הפסיקו לי את הטיפול:(

princess29

New member
הפסיקו לי את הטיפול:(

אני בטיפול שני ב IVF הסיבה להפסקת הטיפול היא שההורמונים אצלי צנחו למטה אחרי שהורידו לי במינון של GONAL F...לא לדבר על "הממצא הארוגני " שהיה לי על רירית הרחם לאור העובדה שמצאו אצלי הממצא אקוגני הזה הם ממליצים שאעבור הסטרסקופיה . מה אתם חושבים האם כדאי או לא כדאי? מה זה יועיל לי במיוחד כשאני והם יודעים שהממצא האקוגני הזה מתעורר כתגובה ל GONAL F אני מיואשת ..ואני נחושה בדעתי לאמץ תינוק יותר מאי פעם...אני לא יכולה יותר מאוד קשה לי ...

annabel1

New member
פרינסס...

אני יכולה להבין אותך מאוד שקשה ונמאס וכואב והכל אבל לדעתי לפי ההודעות הרבות שהיו על היסטרסקופיה לפעמים מוצאים דברים שלא יכולים למצוא בצילום רחם או אולטרהסאונד רגיל ובדרך לפעמים גם אפשר לטפל בעניין הזה וכשיש לך יותר עובדות למה שלא בסדר הטיפול הוא יותר קל או לפחות יכולים לנסות דברים אחרים ממה שניסו עד היום.. אומנם אני לא הבן אדם הכי אופטימי שיש בעולם אבל אני בהחלט חושבת שהבדיקה הזאת שווה לעשות אותה ושיהיה בסופו של דבר בסדר.. וגם עם תאמצי זה לא אומר שויתרת או שלא יכול להיות לך ילד נוסף (אינששלה רק מאהבה) אז שיהיה המון בהצלחה ורק לקוות לטוב:))

מצטערת בשבילכם

הפסקת טיפול זה גם הסיוט הגדול שלי כך שאני בהחלט יכולה להבין אותך. זה כואב מתסכל וחסר תקווה אבל מאמינה שהכל יחזור כשתתחילי טיפול חדש, רק שהפעם תנדנדי להם על מעקב צמוד יותר. בהצלחה!!

פרינסס יקרה, אל יאושששששששששש

אני כ"כ מבינה אותך, מאחר וגם לי הופסק פעם אחת טיפול באמצע, וזוהי אכזבה גדולה, אבל לפעמים הגוף שלנו אינו קשוב לנו כ"כ ואני מאמינה אולי זו הדרך שלו לצעוק לנו "הפסקה", תחושה שלי. גם אני עוברת עוד כמה ימים היסטרוסקופיה, ות'אמת גם אני קצת חוששת מזה, אבל זוהי פרוצדורה קצרה (כמו שאיבה), ובבדיקה הזו באמת ניתן לראות אחד לאחד הכל, ואם משהו לא בסדר לפעמים אף ניתן לטפל במקום. לפחות אחר-כך תיהיה יותר שקטה, והדרך לההצלחה תהיה בטוחה יותר. אז כמו שהתחלתי, פרינסס-אל יאוש, זה קשה, אני יודעת, ולפעמים אפילו מתסכל מאוד, אבל בסוף זה מצליח, זה פשוט חייב
חג שמח

