הפעלת יישומים על מחשב הלקוח

demultiplexer

New member
הפעלת יישומים על מחשב הלקוח

אני רוצה לכתוב אפליקציה וובית שתפעיל את הרשמקול ב WINDOWS ותסגור אותו לאחר כמה דקות ותשמור את הקובץ המוקלט בשם מסויים. אני צריך להקליט את הכניסה של המיקרופון. זו רשת פנימית אז לא תהייה בעיה של הרשאות. איך ניתן לבצע את זה ? תודה,

demultiplexer

New member
מה ז"א ?

שאני יכול לבצע הקלטה ושמירה ע"י הכנסה של אובייקט פלאש לעמוד ? מכיר משהו כזה מוכן ? יכול להכווין אותי ? בחיים לא התעסקתי עם פלאש. שוב תודה,

IdleThought

New member
ניתן

לבצע הקלטה ( ממיקרופון/מצלמה) ישירות לשרת של פלקס מתוך פלאש וניתן להקליט במידה מוגבלת בצורה מקומית ולשלוח את זה כלוב בתוך XML לשרת כלשהי הייתרון של פלאש הוא שיש נגן כזה בכל מחשב והסקריפט הוא ממש פיצי, החיסרון הוא שתצטרך להגדיר ממשק לפעולות JAVASCRIPT בין הדף שלך לבין הנגן במקרה שצריך אינטראקטיביות מורכבת ולידיעתך, ACTIONSCRIPT בגרסה 3 דומה מאוד בצורת העבודה לC# ובתחביר ל VB.NET וזה ממש פשוט ללמוד אותו , היתרון הכי גדול הוא העוצמה ופרגמטיות העבודה מול הנגן ששמה בכיס הקטן את ההסתבכויות מול AJAX
.. אבל שוב.. זו דעתי האישית

EdotK

New member
אם יש לך הרשאות להכל

אז הפתרון הכי פשוט זה לכתוב WinForm שמבצע את זה. (ואז זה ממש פשוט) גם אם אין לך ניסיון בWinforms המעבר לא קשה מדי, ויהיה לך נחמד להתנסות. לגבי שליטה במיקרופון, אאל"ט יש API של DirectX בשביל זה, והכל שם מאוד פשוט ומתועד. לכתוב קובץ ג"כ יהיה מאוד פשוט - היות ויש לך הרשאות, ואתה מריץ תוכנה ולא אתר אינטרנט. כמו כן, מאוד פשוט לכתוב מערכת מבוזרת היום. ז"א מערכת שרצה ממש על מחשבי לקוח, אבל שולפת/מעדכנת נתונים לתוך השרת כמו כל אתר אינטרנט רגיל.

EdotK

New member
רשמתי פשוט 6 מילים בתגובה...

אני צריך להרחיב את אוצר המילים שלי דחוף..

demultiplexer

New member
../images/Emo32.gifמישהו מכיר שעון עצר מוכן בATLA

צריך שעון עצר מוכן, נמאס לי לכתוב רכיבים שטותיים שבטוח נכתבו כבר אלפי פעמים...

demultiplexer

New member
לא רוצה לכתוב מערכת מבוזרת

מכיוון שאני רוצה לחסוך את הצורך בהתקנה של התוכנה על כל תחנה. התוכנה צריכה להיות נגישה מכל מקום דרך האינטרנט. מה זה 'ג"כ' ? האם אני יכול להשתמש בAPI של DX דרך WEB או רק בWINFORM ? לכתוב webform לא עוזר לי כי האפליקציה צריכה לרוץ מהדפדפן. אלא אם כן אני יוצר instance של webform בתוך winform ומכניס לשם את כל הלוגיקה של ההקלטה ? זה אפשרי ? ואז זה ירוץ מהדפדפן....

