הפסדתי 3,000 דולר בהימורים.

פולגאר

Well-known member
מכיוון שאני לא רואה שכתבת משהו חדש, והכול כבר נענה בהודעה הקודמת שלי ואלו שלפניה, ואף יותר מכך, התשובות לחלק ניכר מהשטויות שכתבת עכשיו נמצאות בציטוטים שלי עצמם שעליהם ענית, נראה שבשעה טובה, ברוך ה', השיחה העלובה והפתאטית הזאת הגיעה לנקודת המיצוי והסיום הטבעית שלה.

ומכיוון שלחזור על אותן שטויות שכבר נענו קודם וללא הוספת מידע חדש או מענה קונקרטי זה אף-פעם לא סימן טוב, כעיקרון, ואילו באמת הייתי מספיק טיפש וחסר מודעות בשביל להסכים לבזות ולהשפיל את עצמי ולהיכנס איתך לוויכוח על מה המעמד הסוציו-אקונומי שלי, כעיקרון, זה היה הרגע שבו היה ניתן לקבוע ש"ניצחתי" כביכול.

למרות שבמחשבה שנייה, ואם באמת-באמת הייתי טיפש מספיק בשביל להסכים לבזות ולהשפיל את עצמי ולהתווכח איתך על המעמד הסוציו-אקונומי שלי, פשוט הייתי שם תמונה או שתיים שלי חי את חיי העושר המופלג שלי שכל-כך מעוררים עליי את זעמם של העניים, לדוגמה התמונה שלי נועל נעליים ב-3,000 שקל שכל-כך הטריפה את אחד העניים בשנה שעברה והפכה אותי למוקדו ולמרכזו של מקרה שנאת העשירים העלוב ביותר, הדוחה ביותר והחמור ביותר בתולדות אתר תפוז, או לדוגמה התמונה של הורסצ'ה ב-4,250 שקל שהעליתי לאות תודה אחרי שעזרתם לי לבחור בינן לבין הפיליפ פליין ב-13,000 שקל שכמעט קניתי במקומן, או תמונה אחרת בסגנון התמונות האלו, ואני הייתי מנצח בנוק-אאוט וכל השיחה המטורללת הזאת, הדוחה ומלאת הקנאה החולנית, הייתה נגמרת כבר ממזמן 😂

למרות שבכל מקרה לא ברור לי איך מעולם לא ראית אף-אחת מהתמונות האלו, או כמה תמונות אחרות, שעלו בכל מקרה ובהקשרים אחרים, אבל לא חשוב 😂
כפי שכתבתי בתגובתי הקודמת, אתה בדיוק כמו האנוס גרפומן שמנסה לעוות את המציאות עם מלל רב ושיקרי וכמוהו גם עושה זאת בטיפשות יתרה.
  • הבאת צילום של נעלי מותג שטענת שקנית בהרבה כסף ולא שמת לב שזה חיקוי סיני.
  • שינית מספרים של עלות דירה, שכחת את אשר החיר שכתבת בהתחלה ושהראיתי לך את טעותך, טענת שכתבת את 2 המשפרים |פינוקיו|
    הערה: גם המספר השני הוא נמוך, אבל למה לבלבל אותך עם עובדות? |אקדמאי|
ועוד ...
אסכם אותך במילה אחת: אױשטעלער
מה נאחל לך?

אושר ועושר,

בריאות,

הצלחה,

אריכות ימים ושגשוג.

עלה והצלח.
גם לך, למרות שיש בי סקפטיות לגביך.

נערך לאחרונה ב:

פולגאר

Well-known member
למה זה חשוב?
שפת אבותינו, שפה מאוד שנונה עם הרבה מוסר השכל, עמוד השדרה של התרבות וההיסטוריה של יהדות אשכנז במשך כאלף שנים, צרור המכיל אוצרות ספרותיים, הומור ייחודי, ואת קולם של מיליונים שנספו בשואה. שימור השפה שומר על הקשר הישיר לעבר, והיא בעלת השפעה עצומה על עיצוב השפה העברית החדשה המדוברת כיום בישראל.

Sun of Nations

Well-known member
כמה שאתה טיפש. באלוהים שאין לי כוח אליך.

מילא אם היינו חיים לפני האינטרנט, ונגיד שלא היית מצליח להסתדר עם הספר של מילון העברית-יידיש, ואז בסדר, לא הייתי אומר כלום, למרות שגם זה גבולי, אבל אפילו עם גישה חופשית לאינטרנט אתה לא מצליח לפרש נכון?

אױשטעלער, לאחר בדיקה קצרה מצידי, משמעו פוזיונר. בן-אדם של פוזות. בן-אדם של הצגות. בן-אדם של שופוני. אבל הכי קל להגיד פוזיונר.

למה כוונתו של פולגאר?

כוונתו של פולגאר שאני פוזיונר במובן של עושה הצגות, אבל שאין מאחורי זה כלום.

למרות שהנה הקטע המעניין:

המילה פוזיונר, או "בן-אדם שעושה פוזות", המשמעות המהותית והבסיסית היא בן-אדם של להציג, של שופוני, ושל פוזה. אבל משם, זה יכול ללכת לשני כיוונים שונים.

כי אתה מבין, פוזה לא חייבת להיות מזויפת.

פוזה יכולה להיות אמיתית.

אפשר להגיד פוזיונר, ובן-אדם יכול להיות פוזיונר, והפוזה יכולה להיות אמיתית.

זה פשוט שאז, בדרך כלל ננטה או נעדיף מילים כמו "שוויצר", "שחצן" וכדומה', מאשר פוזיונר, למרות שאפשר פוזיונר, גם פוזה זה אפשרי. זה פשוט ש"פוזיונר" זה דו-משמעי, זה יכול להיות "פוזיונר" והפוזה מזויפת וזה יכול להיות "פוזיונר" והפוזה אמיתית, אז בדרך כלל לא ישתמשו בהכרח בזה.

זה כמו כשאתה אומר "דו-חודשי", ואו שאתה מתכוון פעמיים בחודש, או שאתה מתכוון פעם בחודשיים, ושני המשמעויות נכונות טכנית. השאלה למה התכוונת.

פולגאר כמובן מצידו אומר "פוזיונר" ומתכוון לפוזה מזויפת.

מתי הוא היה יכול להגיד בדיוק אבל בדיוק את אותו הדבר ואת אותה המילה ולהיות צודק?

אם הוא היה מתכוון במובן של "פוזיונר" והפוזה אמיתית.

כי כן יש משהו בעצם הטענה המהותית והבסיסית שיש בי איזשהו משהו מהפוזה או השופוני, למרות שאני דווקא באמת לא אחד מאלו שנוטים לזה באמת בכבדות.

אז איך ואיפה אנחנו כן רואים בי את הפוזיונריות או השופוני כביכול?

טוב, לא פה.

פה אני פשוט מספר לכם לפעמים על החיים שלי כמו כל אחד אחר.

זה שיש לי חיים מסוג מסוים, זה לא אומר שזאת בהכרח הכוונה שלי, או שאני מנסה לעשות פוזה או שופוני.

קצת כמו כשהעניים לא באמת מנסים לעשות לנו רע על הלב כשהם מספרים לנו על הכעס שלהם על מחירי מזון הרחוב.

אז איך ואיפה ומתי בכל זאת אנחנו יכולים לראות את ה...שופוני והפוזה שלי, ככל שקיימים בי, למרות שקיימים בי במידה מועטה, כן? יש הרבה יותר גרועים.

לדוגמה בבגדים שלי אני מניח.

המלתחה היקרה כמובן.

רק בגלל שמישהו מגיע מבית מבוסס, הוא לא חייב להתלבש בבגדים יקרים, בטח שלא יקרים מאוד, נכון?

נכון.

ואני עדיין בוחר לצאת מהבית עם מה שהם בגדים ואביזרים בשווי שני חודשי שכר דירה על הגוף שלי.

חצי שנת שכר דירה, אם אני עונד את הרולקס ב-18,000 שקל שאבא קנה לי לסוויט סיקסטין.

אבל חכה, זה נעשה גרוע יותר.

יש סוגים שונים של מותגי יוקרה, ומותגי-על של יוקרה.

חלק מהמותגים נחשבים ליוקרה "שקטה", וחלק נחשבים ליוקרה "לא שקטה".

אני חושב שהטעם שלי מאוד ברור.

פליין. ורסצ'ה. דולצ'ה. אלכסנדר. עוד כמה.

אלו לא מותגי יוקרה שקטה.

אבל חכה, זה נעשה גרוע יותר.

הנה החלק הכי מדהים.

הבגדים והנעליים עצמם שאני בוחר, הדגמים הספציפיים של החברות הספציפיות, אלו דגמים צעקניים, אפילו במונחים של החברות האלו, שהן לא חברות יוקרה שקטה מלכתחילה.

דגמים צעקניים באיזה מובן?

עיצוב לדוגמה, צבע לדוגמה, חומר לדוגמה.

מי לא זוכר את נעלי הדולצ'ה וגבאנה האדומות ב-3,000 שקל מ-2024 ושעלתה תמונה שלהן ב-2025 שעוררה מהומת אלוהים, ואת מסע הרדיפה העלוב, הדוחה והחולני ביותר בהיסטוריה של אתר תפוז של אדם ממעמד סוציו-אקונומי נמוך כנגד אדם ממעמד סוציו-אקונומי גבוה?

בשנה שעברה היו לי עוד דולצ'ה. הצבעים היו יחסית בסדר, שחור ולבן. אבל החומר, מומחה. החומר. הן היו משובצות בקריסטלים לבנים ושחורים לכל אורכן ורוחבן. מה שמסביר את עיקר המחיר שלהן.

