות והולכים עם האף למעלה. ומבט קצר בEXTRA LARGE, העיתון המקומי המטומטם שלהם, לא משאיר מקום לספק..

®Hada

New member
חולה על תל-אביב

עיר ללא הפסקה... הבעיה היחידה שלי זה עם הפקחים שבכל פעם שאני נמצא בת"א אני צריך לקום בשבע וחצי בבוקר כדי שלא יתנו לי דו"ח אבל מה לעשות שאני לא מתעורר לפני 11:00 לפחות... כל ביקור בת"א עולה לי 250 ש"ח

למעלה