EdotK

New member
ג"כ זה גם כן

אם לכל התחנות יש את הדוט נט פריימוורק מותקן כבר אז לעבוד עם מערכת מבוזרת זה ממש נוח. הClickOnce שאני מתלונן עליו באחד מהפוסטים כאן עובד ממש יפה כשהוא לא צריך להתקין גם את הפריימוורק, ומאפשר לך ב3 קליקים של עכבר לשים תוכנה באינטרנט, וכל משתמש יכול להתקין אותה ע"י לחיצה אחת על כפתור באתר האינטרנט. מאוחר יותר, התוכנה יכולה לבדוק כל פעם באופן אוטומטי (אתה לא צריך לכתוב שורת קוד אחת בשביל זה) אם יש עדכון בשרת, והיא יודעת להתקין את העדכון אוטומאטית לחלוטין. ממליץ לך בחום לא לבטל את האפשרות הזו. למרות שזה נשמע מסובך זה _מאוד_ לא מורכב, ומאפשר לך יכולות מאוד חזקות בקלות. להפעיל את DirectX דרך הWeb אי אפשר. הדרך השנייה שלך זה לכתוב רכיב ActiveX שיבצע את ההקלטה+שמירה, אבל היות ואף פעם לא כתבתי כזה רכיב אני לא ממש יכול לעזור לך בתחום הזה. עדיין, זו נחשבת אופציה יחסית איכסית.

demultiplexer

New member
בעיה עם partial updates

בכל אופן המערכת כמעט מוכנה אני לא הולך להפוך אותה למבוזרת עכשיו אני רק צריך להקליט קול מהמיקרופון הכל עובד מצויין בצורה וובית. ויש לי בעיה עם PARTIAL PAGE UPDATES - הגדרתי TIMER והגדרתי UPDATE PANEL שה שינוי הINTERVAL של ה-TIMER הוא הTRIGER שלו אבל זה לא עובד. הדף לא עושה POSTBACK בצורה אוטומטית. צירפתי את הaspx ו cs מקווה שמישהו יוכל למצוא את הבעיה. צריך לשנות את הסיומת של הקובץ המצורף לRAR תודה מראש ושבת שלום לכולם,

demultiplexer

New member
למישהו יש מושג למה ATLAS הזה לא עוב

שום דבר עם ATLAS לא עובד לי ומצד שני אני לא מקבל אף הודעת שגיאה, לא ריצה ולא הידור. צירפתי גם את הwebconfig אם זה יכול לעזור. שוב תודה לכולם,

EdotK

New member
חלק מהקונטרולים של אטלס מצריכים

קידוד דף של XHTML Transitional, יכול להיות שזה בגלל זה. (<DOCTYPE=...)

demultiplexer

New member
מה לעזאזל <?

תודה על התגובות. קום כל אני לא בטוח שאני מבין למה הכוונה בXHTML Transitional, איפה משנים את זה ? מה התפקיד של זה ? ולבעיה היותר גדולה - אני רואה שאין יותר ATLAS ועברו לAJAX בטא ושאני צריך להסיר את ATLAS כדי להתקין את AJAX. אין לי בעיה עם זה מבחינת פרוייקטים עתידיים אבל יש לי רק תחנת פיתוח אחת ובה יש כמה פרוייקטים עם ATLAS ואני אצטרך לתחזק אותם בעתיד ואם אני מסיר ATLAS אני צריך להתחיל להמיר את כולם כדי שיעבדו נכון ? אי אפשר להתקין במקביל את שניהם נכון ? מה יהיה ?

demultiplexer

New member
ולגבי הקלטה ממיקרופון בפלאש

"ניתן לבצע הקלטה ( ממיקרופון/מצלמה) ישירות לשרת של פלקס מתוך פלאש וניתן להקליט במידה מוגבלת בצורה מקומית ולשלוח את זה כלוב בתוך XML לשרת כלשהי" - אני צריך להקליט ולשמור מקומית לא צריך אפילו לשלוח לשרת. איך אני מבצע את זה ? מה זה שרת פלקס ? תודה,

demultiplexer

New member
להקליט שיחות טלפון

ולשמור אותם על תיקייה משותפת ברשת ולשמור את השם של הקובץ בבסיס נתונים

למעלה