השנה יש לי ורסצ'ה. הצבע? זהב. צבע הנעליים הכי קיצוני שאי-פעם לקחתי. פתאום נעלי הדולצ'ה באדום בוהק מ-2023 לא נראות כזה גרוע, נכון?

יש לי גם חגורה מעור תנין. זה חומר ועיצוב שנחשבים לא רגילים.

יש גם את החולצות. לא ניכנס לזה יותר מידי. אבל לפיליפ פליין יש לדוגמה עיצובים של חולצות עם גולגלות ענקיות, בחלק מהן יש נחש ענק שעובר בתוך החורים של העיניים והפה. אמא המומה ומזועזעת שזה מה שאני רוצה. היא גם מופתעת כמה היא צריכה לשלם על זה. היא לא חשבה שחולצות שנראות לה כל-כך מכוערות יעלו ככה.

יש גם את חולצות הורסצ'ה. אתה יודע מה זה ורסצ'ה. הם נוטים לצבעי זהב. לכיתובים גדולים של השם של המותג על החולצות, כדי שגם ממרחק 30 מטר אנשים יראו שאתה לובש ורסצ'ה.

זה בעיקר הבגדים, אתה יודע?

אני לא כל-כך כל-כך פוזיונר מעבר לבגדים, מה שמוכיח, כפי מה שתמיד טענתי, שאני לא כזה-כזה פוזיונר או בן-אדם של שופוני, כי בן-אדם שהוא באמת-באמת כזה, הוא ייקח את זה עד הסוף, אתה מבין מה אני אומר?

אה, כן. הנעליים הזולות שלי השנה הן נייק סגולות ב-700 שקל. גם בזה וגם בצבע הזה יש מן השופוני ומן הדאווין ומן ה"תראו אותי", אני מניח, למרות המחיר הזול ולמרות שמדובר באחד מפרטי המלתחה הזולה.

בסופו של דבר, ואחרי כל זה, השאלה החשובה, העקרונית והמהותית היא למה אני בוחר, ולמה אני אוהב, להתלבש ככה?

כל הדברים המיוחדים האלו בבגדים שלי. מותגי-העל, הנטייה למותגים צעקניים, הדגמים הצעקניים שאני לוקח לעיתים קרובות, הצבעים, החומרים, העיצובים.

כסף ישן בדרך כלל לא מתלבש ככה. הוא מתלבש הפוך.

שזה משהו שגם אני שמתי לב אליו, וגם לי זה עבר בראש.

חשבתי על זה והבנתי שיש שני סיבות מרכזיות שאלו הבחירות שלי.

הסיבה הראשונה היא שאני לא כסף ישן טהור.

זה לוקח דורות שלמים למשפחה אחת מורחבת להתעשר מן הקצה אל הקצה, וכולם עשירים, וכולם עשירים תמיד, וכולם היו עשירים מאז ומעולם.

עד אז אלו דילוגים ומעברים של כל אדם פרטי בתוך אותה משפחה מורחבת מהמעמד הגבוה למעמד הבינוני-הגבוה, תלוי בנסיבות, כמו מתי העושר מגיע לראשונה, הילדים עוזבים מתישהו את הבית, עד כמה ההורה העשיר תומך? האם מי שמתחתנים איתו, גם לו יש כסף? עד כמה עשיר מי שעשיר? בין כמה אנשים צריכה להתפצל הירושה? על איזה סדר גודל של עושר ושל ירושה מדובר?

אתה יודע, כל מיני כאלה.

ברמת המשפחה המורחבת, יש לנו אנשים עשירים במשפחה שלנו כבר מארבע או אפילו חמש דורות אחורה.

הכסף הגדול באמת לא הגיע עד שלוש דורות אחורה, סבא שלי.

לא נראה לי שהוא היה עשיר כשאמא שלי נולדה, או אם כן, אז יכול להיות שבקנה מידה קטן.

הוא התעשר בעיקר לאורך ילדותה של אימי.

בסוף היא עזבה את הבית, וחזרה למעמד הביניים.

בסוף הוא מת וירשנו אותו.

אז כאילו, תסתכל על אמא שלי לדוגמה.

תסתכל על המסלול המטורף שהיא עברה.

מעמד ביניים-מעמד גבוה-מעמד ביניים-מעמד גבוה.

אז אמא היא...

כסף חדש-ישן-חדש?

זה טריקי החרא הזה.

ואני מה?

כסף חדש-ישן או אולי ישן-חדש או משהו.

כי כבר מאז שנולדתי ואף עשרות שנים קודם לכן, הכסף תמיד היה שם, ברמת המשפחה המורחבת. ואפילו כשנולדתי, היינו מעמד בינוני-גבוה, ולא מעמד בינוני רגיל, כן?

השאלה היא מתי הכסף הגיע, בקנה מידה שמספיק בשביל להגדיר אותנו כעשירים, כדי שנהיה עשירים, ברמת המשפחה הגרעינית?

טוב, אני לא בתוך החשבונות בנק של ההורים שלי, אבל כנראה כשסבא שלי נפטר זה היה כשעברנו את סף העושר, כך אני מעריך.

אז אני לא כסף ישן טהור, כשחושבים על זה.

ואולי מפה, לפחות חלק מההפגנתיות כלפי חוץ של הכסף שלי, בבגדים שלי.

מעבר לזה, יש עוד סיבה למה אני מתלבש ככה.

והיא אפילו יותר מרכזית.

זה פשוט אני.

ככה אני אוהב להתלבש.

זה מה שאני אוהב.

זה הבן-אדם. זאת האישיות. זה האופי. זה הסגנון.

אני פשוט אוהב את הגולגלות של פליין. אני פשוט אוהב את הכיתובים הגדולים של "ורסצ'ה" על חולצות הורסצ'ה.

אני אוהב את החומרים המיוחדים.

אני אוהב את העורות. אני אוהב את האבנים.

אני אוהב את הצבעים הצעקניים.

אני אוהב את האדום, את הסגול ואת הזהב.

אני אוהב את זה.

אני פשוט אוהב את זה.

זה פשוט מי שאני.

הבגדים והנעליים שלי מייצגים אותי ואת האני האמיתי.

ולפחות חלק מהחומרים האלו, הצבעים האלו, המותגים האלו והסגנונות האלו, כבר פשוט לא יתאימו יותר כשאגיע לגיל 30, וכשכבר לא אהיה ילד.

ולכן דווקא עכשיו, זה הכי הזמן שלי הכי לעוף על עצמי.

וזה מה שאני רוצה ואוהב.

ולכן וכנראה ובסוף, עדיין הייתי מתלבש ככה וזה עדיין היה הסגנון שלי, גם אם הייתי עשיר של הכסף הכי חדש שיכול להיות, כמו אם לדוגמה אתמול בבוקר הייתי זוכה בפרס הראשון בלוטו וגם אם הייתי הכסף הכי ישן ופרהיסטורי שרק אפשר לחשוב עליו, כמו לדוגמה אם הייתי בן לאחת ממשפחות האצולה של אירופה שהם עשירים באופן רציף כבר אלף שנה לאחור ויותר.

נערך לאחרונה ב:

Sun of Nations

Well-known member
הבאת צילום של נעלי מותג שטענת שקנית בהרבה כסף ולא שמת לב שזה חיקוי סיני.
רק שזה עוד אחד מאותם השקרים של אותו אחד שהפיץ עליי עוד שקרים רבים 😂

אם כבר, זה אחד מהשקרים הכי פחות חולניים שלו, לאחר שריסן עצמו במידה רבה, לאחר תלונתי הראשונה לאדמין לבסוף לאחר חודש כדי שלא יגרום לעצמו להתקף לב וכדי שיפסיק לצייר אותי בעיני כל האתר כפוץ עשיר ומנותק. אני גם מזכיר שאותו אחד סיפר שקרים הרבה יותר גרועים מזה, על הבית שלי, על העיר שלי, עליי ועל קרובי משפחתי מדרגה ראשונה. כזאת רמה של התפוצצות אטומית, זה מה שקורה כשעוני של עולם שלישי פוגש עושר של עולם ראשון. למרות שבעצם לא, אלא עושר שחריג גם במונחים של עושר של עולם ראשון. זה מה שקורה כשמי שגדל עושה את הצרכים שלו לתוך חור באדמה, נתקל בתמונה של ילד בן 28 ממוצא מוסקבאי שזוג נעליים שלו עולה יותר כסף מהנעליים של מלניה טראמפ.

עוד באשר לאותו סיפור של אותו שקר ספציפי, כמובן שמעולם לא טרחתי להכחיש את טענתו זאת. אמנם שום דבר לא היה יכול להיות עבורי יותר קל מאשר לשים קישור לעמוד המוצר באתר של דולצ'ה, עם המחירים שאמרתי ועם אותו העיצוב בדיוק, או להעלות תמונה של הקבלה. הבעיה הייתה שמעולם לא הייתי בוויכוח איתו על כמה כסף יש או אין לי או למשפחה שלי.

מכיוון שגם מעולם לא הייתי בוויכוח איתו, הטענה הזאת ממילא הועלתה שלא מולי, אלא בשיחה עם אדם שלישי, שאמר לו שלא רואים באף תמונה שהוא שם אף-אחד מהשקרים שלו, ואף שאל אותו איך הוא מסביר את הדולצ'ה שלי ב-3,000 שקל שבאותה תקופה הוא כל הזמן שם תמונה שלהם, וזה היה התירוץ וההסבר שלו-חיקוי סיני.

למעלה מחצי שנה יותר מאוחר, בדצמבר של 2025, במקרה אחר ולא קשור, הגיע הזמן לקנות נעליים יקרות חדשות, לאחר הדולצ'ה האדומות ב-3,000 שקל מ-2024 שהיקלטות אקראית שלהם בתמונה סתמית שהעליתי ב-2025 הפכה אותי למוקדו ומרכזו של מקרה שנאת העשירים הקשה ביותר בתולדות אתר תפוז, ולאחר דולצ'ה הקריסטלים ב-6,000 שקל מ-2025.