רומי 007

New member
חשוב שתעשי היסטרוסקופיה

זו בדיקה שלדעתי היה צריך לעשות אותה לפני שמתחילים בכלל טפולי IVF. לפעמים מוצאים הדבקויות או כל מני דברים שמקשים על הקליטה. בנות רבות נכנסות להריון בטפול דווקא אחרי שעברו את הבדיקה הזו ובפורום "אחרי" יש כרגע כמה כאלה... אולי תשאלי גם שם ? אל תתיאשי יקירתי: הפסקות טפול קרו וקורות לכולנו. לי זה קרה בIVF ראשון אחרי דיכוי של כמעט חודש וחצי וכל הצפיות הכרוכות במעבר לIVF ("זהו, עכשיו זה חייב להצליח!") והגעתי לבי"ח אחרי שלושה שבועות של הורמונים ו... הסתבר שבייצתי ביום שישי לקראת השאיבה של יום א'. הוחזרתי הביתה בוכה ועצובה ועוד חזרתי אחרי כמה שבועות לשאיבה "סתם" כי הזקיקים הפכו לציסטות ואי אפשר היה להתחיל טיפול חדש. אז זה קורה לכולם מכל מני סיבות (מי העלה על דעתו שאפשר לבייץ עם דקהפפטיל ארוך? מסתבר שאחת ל250 נשים זה קורה וזו כמובן הייתי אני) ואין ברירה אלא לראות בזה חלק מה"לימוד" לקראת הטפול המוצלח. את רק בIVF שני (אני יודעת שזה לא "רק", אבל הדרך לא קלה ולפעמים צריך כמה טיפולים כדי לדעת למה הגוף מגיב יותר טוב). אז היום את והרופאים כבר יודעים שלא טוב לך גונל F (אני טופלתי רק במטרודין במשך שנתיים ומעלה ובסוף הועברתי לגונל ודווקא זה מה שהצליח - כל אחת מאיתנו בנויה אחרת). אז שוב - אל תתיאשי - אם את מרגישה שקשה לך נסי לקבל עזרה (אחרי הIVF השלישי או הרביעי עברתי משבר דומה לשלך וכל הבנות כאן יעצו לי ללכת לטפול פסיכולוגי. אחרי היסוסים רבים הלכתי לטפול כזה ואמנם חזרתי לעצמי והמשכתי בטיפולים). והסוף? הסוף יהיה טוב, אני משוכנעת. נאחלת לך שלא תגיעי למספר גדול של IVF אבל גם אם הדרך מתארכת אל תנטשי אותה ובטח לא בשלב כל כך מוקדם. במקום זה, קחי "צידה לדרך" בדמות עזרה חיצונית, בדיקות שלא עשית ואולי חוו"ד נוספת של רופא מבי"ח אחר. בהצלחה

TWEETY =^.^=

New member
אופפפפפפפ../images/Emo7.gif../images/Emo122.gifמי כמוני יודעת

כמה שזה מדכא להתחיל טיפול ולסיים ללא שום תקווה, ככה סתם הלך ולפח נזרק.
אבל אין לנו ברירה ואנחנו חייבות להמשיך הלאה עד להשגת המטרה ולפעמים יש בדרך כל מיני כאלו מהמורות שאנחנו חייבות לעבור דרכן, אז חיזקי ואימצי ואמןןןןןן אמןןןןן שפעם הבאה תהיה הפעם בה נהפוך לצרודות מרוב צהלולים ושימחוחים

העין ה 3

New member
אוף, זה קרה לי יותר מפעם אחת

פעם אחת ההורמונים היו על הפנים, פעם אחת חטפתי סינוסיטיס ופעם אחת (שלא תדעו) בייצתי לפני הזמן (עם סינרל). אבל תמיד יש את הפעם הבאה. ואם את חושבת לאמץ, אז למה לא, בעצם? האם גם בעלך מעוניין? אם כן, לכו על זה, ועדיין תוכלו להמשיך לנסות, רק שבנוסף לתמיכה הורמונלית תהיה לכם גם "תמיכה רגשית"... אופירה נבון נכנסה להריון אחרי שהודיעו לה שהיא עומדת לקבל את הילדה וכך יש בין שני הילדים 5 חודשים. והיא לא היחידה. ורדה

חיובית1

New member
לא לאבד תקווה!!!

מה פתאום אחרי IVF שני את מתיאשת?! איפה את מטופלת ואצל מי? בשביל ההרגשה שלך אולי תלכי לרופא אחר? לא מפסידים כלום אם שומעים עוד דיעה של רופא נוסף. אני לקראת IVF רביעי (כרגע בהפסקה) ולא מתיאשת! כמובן שישנה אפשרות לאימוץ אבל היא ......אפשרות אחרונה. מחזיקה לך אצבעות ושולחת לך הרבה אנרגיות חיוביות.

נועם@בת

New member
מצטערת לשמוע נסיכה

יש טיפולים כאלה שבהם הגוף שלנו תופס עצמאות ופשוט עושה מה בראש שלו. ואז אין ברירה אלא לוותר לו, להפסיק ולחכות לפעם הבאה. אם המליצו על היסטרוסקופיה כנראה שראו משהו שלא צריך להיות שם ולמרות אי הנעימות בענין כדאי לבדוק מה זה ולמה הוא שם. תחזיקי מעמד
חיבוק|
חיבוק|
חיבוק|
חיבוק|
חיבוק|
חיבוק|
חיבוק|
חיבוק|
חיבוק|
חיבוק|
חיבוק|
חיבוק|