הבעיה הייתה שהחוקים האופנתיים הלא-כתובים מכתיבים שאי-אפשר נעליים של אותו מותג-על פעם שלישית ברציפות, אז כל עולם אופנת העילית היה פתוח בפניי, ולבסוף מצאתי עצמי מתמודד עם שני מועמדים סופיים-זוג ורסצ'ה וזוג פיליפ פליין, וההתלבטות הייתה כה קשה, שנעזרתי בחברים הטובים של הפורום בשביל להחליט, ולבסוף הלכנו על הורסצ'ה שעולים רק 4,250 שקל במקום הפיליפ ב-13,000 שקל. כפי מה שאמרתי באותו זמן, זה דווקא הרגיש טוב קצת לרדת ברמה, כי לא כל שנה צריך נעליים של פוזה. בכל מקרה, לאחר שעזרתם לי, הרגשתי שאני חייב לכם ואתם חלק מהחוויה, אז הראיתי לכם כמה תמונות של הנעליים, כולל הקבלה על סך 4,250 שקל. תמונות ש"באורח פלא" נראה שפספסת, אבל לא חשוב 😂

זאת אולי לא הייתה הכוונה שלי בהכרח, בוודאי לא בהתחשב בכל הזמן שעבר, אבל זאת התשובה הסופית אני מניח, לאותו סיפור ישן על "נעלי הדולצ'ה האדומות כחיקוי סיני", גם אם בזמן אמיתי ובגלל שלא הייתי בוויכוח איתו, בחרתי שלא לענות 😂

לא שמי שעיניו בראשו אי-פעם האמין מלכתחילה לאותו הסיפור השקרי בהתחשב בכל שאר הסיפורים שלי וכל התמונות האחרות, אבל בסדר 😂
שינית מספרים של עלות דירה, שכחת את אשר החיר שכתבת בהתחלה ושהראיתי לך את טעותך, טענת שכתבת את 2 המשפרים |פינוקיו|
מה שעוזר לך לישון בלילה 🤷‍♂️

מי שבדצמבר האחרון לא יודע אם הוא לוקח נעליים ב-4,000 שקל או ב-13,000, ואחר כך עוד צריך לקנות עוד 3-4 חולצות חדשות בעוד 15,000 שקל כדי שיתאימו לנעליים החדשות, לא צריך להתווכח עם הדמיונות שלך כדי להוכיח מה המעמד הסוציו-אקונומי שלו, בטח ובטח כשהוא מלכתחילה לא מנסה להוכיח כלום לאף-אחד ולא נמצא בוויכוח על הנושא עם אף-אדם. רק חבל שלמרות חוסר שיתוף הפעולה הבוטה שלי, שוב ושוב נושא מעמדי הכלכלי ממשיך לעלות שלא לצורך. מה לעשות שאני גר בישראל, מדינה אחת מאלו עם הכי הרבה שנאת עשירים בעולם, העניים פשוט לא משחררים, ומסרבים לרדת מהתחת, כל פעם באים עם הנפצה אחרת 😂

יפה שאתה גם כל-כך משוכנע. אתה בעיקר פשוט נורא מזכיר לי את הסיפור של זה שהיינו בטוחים במיליון אחוז ששיקרתי בנוגע לשמי, כי זכרנו במיליון אחוז שכתבו את שמי וממש-ממש היינו בטוחים במיליון אחוז שאנחנו זוכרים שכתבתי שזה לא שמי לאחר שכתבו לי את שמי 😂

אבל טוב, לא חשוב. כאמור, סיימנו פה 😊
הערה: גם המספר השני הוא נמוך, אבל למה לבלבל אותך עם עובדות? |אקדמאי|
תקן אותי אם אני טועה, אבל בהסתמך על הידוע עליך, אני מעריך שאתה גר בדירה חד-קומתית במיליון ורבע שקל בעיר עם דירוג סוציו-אקונומי שתיים. עם כל הכבוד, באמת לא נראה לי שאתה הבן-אדם להרים את האף על הבית הפרטי השלוש-קומתי בחמש מיליון שקל בעיר עם דירוג סוציו-אקונומי ארבע שמשפחתי כמעט קנתה בשנה שעברה. אבל בעיית המודעות העצמית של החברים בתפוז היא לא סיפור חדש 😂

עוד קטנה-בישראל הנדל"ן יקר בצורה חריגה ככה שהסטנדרטים פה לא נכונים. אם כבר, ובסטנדרטים בינלאומיים, לבית כזה, 5 מיליון שקל זה הרבה מאוד. שאני לא אסביר לך מה כזה כסף קונה מבחינת נדל"ן באירופה או ארצות הברית. בישראל, בגלל מחירי הנדל"ן המוגזמים מאוד, זה לא נקרא נמוך, זאת נקראת עסקה טובה, הכול בזכות המעמד הסוציו-אקונומי הבינוני-נמוך של העיר.

אם להתעקש על הסטנדרטים הישראליים השגויים, אז רק בשביל לסבר את האוזן באשר לבית שמשפחתי כמעט קנתה, בעיר עם דירוג סוציו-אקונומי לדוגמה 7, לדוגמה ראשון לציון, איפה שאני מבלה לא מעט, אותו בית היה עולה 9 מיליון שקל. עם הסכום הזה, באירופה או בארצות הברית, אפשר לקנות אחוזה קטנה.

נערך לאחרונה ב:

פולגאר

Well-known member
רק שזה עוד אחד מאותם השקרים של אותו אחד שהפיץ עליי עוד שקרים רבים 😂
אין כאן אף שקר של אף אחד, כתבתי זאת על דעת עצמי לבד כאשר ראיתי את התמונה שצירפת.
אם כבר, זה אחד מהשקרים הכי פחות חולניים שלו, לאחר שריסן עצמו במידה רבה, לאחר תלונתי הראשונה לאדמין לבסוף לאחר חודש כדי שלא יגרום לעצמו להתקף לב וכדי שיפסיק לצייר אותי בעיני כל האתר כפוץ עשיר ומנותק. אני גם מזכיר שאותו אחד סיפר שקרים הרבה יותר גרועים מזה, על הבית שלי, על העיר שלי, עליי ועל קרובי משפחתי מדרגה ראשונה. כזאת רמה של התפוצצות אטומית, זה מה שקורה כשעוני של עולם שלישי פוגש עושר של עולם ראשון. למרות שבעצם לא, אלא עושר שחריג גם במונחים של עושר של עולם ראשון. זה מה שקורה כשמי שגדל עושה את הצרכים שלו לתוך חור באדמה, נתקל בתמונה של ילד בן 28 ממוצא מוסקבאי שזוג נעליים שלו עולה יותר כסף מהנעליים של מלניה טראמפ.

עוד באשר לאותו סיפור של אותו שקר ספציפי, כמובן שמעולם לא טרחתי להכחיש את טענתו זאת. אמנם שום דבר לא היה יכול להיות עבורי יותר קל מאשר לשים קישור לעמוד המוצר באתר של דולצ'ה, עם המחירים שאמרתי ועם אותו העיצוב בדיוק, או להעלות תמונה של הקבלה. הבעיה הייתה שמעולם לא הייתי בוויכוח איתו על כמה כסף יש או אין לי או למשפחה שלי.

מכיוון שגם מעולם לא הייתי בוויכוח איתו, הטענה הזאת ממילא הועלתה שלא מולי, אלא בשיחה עם אדם שלישי, שאמר לו שלא רואים באף תמונה שהוא שם אף-אחד מהשקרים שלו, ואף שאל אותו איך הוא מסביר את הדולצ'ה שלי ב-3,000 שקל שבאותה תקופה הוא כל הזמן שם תמונה שלהם, וזה היה התירוץ וההסבר שלו-חיקוי סיני.

למעלה מחצי שנה יותר מאוחר, בדצמבר של 2025, במקרה אחר ולא קשור, הגיע הזמן לקנות נעליים יקרות חדשות, לאחר הדולצ'ה האדומות ב-3,000 שקל מ-2024 שהיקלטות אקראית שלהם בתמונה סתמית שהעליתי ב-2025 הפכה אותי למוקדו ומרכזו של מקרה שנאת העשירים הקשה ביותר בתולדות אתר תפוז, ולאחר דולצ'ה הקריסטלים ב-6,000 שקל מ-2025.

הבעיה הייתה שהחוקים האופנתיים הלא-כתובים מכתיבים שאי-אפשר נעליים של אותו מותג-על פעם שלישית ברציפות, אז כל עולם אופנת העילית היה פתוח בפניי, ולבסוף מצאתי עצמי מתמודד עם שני מועמדים סופיים-זוג ורסצ'ה וזוג פיליפ פליין, וההתלבטות הייתה כה קשה, שנעזרתי בחברים הטובים של הפורום בשביל להחליט, ולבסוף הלכנו על הורסצ'ה שעולים רק 4,250 שקל במקום הפיליפ ב-13,000 שקל. כפי מה שאמרתי באותו זמן, זה דווקא הרגיש טוב קצת לרדת ברמה, כי לא כל שנה צריך נעליים של פוזה. בכל מקרה, לאחר שעזרתם לי, הרגשתי שאני חייב לכם ואתם חלק מהחוויה, אז הראיתי לכם כמה תמונות של הנעליים, כולל הקבלה על סך 4,250 שקל. תמונות ש"באורח פלא" נראה שפספסת, אבל לא חשוב 😂

זאת אולי לא הייתה הכוונה שלי בהכרח, בוודאי לא בהתחשב בכל הזמן שעבר, אבל זאת התשובה הסופית אני מניח, לאותו סיפור ישן על "נעלי הדולצ'ה האדומות כחיקוי סיני", גם אם בזמן אמיתי ובגלל שלא הייתי בוויכוח איתו, בחרתי שלא לענות 😂

לא שמי שעיניו בראשו אי-פעם האמין מלכתחילה לאותו הסיפור השקרי בהתחשב בכל שאר הסיפורים שלי וכל התמונות האחרות, אבל בסדר 😂
אמל"ק
מה שעוזר לך לישון בלילה 🤷‍♂️

מי שבדצמבר האחרון לא יודע אם הוא לוקח נעליים ב-4,000 שקל או ב-13,000, ואחר כך עוד צריך לקנות עוד 3-4 חולצות חדשות בעוד 15,000 שקל כדי שיתאימו לנעליים החדשות, לא צריך להתווכח עם הדמיונות שלך כדי להוכיח מה המעמד הסוציו-אקונומי שלו, בטח ובטח כשהוא מלכתחילה לא מנסה להוכיח כלום לאף-אחד ולא נמצא בוויכוח על הנושא עם אף-אדם. רק חבל שלמרות חוסר שיתוף הפעולה הבוטה שלי, שוב ושוב נושא מעמדי הכלכלי ממשיך לעלות שלא לצורך. מה לעשות שאני גר בישראל, מדינה אחת מאלו עם הכי הרבה שנאת עשירים בעולם, העניים פשוט לא משחררים, ומסרבים לרדת מהתחת, כל פעם באים עם הנפצה אחרת 😂

יפה שאתה גם כל-כך משוכנע. אתה בעיקר פשוט נורא מזכיר לי את הסיפור של זה שהיינו בטוחים במיליון אחוז ששיקרתי בנוגע לשמי, כי זכרנו במיליון אחוז שכתבו את שמי וממש-ממש היינו בטוחים במיליון אחוז שאנחנו זוכרים שכתבתי שזה לא שמי לאחר שכתבו לי את שמי 😂
אם אצרף קישור, תודה בשקר שלך?
אבל טוב, לא חשוב. כאמור, סיימנו פה 😊

תקן אותי אם אני טועה, אבל בהסתמך על הידוע עליך, אני מעריך שאתה גר בדירה חד-קומתית במיליון ורבע שקל בעיר עם דירוג סוציו-אקונומי שתיים. עם כל הכבוד, באמת לא נראה לי שאתה הבן-אדם להרים את האף על הבית הפרטי השלוש-קומתי בחמש מיליון שקל בעיר עם דירוג סוציו-אקונומי ארבע שמשפחתי כמעט קנתה בשנה שעברה. אבל בעיית המודעות העצמית של החברים בתפוז היא לא סיפור חדש 😂

עוד קטנה-בישראל הנדל"ן יקר בצורה חריגה ככה שהסטנדרטים פה לא נכונים. אם כבר, ובסטנדרטים בינלאומיים, לבית כזה, 5 מיליון שקל זה הרבה מאוד. שאני לא אסביר לך מה כזה כסף קונה מבחינת נדל"ן באירופה או ארצות הברית. בישראל, בגלל מחירי הנדל"ן המוגזמים מאוד, זה לא נקרא נמוך, זאת נקראת עסקה טובה, הכול בזכות המעמד הסוציו-אקונומי הבינוני-נמוך של העיר.

אם להתעקש על הסטנדרטים הישראליים השגויים, אז רק בשביל לסבר את האוזן באשר לבית שמשפחתי כמעט קנתה, בעיר עם דירוג סוציו-אקונומי לדוגמה 7, לדוגמה ראשון לציון, איפה שאני מבלה לא מעט, אותו בית היה עולה 9 מיליון שקל. עם הסכום הזה, באירופה או בארצות הברית, אפשר לקנות אחוזה קטנה.
היה שרשור של רציחות בעיר הפשע שאתה גר בו, רוצה שאשים קישור?
מאז התווספו עוד הרבה רציחות.
קח תתענג בשלוף מגוגל:
25 כדורים מטווח אפס: בן 17 רצח גבר בן 61 בלוד - כתב אישום יוגש נגדו בקרוב
תיעוד מטריד: רצח בלוד לאור יום, שעות לפני צעדת המחאה בתל אביב👇

Sun of Nations

Well-known member
אין כאן אף שקר של אף אחד, כתבתי זאת על דעת עצמי לבד כאשר ראיתי את התמונה שצירפת.
אם אתה לא יודע להבדיל בין חיקוי למקור במותגים, או במקרה שלי, מותגי-על, זה יהיה הדבר האחרון שיפתיע אותי.
יותר טוב.
אם אצרף קישור, תודה בשקר שלך?
לא, כי אין שום שקר שלי. גם אם תשים קישור ש"מוכיח" שקר שלי, אני מבטיח לך שזה משהו שלא הבנת, ואתה סתם תתבזה כשאצטרך להסביר.

כבר ראינו את זה קורה בעבר, עם אותו אחד ששם קישור ש"מוכיח" ששיקרתי בנוגע לשמי וזה הלך מאוד-מאוד אחרת מאיך שהוא חשב שזה עומד ללכת.

מציע לך להתגלח על זקנם של אחרים, וללמוד מניסיונו המביש.

דרך אגב, גם אני יכול לשחק במשחק הזה ולשים תמונות שלי אוכל כאילו שאני המלך צ'ארלס, מחזיק בטכנולוגיה כאילו שאני גר בעמק הסיליקון בסן-פרנסיסקו, לובש בגדים כאילו שאני גר בבוורלי הילס, ועוד ועוד, כולל תמונות שמעולם לא נראו בעבר, של אוכל שלא ראיתם, טכנולוגיה שלא ראיתם ובגדים ונעליים שלא ראיתם, כמו גם תמונות מסוג חדש לחלוטין, כמו תמונות שלי בחופשות יקרות, או במחלקת העסקים בטיסות לחו"ל, או של ספרים בספרייה שלי באלפי שקלים לספר בודד, ועוד ועוד וכל מיני כאלה.

ההבדל ביני לבינך זה שאני לא משחק איתך במשחקים שלך ברמת גן באשר לרקע שלי.
היה שרשור של רציחות בעיר הפשע שאתה גר בו,
שאני לא אגיד לך מי פתח אותו ולמה 😂

דרך אגב, אני לא גר בעיר פשע.

פשע יש בכל מקום.

כדי שעיר תוגדר כעיר פשע, היא צריכה לעבור רף מסוים, ולהישאר מעליו באופן רציף כדי שניתן יהיה לדבר עליה כך גם בזמן הווה.

לוד הייתה בעברה עיר פשע, זה נכון, אך ירדה ברמת הפשע שבה מתחת לרף הנדרש אי-שם בשנות ה-80, לפני כ-40 שנה.
רוצה שאשים קישור?
מי שאמור לאיים על מי בקישורים ותמונות זה אני עליך ולא להפך 😂

המזל שלך, הוא שאני לא בוויכוח איתך 😂

לפחות אתה מצחיק אותי. גם זה משהו :)
מאז התווספו עוד הרבה רציחות.
קח תתענג בשלוף מגוגל:
25 כדורים מטווח אפס: בן 17 רצח גבר בן 61 בלוד - כתב אישום יוגש נגדו בקרוב
תיעוד מטריד: רצח בלוד לאור יום, שעות לפני צעדת המחאה בתל אביב👇
כי אני לא יכול להביא מיליונת'לפים כתבות על מקרי פדופיליה בעירך ירושלים? 😂

אז זה יגיד שעירך ירושלים היא עיר פשע? 😂

נערך לאחרונה ב:

פולגאר

Well-known member
אם אתה לא יודע להבדיל בין חיקוי למקור במותגים, או במקרה שלי, מותגי-על, זה יהיה הדבר האחרון שיפתיע אותי.
אין מה לדעת, מספיק לראות היכן זה מיוצר |אקדמאי|
אחלה.
לא, כי אין שום שקר שלי. גם אם תשים קישור ש"מוכיח" שקר שלי, אני מבטיח לך שזה משהו שלא הבנת, ואתה סתם תתבזה כשאצטרך להסביר.

כבר ראינו את זה קורה בעבר, עם אותו אחד ששם קישור ש"מוכיח" ששיקרתי בנוגע לשמי וזה הלך מאוד-מאוד אחרת מאיך שהוא חשב שזה עומד ללכת.

מציע לך להתגלח על זקנם של אחרים, וללמוד מניסיונו המביש.

דרך אגב, גם אני יכול לשחק במשחק הזה ולשים תמונות שלי אוכל כאילו שאני המלך צ'ארלס, מחזיק בטכנולוגיה כאילו שאני גר בעמק הסיליקון בסן-פרנסיסקו, לובש בגדים כאילו שאני גר בבוורלי הילס, ועוד ועוד, כולל תמונות שמעולם לא נראו בעבר, של אוכל שלא ראיתם, טכנולוגיה שלא ראיתם ובגדים ונעליים שלא ראיתם, כמו גם תמונות מסוג חדש לחלוטין, כמו תמונות שלי בחופשות יקרות, או במחלקת העסקים בטיסות לחו"ל, או של ספרים בספרייה שלי באלפי שקלים לספר בודד, ועוד ועוד וכל מיני כאלה.

ההבדל ביני לבינך זה שאני לא משחק איתך במשחקים שלך ברמת גן באשר לרקע שלי.
להזכירך, זה קישור למה שאתה כתבת, אין כאן שום תעתוע.
כנראה, שמרוב שאתה שקרן כרוני פתולוגי, אתה חושב שכולם כמוך |לא|
שאני לא אגיד לך מי פתח אותו ולמה 😂

דרך אגב, אני לא גר בעיר פשע.

פשע יש בכל מקום.

כדי שעיר תוגדר כעיר פשע, היא צריכה לעבור רף מסוים, ולהישאר מעליו באופן רציף כדי שניתן יהיה לדבר עליה כך גם בזמן הווה.

לוד הייתה בעברה עיר פשע, זה נכון, אך ירדה ברמת הפשע שבה מתחת לרף הנדרש אי-שם בשנות ה-80, לפני כ-40 שנה.
מרוב שירדה, מתחרה עם המגזר הערבי שאתה מלקק את עכוזו :-(
מי שאמור לאיים על מי בקישורים ותמונות זה אני עליך ולא להפך 😂

המזל שלך, הוא שאני לא בוויכוח איתך 😂

לפחות אתה מצחיק אותי. גם זה משהו :)
כשאין שכל, מה שנותר זה לצחוק.
כי אני לא יכול להביא מיליונת'לפים כתבות על מקרי פדופיליה בעירך ירושלים? 😂

אז זה יגיד שעירך ירושלים היא עיר פשע? 😂
עיר הפשע שלך לוקחת את כולם, לרבות את הערבים שלך כפי שכתבתי בפיסקה מעלה.

Sun of Nations

Well-known member
אין מה לדעת, מספיק לראות היכן זה מיוצר |אקדמאי|
מכיוון שמעולם לא הייתם אמורים לראות מלכתחילה את הדולצ'ה מ-2024, וזה קרה במקרה, ראיתם אותן ממש גרוע, בכלל חצי חתוכות אל מחוץ לתמונה, כי מוקד התמונה היה נעלי נייק זולות בכולה כמה מאות שקלים, אז אין לך שום דרך לדעת היכן הדולצ'ה יוצרו, וגם אם כן זה לא מוכיח כלום, כי כפי מה שאתה תהיה הבן-אדם האחרון לדעת להבדיל בין זיוף למקור, במותגים, ובטח שבמותגי-על, כך אתה תהיה הבן-אדם האחרון לדעת היכן חברות מותגי-העל מייצרות את המוצרים שלהן 😂
להזכירך, זה קישור למה שאתה כתבת, אין כאן שום תעתוע.
כמו מה שבאמת כתבתי פעם "זה לא השם שלי". זה עדיין לא עזר לאותו אחד שניסה להוכיח ששיקרתי בנוגע לשמי. עדיף שתשב 😂
כנראה, שמרוב שאתה שקרן כרוני פתולוגי, אתה חושב שכולם כמוך |לא|
קודם שימצאו שקר אחד שלי, לא עשר, לא חמש, לא שתיים, אלא רק אחד, ואז אולי נוכל להתחיל לדבר על לקרוא לי שקרן, וגם אז הדרך ללהוכיח שאני "שקרן כרוני פתולוגי" תהיה מאוד ארוכה 😂

אה, כן, ושקרים מדומיינים לא נחשב 😊
המגזר הערבי שאתה מלקק את עכוזו :-(
איכס! 😂
כשאין שכל, מה שנותר זה לצחוק.
אמר החרדי 😂
עיר הפשע שלך לוקחת את כולם, לרבות את הערבים שלך כפי שכתבתי בפיסקה מעלה.
לא, כי עיר הפדופיליה שלך ירושלים...:rolleyes:

טוב, אתה לא בן-אדם חכם. אני רואה שאם אני לא אוליך אותך יד ביד אתה לא תבין.

מההתחלה.

עיר פשע, זאת עיר שמקיימת פשע, באופן כללי ולא מסוג אחד, בכמות המספיקה בשביל להגדירה כעיר פשע.

לוד קיימה בתוכה מספיק פשע בשביל להיחשב לעיר פשע, בפעם האחרונה בשנות ה-80, לפני למעלה מ-40 שנה.

באשר אל הרציחות, גם אם נצא מנקודת ההנחה שזה נכון שבלוד יש יותר רציחות מאשר בכל עיר אחרת בישראל, זה פשע אחד בספר החוקים של מדינת ישראל שבו לוד מובילה, זה לא נקרא שלוד עיר פשע, רק בגלל שכמו מה שאמרו בכתבה שהבאת, היא "בירת הרצח של ישראל" כביכול.

בדיוק כמו מה שעירך ירושלים היא לא עיר פשע בגלל שהא בירת הפדופיליה של ישראל בגלל כל החרדים.

בדיוק כמו מה שעירו של סבא של כיפה אדומה היא לא עיר פשע בגלל שהיא בירת הסמים של ישראל, בגלל דרום תל-אביב עם החיים הסיוטיים שגורמים לכולם לעשות סמים כדי לברוח מהמציאות, בזמן שבכל שאר העיר הם עושים סמים כי הם עשירים מפונקים שעפים על החיים (כמוני לדוגמה, רק שאני בניגוד אליהם לא עושה סמים).

אם כבר, ואם באמת להשוות, הרציחות בלוד מרוכזות בעיקר בשכונה אחת-שתיים, כשלכל עיר כמעט בעולם יש את השכונה-שתיים הגרועות שמרכזות את הפשע של אותה עיר, כשבכל עיר בעולם כמעט יש פשע.

בירושלים לעומת זאת, הפדופיליה המשתוללת, בגלל החרדים, נפרסת לכל אורך ורוחב מחצית העיר המערבית.

בתל-אביב, מכת הסמים המשתוללת, נפרסת לכל אורך ורוחב העיר כולה.

גם אם נגיד שפשע אחד שעיר מסוימת מובילה בו על-פני כל עיר אחרת זה נקרא שהיא עיר פשע, שממש לא, אבל נגיד שאנחנו זורמים, בירושלים לדוגמה יש הרבה יותר פדופיליה, ובתל-אביב לדוגמה יש הרבה יותר סמים, מאשר מה שבלוד יש רציחות, וזה בגלל שמדובר בערים משמעותית גדולות יותר בגודל האוכלוסייה. עוד לדוגמה בערים אלו, הפדופיליה בירושלים נפרסת על-פני מחצית העיר והסמים בתל-אביב נפרסים על-פני העיר כולה, בניגוד ללוד, שמרכזת את הרציחות שלה בשכונה-שתיים.

שוב פעם, עדיף שתשב.

כמה שיותר אתה מדבר, ככה יותר אתה מפדח את עצמך.

אני באמת בצד שלך.

אתה פשוט לא חכם מספיק בשביל להבין את זה.

נערך לאחרונה ב:

פולגאר

Well-known member
מכיוון שמעולם לא הייתם אמורים לראות מלכתחילה את הדולצ'ה מ-2024, וזה קרה במקרה, ראיתם אותן ממש גרוע, בכלל חצי חתוכות אל מחוץ לתמונה, כי מוקד התמונה היה נעלי נייק זולות בכולה כמה מאות שקלים, אז אין לך שום דרך לדעת היכן הדולצ'ה יוצרו, וגם אם כן זה לא מוכיח כלום, כי כפי מה שאתה תהיה הבן-אדם האחרון לדעת להבדיל בין זיוף למקור, במותגים, ובטח שבמותגי-על, כך אתה תהיה הבן-אדם האחרון לדעת היכן חברות מותגי-העל מייצרות את המוצרים שלהן 😂
|וואו| אתה סתום סוף הדרך, בנוסף לנכות שלך, אתה גם עיוור, אחרת איך פיספסת שכתוב שהנעליים מיוצרות בסין?
הבעיה שאתה סנילי, אתה לא זוכר מה אתה שם וזה בא לך בהפוכה |נחמה|
כמו מה שבאמת כתבתי פעם "זה לא השם שלי". זה עדיין לא עזר לאותו אחד שניסה להוכיח ששיקרתי בנוגע לשמי. עדיף שתשב 😂

קודם שימצאו שקר אחד שלי, לא עשר, לא חמש, לא שתיים, אלא רק אחד, ואז אולי נוכל להתחיל לדבר על לקרוא לי שקרן, וגם אז הדרך ללהוכיח שאני "שקרן כרוני פתולוגי" תהיה מאוד ארוכה 😂
אתה שם לב שאתה מגחיך את עצמך עוד ועוד כמו עמיתך האנוס? בהכל נידבקת ממנו?
אה, כן, ושקרים מדומיינים לא נחשב 😊
בדיוק כמו האנוס :-): שרובו המוחלט של חברי הפורום רואים בו שקרן כרוני פתולוגי בדיוק כפי שרואים אותך |נחמה|
אז תפסיק עם זה, תתפכח ותתפקח.
אמר החרדי 😂
זה טוב שאתה צוחק, זה משכיח את צרותך הרבות.
לא, כי עיר הפדופיליה שלך ירושלים...:rolleyes:

טוב, אתה לא בן-אדם חכם. אני רואה שאם אני לא אוליך אותך יד ביד אתה לא תבין.

מההתחלה.

עיר פשע, זאת עיר שמקיימת פשע, באופן כללי ולא מסוג אחד, בכמות המספיקה בשביל להגדירה כעיר פשע.

לוד קיימה בתוכה מספיק פשע בשביל להיחשב לעיר פשע, בפעם האחרונה בשנות ה-80, לפני למעלה מ-40 שנה.

באשר אל הרציחות, גם אם נצא מנקודת ההנחה שזה נכון שבלוד יש יותר רציחות מאשר בכל עיר אחרת בישראל, זה פשע אחד בספר החוקים של מדינת ישראל שבו לוד מובילה, זה לא נקרא שלוד עיר פשע, רק בגלל שכמו מה שאמרו בכתבה שהבאת, היא "בירת הרצח של ישראל" כביכול.

בדיוק כמו מה שעירך ירושלים היא לא עיר פשע בגלל שהא בירת הפדופיליה של ישראל בגלל כל החרדים.

בדיוק כמו מה שעירו של סבא של כיפה אדומה היא לא עיר פשע בגלל שהיא בירת הסמים של ישראל, בגלל דרום תל-אביב עם החיים הסיוטיים שגורמים לכולם לעשות סמים כדי לברוח מהמציאות, בזמן שבכל שאר העיר הם עושים סמים כי הם עשירים מפונקים שעפים על החיים (כמוני לדוגמה, רק שאני בניגוד אליהם לא עושה סמים).

אם כבר, ואם באמת להשוות, הרציחות בלוד מרוכזות בעיקר בשכונה אחת-שתיים, כשלכל עיר כמעט בעולם יש את השכונה-שתיים הגרועות שמרכזות את הפשע של אותה עיר, כשבכל עיר בעולם כמעט יש פשע.

בירושלים לעומת זאת, הפדופיליה המשתוללת, בגלל החרדים, נפרסת לכל אורך ורוחב מחצית העיר המערבית.

בתל-אביב, מכת הסמים המשתוללת, נפרסת לכל אורך ורוחב העיר כולה.

גם אם נגיד שפשע אחד שעיר מסוימת מובילה בו על-פני כל עיר אחרת זה נקרא שהיא עיר פשע, שממש לא, אבל נגיד שאנחנו זורמים, בירושלים לדוגמה יש הרבה יותר פדופיליה, ובתל-אביב לדוגמה יש הרבה יותר סמים, מאשר מה שבלוד יש רציחות, וזה בגלל שמדובר בערים משמעותית גדולות יותר בגודל האוכלוסייה. עוד לדוגמה בערים אלו, הפדופיליה בירושלים נפרסת על-פני מחצית העיר והסמים בתל-אביב נפרסים על-פני העיר כולה, בניגוד ללוד, שמרכזת את הרציחות שלה בשכונה-שתיים.

שוב פעם, עדיף שתשב.

כמה שיותר אתה מדבר, ככה יותר אתה מפדח את עצמך.

אני באמת בצד שלך.

אתה פשוט לא חכם מספיק בשביל להבין את זה.
אצטט מהכתבה שבקישור שצרפתי בתגובתי הקודמת, כי נראה שזה חמק ממך: ""לוד היא כנראה העיר המסוכנת והמדממת בישראל, שומרים יצא בחודשים האחרונים למסע בין זירות הפשע למשטרה אובדת העצות".
אדגיש לך את המילים בכדי שגם אחד כמוך שנכשל בכל מבחן 4 פעמים יצליח להבין, בתקווה |הלוואי|

Sun of Nations

Well-known member
|וואו| אתה סתום סוף הדרך, בנוסף לנכות שלך, אתה גם עיוור,
טבעי לכעוס ולקנא במי שמגיעים ממעמד סוציו-אקונומי גבוה יותר, בטח ובטח במי שאפילו רק זוג נעליים או חולצה שלו יכולים לעלות כמו שכר דירה חודשי. עלה והצלח. שא ברכה.
אחרת איך פיספסת שכתוב שהנעליים מיוצרות בסין?
הבעיה שאתה סנילי, אתה לא זוכר מה אתה שם וזה בא לך בהפוכה |נחמה|
נפל לי האסימון.

אנחנו לא מדברים על אותו זוג נעליים בכלל.

זה מה שקורה כשאתה מתבטא בצורה לא ברורה וכותב "הבאת צילום של נעלי מותג שטענת שקנית בהרבה כסף ולא שמת לב שזה חיקוי סיני".

אני קונה זוג נעליים חדש באלפי שקלים לאחד, בכל חודש דצמבר.

יש שנים שאני לוקח דולצ'ה, יש שנים שורסצ'ה, יש שנים שאלכסנדר, יש שנים שפראדה, יש שנים שמשהו אחר.

רק שאני לא מדבר אפילו.

כי לא נעים. כי צניעות. כי ענווה.

כי מיליון ואחד דברים אחרים.

ואפילו עם כל זה, עדיין ראיתם שני זוגות שלי.

כי לאורך שנים, בסוף-בסוף נשברים ומדברים קצת גם אם עדיף שלא, וכי כמה אפשר ללכת על ביצים בשביל להתחשב ברגשות העניים, וכי סגנון התמונות שלי.

זוג אחד ראיתם לחלוטין במקרה, הדולצ'ה האדומות מ-2024 שנקנו בדצמבר של 2023 ושעלו רק 3,000 שקל ושבמקרה נקלטו ברק תמונה אחת שעלתה ב-2025 ושגם אותן בקושי ראיתם כי הן חתוכות בחלקן אל מחוץ לתמונה. עם הנעליים ההן, וכי לא ניסיתי להראות שום דבר, באמת לא ראיתם כלום, בטח שלא ארץ ייצור.

אתה, ככל הנראה, מדבר על הנעליים היקרות הנוכחיות שלי, הורסצ'ה המוזהבות ב-4,250 שקל מ-2026, שנקנו בדצמבר של 2025. את הנעליים האלו, אתם עזרתם לי לבחור, לאחר התלבטות קשה, כואבת ואכזרית בינן לבין נעלי פיליפ פליין ב-13,000 שקל, אותה חברה שמייצרת את החולצות שלי עם הציורים הענקיים של הגולגלות ואמא אפילו לא מבינה איך זה יכול להיות שחולצות שנראות לה מכוערות כל-כך, יכולות לעלות כאלו סכומים כמו מה שהיא משלמת כדי שיהיה לי אותן, כי היא אולי מבינה באופנת עילית, רק לא באופנת עילית של צעירים.

אתה יודע שאני לא יכול ללכת איתן ברחוב כי זה מבהיל אנשים? אני הולך איתן למקומות כמו ראשון לציון ותל-אביב, איפה שמבינים במותגי-על, לא נרתעים מחולצות ציורי הגולגולות של פיליפ פליין, ואנשים מסתכלים עליי ומקבלים הלם חיובי. לא יודעים מי אני, אבל מעיפים בי מבט אחד ויודעים שבשבילי? רק הכי טוב.

בכל מקרה, סטינו קצת מהנושא, בחזרה לעניינינו. את הנעליים האלו, הורסצ'ה ב-4,250, אתם ראיתם בכוונה. כי עזרתם לי לבחור אותן על-פני הפליין ב-13,000 שהיו הולכות נהדר עם חולצות הפליין שלי והחגורה שלי מעור תנין, אבל זה בסדר כי הנעליים שלקחנו בסוף הולכות נהדר עם חולצות הורסצ'ה שלי, ואפילו קניתי עוד כמה אחרי שקניתי אותן, ואחרי זה, הרגשתי חייב לכם, ובכל מקרה ועד השלב ההוא הרגשתי שאתם חלק מזה, אז העליתי בשבילכם כמה תמונות. ככה שאותן לשם שינוי, ראיתם כמו שצריך.

כמה ימים אחרי כבר חשבתי לעצמי שאם כבר, אז כבר, ואז באמת פתחתי שרשור סקירה מקיף ומלא, מרובה מלל ומרובה תמונות שלהן מכמה זוויות, ובאחת מהתמונות, אכן רואים שארץ הייצור היא סין.

גם אני התפלאתי. היה אפשר לחשוב שורסצ'ה, עם השם שלהם, ייצרו את הנעליים שלקחתי בארץ המקור של החברה, איטליה. במיוחד שלקחתי את אחד מזוגות הנעליים היקרות ביותר שלהם. למרות שזה לא נשמע ככה כי רק 4,250 שקל, אבל צריך להבין ולדעת, זה כולה ורסצ'ה. זה לא הרמס או לואי ויטון, איפה שכל נעליים הכי זבלה רק מתחילות מהמחירים האלו והנעליים הכי יקרות עולות עשרות אלפי על גבי עשרות אלפי שקלים.

במחשבה שנייה ורסצ'ה הם עסק, הם רוצים להרוויח כמה שיותר, ולהגדיל ככל הניתן את שולי הרווח.

למרות שבעצם ובמחשבה שלישית, האם עסק כל-כך מצליח ועשיר, של מותג-על כל-כך נחשב, לפחות לפני מה שאנחנו מגיעים אל הרמות הגבוהות באמת, לדוגמה ההרמס והלואי ויטון שהזכרתי לפני רגע, באמת צריך לייצר בסין בשביל זה?

למרות שבמחשבה רביעית, כאלו סוג של טקטיקות זה בדיוק מה שהופך את החברות הכי עשירות בעולם לכל-כך עשירות מלכתחילה.

אפל לדוגמה הרבה יותר גדולה ועשירה מורסצ'ה, והם בכלל מייצרים באפריקה. פתאום ייצור בסין לא נראה כל-כך גרוע, הא?

אוקיי, אוקיי. בסדר. אני מניח שזה מתחיל להיות הגיוני :unsure:

עשית לי חשק לגשת אל הארון, להוציא את חולצות הורסצ'ה שלי, ולראות בתווית את ארץ הייצור :)

משער לעצמי שהרוב באיטליה, אבל יכול להיות שאופתע ולפחות אחת-שתיים מסין או מדינה אחרת במזרח הרחוק, במיוחד הזולות מביניהן, שעלו רק 2,000 ומשהו שקל :unsure:

נערך לאחרונה ב:

פולגאר

Well-known member
טבעי לכעוס ולקנא במי שמגיעים ממעמד סוציו-אקונומי גבוה יותר, בטח ובטח במי שאפילו רק זוג נעליים או חולצה שלו יכולים לעלות כמו שכר דירה חודשי. עלה והצלח. שא ברכה.
לקנא מלוזר שחי מפנטזיות? הרי מי שעשיר לא חולם להיות עשיר, דבר ש"גאון" כמוך לא מסוגל להבין.
נעליים שמיוצרות בסין, שיחזיקו מעמד לכל היותר רבעון, אבל למה להפריע למי שעדיין מאמין בפיית השיניים?
נפל לי האסימון.

אנחנו לא מדברים על אותו זוג נעליים בכלל.

זה מה שקורה כשאתה מתבטא בצורה לא ברורה וכותב "הבאת צילום של נעלי מותג שטענת שקנית בהרבה כסף ולא שמת לב שזה חיקוי סיני".

אני קונה זוג נעליים חדש באלפי שקלים לאחד, בכל חודש דצמבר.

יש שנים שאני לוקח דולצ'ה, יש שנים שורסצ'ה, יש שנים שאלכסנדר, יש שנים שפראדה, יש שנים שמשהו אחר.

רק שאני לא מדבר אפילו.

כי לא נעים. כי צניעות. כי ענווה.

כי מיליון ואחד דברים אחרים.

ואפילו עם כל זה, עדיין ראיתם שני זוגות שלי.

כי לאורך שנים, בסוף-בסוף נשברים ומדברים קצת גם אם עדיף שלא, וכי כמה אפשר ללכת על ביצים בשביל להתחשב ברגשות העניים, וכי סגנון התמונות שלי.

זוג אחד ראיתם לחלוטין במקרה, הדולצ'ה האדומות מ-2024 שנקנו בדצמבר של 2023 ושעלו רק 3,000 שקל ושבמקרה נקלטו ברק תמונה אחת שעלתה ב-2025 ושגם אותן בקושי ראיתם כי הן חתוכות בחלקן אל מחוץ לתמונה. עם הנעליים ההן, וכי לא ניסיתי להראות שום דבר, באמת לא ראיתם כלום, בטח שלא ארץ ייצור.

אתה, ככל הנראה, מדבר על הנעליים היקרות הנוכחיות שלי, הורסצ'ה המוזהבות ב-4,250 שקל מ-2026, שנקנו בדצמבר של 2025. את הנעליים האלו, אתם עזרתם לי לבחור, לאחר התלבטות קשה, כואבת ואכזרית בינן לבין נעלי פיליפ פליין ב-13,000 שקל, אותה חברה שמייצרת את החולצות שלי עם הציורים הענקיים של הגולגלות ואמא אפילו לא מבינה איך זה יכול להיות שחולצות שנראות לה מכוערות כל-כך, יכולות לעלות כאלו סכומים כמו מה שהיא משלמת כדי שיהיה לי אותן, כי היא אולי מבינה באופנת עילית, רק לא באופנת עילית של צעירים.

אתה יודע שאני לא יכול ללכת איתן ברחוב כי זה מבהיל אנשים? אני הולך איתן למקומות כמו ראשון לציון ותל-אביב, איפה שמבינים במותגי-על, לא נרתעים מחולצות ציורי הגולגולות של פיליפ פליין, ואנשים מסתכלים עליי ומקבלים הלם חיובי. לא יודעים מי אני, אבל מעיפים בי מבט אחד ויודעים שבשבילי? רק הכי טוב.

בכל מקרה, סטינו קצת מהנושא, בחזרה לעניינינו. את הנעליים האלו, הורסצ'ה ב-4,250, אתם ראיתם בכוונה. כי עזרתם לי לבחור אותן על-פני הפליין ב-13,000 שהיו הולכות נהדר עם חולצות הפליין שלי והחגורה שלי מעור תנין, אבל זה בסדר כי הנעליים שלקחנו בסוף הולכות נהדר עם חולצות הורסצ'ה שלי, ואפילו קניתי עוד כמה אחרי שקניתי אותן, ואחרי זה, הרגשתי חייב לכם, ובכל מקרה ועד השלב ההוא הרגשתי שאתם חלק מזה, אז העליתי בשבילכם כמה תמונות. ככה שאותן לשם שינוי, ראיתם כמו שצריך.

כמה ימים אחרי כבר חשבתי לעצמי שאם כבר, אז כבר, ואז באמת פתחתי שרשור סקירה מקיף ומלא, מרובה מלל ומרובה תמונות שלהן מכמה זוויות, ובאחת מהתמונות, אכן רואים שארץ הייצור היא סין.

גם אני התפלאתי. היה אפשר לחשוב שורסצ'ה, עם השם שלהם, ייצרו את הנעליים שלקחתי בארץ המקור של החברה, איטליה. במיוחד שלקחתי את אחד מזוגות הנעליים היקרות ביותר שלהם. למרות שזה לא נשמע ככה כי רק 4,250 שקל, אבל צריך להבין ולדעת, זה כולה ורסצ'ה. זה לא הרמס או לואי ויטון, איפה שכל נעליים הכי זבלה רק מתחילות מהמחירים האלו והנעליים הכי יקרות עולות עשרות אלפי על גבי עשרות אלפי שקלים.

במחשבה שנייה ורסצ'ה הם עסק, הם רוצים להרוויח כמה שיותר, ולהגדיל ככל הניתן את שולי הרווח.

למרות שבעצם ובמחשבה שלישית, האם עסק כל-כך מצליח ועשיר, של מותג-על כל-כך נחשב, לפחות לפני מה שאנחנו מגיעים אל הרמות הגבוהות באמת, לדוגמה ההרמס והלואי ויטון שהזכרתי לפני רגע, באמת צריך לייצר בסין בשביל זה?

למרות שבמחשבה רביעית, כאלו סוג של טקטיקות זה בדיוק מה שהופך את החברות הכי עשירות בעולם לכל-כך עשירות מלכתחילה.

אפל לדוגמה הרבה יותר גדולה ועשירה מורסצ'ה, והם בכלל מייצרים באפריקה. פתאום ייצור בסין לא נראה כל-כך גרוע, הא?

אוקיי, אוקיי. בסדר. אני מניח שזה מתחיל להיות הגיוני :unsure:

עשית לי חשק לגשת אל הארון, להוציא את חולצות הורסצ'ה שלי, ולראות בתווית את ארץ הייצור :)

משער לעצמי שהרוב באיטליה, אבל יכול להיות שאופתע ולפחות אחת-שתיים מסין או מדינה אחרת במזרח הרחוק, במיוחד הזולות מביניהן, שעלו רק 2,000 ומשהו שקל :unsure:
טוב, שנפל לך האסימון וראית שעבדו עליך וסיפקו לך זיוף |חבול| נעלי ורסצ'ה מיוצרות באיטליה, כחלק מההקפדה של בית האופנה על איכות הייצור של מוצרי העור והנעלה של המותג.

פרטים על ייצור נעלי ורסצ'ה
  • ארץ הייצור: איטליה היא המקום המרכזי שבו נתפרים ומעוצבים רובם המוחלט של דגמי הנעליים.
  • תווית מקור: על רוב הנעליים המקוריות תופיע בבירור חותמת או תווית עם הכיתוב "Made in Italy".
  • קריטריוני איכות: תהליך הייצור כולל שימוש בעורות איכותיים ועבודה ידנית של אומני הנעלה מקומיים.

Sun of Nations

Well-known member
לקנא מלוזר שחי מפנטזיות?
אני מתאר את מה שאני רואה. כאבים. כעסים. גידופים. שקרים. ומעל הכול-צורך אובססיבי, פתאטי ומגוחך להפריך את עובדת המעמד הסוציו-אקונומי שלי, צורך שבא לידי ביטוי בניסיונות עלובים ומתמשכים לבדות שקרים ולעוות מציאות. ניסיונות שלא פוסקים, בעודך מסרב לרדת לי מהתחת כבר לאורך פינג-פונג של איזה 20 תגובות, כל זה למרות חוסר העניין שלי והסירוב המתמיד שלי לשתף פעולה עם השטויות שלך, בעודך מתעקש לגרור אותי למקומות האלו ממש מהרגליים, הכול בשביל להרגיע את הקנאה המשתוללת.

ועבורי, כאדם עם אינטליגנציה רגשית גבוהה, רגישות סביבתית, מודעות חברתית, המיספרה ימנית דומיננטית וחזקה בצורה חריגה ביותר, ומעל הכול, סופר-אמפתיה, עבורי החלק הכי גרוע הוא לא מה שאתה עושה לי, אתה מטרד קטן מאוד וחסר כל חשיבות, כמו זבוב שמזמזם ואני צריך לנפנף עם היד.

בעבורי החלק הכי גרוע במה שקורה פה הוא מה שאתה עושה לעצמך. ההשפלה והביזוי שאתה משפיל ומבזה את עצמך מתוך קנאתך בי, יושב פה ומתעקש לנהל איתי דיונים הזויים וקטנוניים מאין כמוהם על מה יש או אין לי או למשפחתי, והאם הנעליים האלו או האלו הן זיוף או לא זיוף, כל זה למרות שאני מתעקש שלא לשתף פעולה ומנסה לאורך כל השיחה להתכנס לקראת סיום.

הדבר היחיד שלא הבנתי, הוא האם קטונת מלהבין מה אתה עושה לעצמך, או שאולי פשוט אש הקנאה המשתוללת בוערת בכזאת עוצמה שהכבוד העצמי פשוט נזרק מהחלון ביודעין, הכול בשם המטרה.

כאילו שגם אם היינו אומרים שאני מגיע מהמעמד הבינוני או הנמוך, זה מה שהיה עוזר לך להרגיש טוב יותר.

כל זה כאשר הדבר היחיד שבאמת יעזור לך להרגיש טוב יותר הוא לקדם את עצמך ברמה האובייקטיבית ובמציאות (כן, אני יודע שזה קשה, וכן, אני יודע שלא לכולם יש התחלה כמו שלי, אני לא איזה מנותק) ולא ניסיונות שנועדו מראש לכישלון לנסות להקטין אנשים אחרים.
הרי מי שעשיר לא חולם להיות עשיר, דבר ש"גאון" כמוך לא מסוגל להבין.
יש הבדל משמעותי בין להיות עשיר כי ההורים שלך כאלו לבין להיות עשיר בעצמך. אני גם חולם להיות הרבה יותר עשיר מההורים. מכאן החלום שלי להיות עשיר למרות שאני כבר מגיע מרקע כזה.

כל אחד ואחד מה"שקרים" שלי ושל הרינגטון הוא בדיוק אבל בדיוק כזה.

אנשים לא-חכמים שלא הבינו כל מיני דברים ומפרשים את חוסר ההבנה של עצמם את הסיטואציה כשקר של הצד השני.

רק שההבדל ביני לבין הרינגטון זה שאני לפחות טורח להסביר את עצמי, בניגוד להרינגטון, שנוקט באסטרטגיה של "אתם לא שווים את זה" וממשיך לסדר היום.

הקטע המצחיק, הוא שגם לאחר שאני מסביר את עצמי, הסבריי לא מתקבלים ועדיין קוראים לי שקרן, לא פחות מאשר מה שקוראים כך להרינגטון, ואז למה אני בכלל טורח איתכם?

אולי הרינגטון עלה פה על משהו?
נעליים שמיוצרות בסין, שיחזיקו מעמד לכל היותר רבעון, אבל למה להפריע למי שעדיין מאמין בפיית השיניים?
מיוצרות באיטליה או בסין, אלו עדיין ורסצ'ה, ועוד אחד מהזוגות היקרים ביותר בקטלוג. הן כנראה יוצרו במפעלי הנעליים הטובות ביותר בכל סין. אני איתן כבר חצי שנה והן מחזיקות מעמד מצוין.
טוב, שנפל לך האסימון וראית שעבדו עליך וסיפקו לך זיוף |חבול|
ליטרלי בלתי אפשרי.

שילמתי מחיר של ורסצ'ה אמיתיות, באתר ורסצ'ה הרשמי, הן הגיעו בקופסת ורסצ'ה מקורית, עם כל הקבלות והמסמכים של ורסצ'ה, ועם תג עם קוד QR שקשור לשרוכים של הנעליים ושמוביל לתעודת מקוריות דיגיטלית. תג שאפילו נקלט במקרה באחת מהתמונות של הנעליים שהעליתי עבורכם אחרי שעזרתם לי לבחור אותן על-פני נעליים אחרות ויקרות פי שלושה ששקלתי גם אותן כאפשרות.
נעלי ורסצ'ה מיוצרות באיטליה, כחלק מההקפדה של בית האופנה על איכות הייצור של מוצרי העור והנעלה של המותג.
פרטים על ייצור נעלי ורסצ'ה
  • ארץ הייצור: איטליה היא המקום המרכזי שבו נתפרים ומעוצבים רובם המוחלט של דגמי הנעליים.
  • תווית מקור: על רוב הנעליים המקוריות תופיע בבירור חותמת או תווית עם הכיתוב "Made in Italy".
  • קריטריוני איכות: תהליך הייצור כולל שימוש בעורות איכותיים ועבודה ידנית של אומני הנעלה מקומיים.
בן-אדם שלא מוכן לשים 30 שקל על פיתה עם פלאפל מנסה ללמד בן-אדם שסך כל הורסצ'ה שלו נאמד באזור ה-25,000 שקל על ורסצ'ה 😂

צחקתי שנתיים 😂

מה גם, שגם בדברים שלך עצמך ובציטוטים שלך עצמך את חברת ורסצ'ה, איטליה מתוארת בתור מקום הייצור המרכזי ולא הבלעדי, בו מיוצרים רוב הזוגות אך לא כולם, אבל לא חשוב...😂

נערך לאחרונה ב:

פולגאר

Well-known member
אני מתאר את מה שאני רואה. כאבים. כעסים. גידופים. שקרים. ומעל הכול-צורך אובססיבי, פתאטי ומגוחך להפריך את עובדת המעמד הסוציו-אקונומי שלי, צורך שבא לידי ביטוי בניסיונות עלובים ומתמשכים לבדות שקרים ולעוות מציאות. ניסיונות שלא פוסקים, בעודך מסרב לרדת לי מהתחת כבר לאורך פינג-פונג של איזה 20 תגובות, כל זה למרות חוסר העניין שלי והסירוב המתמיד שלי לשתף פעולה עם השטויות שלך, בעודך מתעקש לגרור אותי למקומות האלו ממש מהרגליים, הכול בשביל להרגיע את הקנאה המשתוללת.

ועבורי, כאדם עם אינטליגנציה רגשית גבוהה, רגישות סביבתית, מודעות חברתית, המיספרה ימנית דומיננטית וחזקה בצורה חריגה ביותר, ומעל הכול, סופר-אמפתיה, עבורי החלק הכי גרוע הוא לא מה שאתה עושה לי, אתה מטרד קטן מאוד וחסר כל חשיבות, כמו זבוב שמזמזם ואני צריך לנפנף עם היד.

בעבורי החלק הכי גרוע במה שקורה פה הוא מה שאתה עושה לעצמך. ההשפלה והביזוי שאתה משפיל ומבזה את עצמך מתוך קנאתך בי, יושב פה ומתעקש לנהל איתי דיונים הזויים וקטנוניים מאין כמוהם על מה יש או אין לי או למשפחתי, והאם הנעליים האלו או האלו הן זיוף או לא זיוף, כל זה למרות שאני מתעקש שלא לשתף פעולה ומנסה לאורך כל השיחה להתכנס לקראת סיום.

הדבר היחיד שלא הבנתי, הוא האם קטונת מלהבין מה אתה עושה לעצמך, או שאולי פשוט אש הקנאה המשתוללת בוערת בכזאת עוצמה שהכבוד העצמי פשוט נזרק מהחלון ביודעין, הכול בשם המטרה.

כאילו שגם אם היינו אומרים שאני מגיע מהמעמד הבינוני או הנמוך, זה מה שהיה עוזר לך להרגיש טוב יותר.

כל זה כאשר הדבר היחיד שבאמת יעזור לך להרגיש טוב יותר הוא לקדם את עצמך ברמה האובייקטיבית ובמציאות (כן, אני יודע שזה קשה, וכן, אני יודע שלא לכולם יש התחלה כמו שלי, אני לא איזה מנותק) ולא ניסיונות שנועדו מראש לכישלון לנסות להקטין אנשים אחרים.
רודף? אני משיב לך על תגובותיך, גם אם הגבת רק למטרת |הקפצה|
נימוס אלמנטרי שגדלתי עליו בלכבד כ"א, לרבות הניזקקים, כמוך.
יש הבדל משמעותי בין להיות עשיר כי ההורים שלך כאלו לבין להיות עשיר בעצמך. אני גם חולם להיות הרבה יותר עשיר מההורים. מכאן החלום שלי להיות עשיר למרות שאני כבר מגיע מרקע כזה.

כל אחד ואחד מה"שקרים" שלי ושל הרינגטון הוא בדיוק אבל בדיוק כזה.

אנשים לא-חכמים שלא הבינו כל מיני דברים ומפרשים את חוסר ההבנה של עצמם את הסיטואציה כשקר של הצד השני.

רק שההבדל ביני לבין הרינגטון זה שאני לפחות טורח להסביר את עצמי, בניגוד להרינגטון, שנוקט באסטרטגיה של "אתם לא שווים את זה" וממשיך לסדר היום.

הקטע המצחיק, הוא שגם לאחר שאני מסביר את עצמי, הסבריי לא מתקבלים ועדיין קוראים לי שקרן, לא פחות מאשר מה שקוראים כך להרינגטון, ואז למה אני בכלל טורח איתכם?

אולי הרינגטון עלה פה על משהו?
אתה סתם אנגעבלאזן באלאן לופט-מענטש כפי שציינת מעלה בתגובתי ל"מומחה".
מיוצרות באיטליה או בסין, אלו עדיין ורסצ'ה, ועוד אחד מהזוגות היקרים ביותר בקטלוג. הן כנראה יוצרו במפעלי הנעליים הטובות ביותר בכל סין. אני איתן כבר חצי שנה והן מחזיקות מעמד מצוין.
הזיוף מיוצר בסין, אלו שיש לך, אם בכלל גם אותם יש לך ולא סתם העלית תמונה מהווב.
ליטרלי בלתי אפשרי.

שילמתי מחיר של ורסצ'ה אמיתיות, באתר ורסצ'ה הרשמי, הן הגיעו בקופסת ורסצ'ה מקורית, עם כל הקבלות והמסמכים של ורסצ'ה, ועם תג עם קוד QR שקשור לשרוכים של הנעליים ושמוביל לתעודת מקוריות דיגיטלית. תג שאפילו נקלט במקרה באחת מהתמונות של הנעליים שהעליתי עבורכם אחרי שעזרתם לי לבחור אותן על-פני נעליים אחרות ויקרות פי שלושה ששקלתי גם אותן כאפשרות.
פריירים לא מתים, רק מתחלפים |נחמה|
בן-אדם שלא מוכן לשים 30 שקל על פיתה עם פלאפל מנסה ללמד בן-אדם שסך כל הורסצ'ה שלו נאמד באזור ה-25,000 שקל על ורסצ'ה 😂

צחקתי שנתיים 😂

מה גם, שגם בדברים שלך עצמך ובציטוטים שלך עצמך את חברת ורסצ'ה, איטליה מתוארת בתור מקום הייצור המרכזי ולא הבלעדי, בו מיוצרים רוב הזוגות אך לא כולם, אבל לא חשוב...😂
כפי שכתבתי בעבר ואכתוב שוב, טוב שהטיפשות שלך מצחיקה אותך, זאת מגננה שלימדת את עצמך מכורח הנסיבות עד שתיכנס שוב לדיפרסיה שלך.

נערך לאחרונה ב:
למעלה