Sun of Nations
Well-known member
אופס 

אולי הם חושבים סוף סוף לשלוח אותך לפנימיה צבאית או משהו דומה.אמרתי לאמא ואבא מה קרה וביקשתי מהם שיחזירו לי את הכסף שהפסדתי. הם חושבים על זה. לא מבין על מה בדיוק יש לחשוב אבל בסדר. נראה מה יהיה.
צפה בקובץ המצורף 148746
הצבא סירב בנימוסאולי הם חושבים סוף סוף לשלוח אותך לפנימיה צבאית או משהו דומה.
מלכים בתקופה העתיקה ואפילו בימי הביניים דווקא שירתו. דוד המלך נלחם גם אחרי שהוכתר, שאול המלך בכלל התאבד בקרב, גם המלכים החשמונאים נלחמו וגם יואשיהו המלך נהרג כמלך בקרב. גם אחאב הוביל את הצבא בעצמו וגם נפוליאון הוביל את הצבא בעצמו.הצבא לא סירב לגייס אותי.
אני סירבתי להתגייס.
מלכים לא משרתים.
מלכים נותנים פקודות.
צפה בקובץ המצורף 148825
זאת בדיוק הנקודה. בתקופה העתיקה ובימי הביניים. זה משהו של פעם. היום מלכים יושבים על התחת בזמן שאמא ואבא מפנקים אותם.מלכים בתקופה העתיקה ואפילו בימי הביניים דווקא שירתו.
ונפוליאון היה האדם האחרון בהיסטוריה גם להנהיג מדינה וגם להוביל את צבאה בשדה הקרב.דוד המלך נלחם גם אחרי שהוכתר, שאול המלך בכלל התאבד בקרב, גם המלכים החשמונאים נלחמו וגם יואשיהו המלך נהרג כמלך בקרב. גם אחאב הוביל את הצבא בעצמו וגם נפוליאון הוביל את הצבא בעצמו.

אם היית חכם לא היית מהמר, כי היית מבין שבהימורים רק מפסידים.הצבא לא סירב לגייס אותי.
אני סירבתי להתגייס.
מלכים לא משרתים.
מלכים נותנים פקודות.
צפה בקובץ המצורף 148825
לא הכול זה תוצאה של יש או אין שכל. לפעמים אנשים עושים דברים בשביל הכיף.אם היית חכם לא היית מהמר, כי היית מבין שבהימורים רק מפסידים.
ואם באמת היית גאון, היית מהמר על משהו שהיית יודע שיש לך סיכוי טוב לנצח בו וגם היית מנצח ומרוויח כסף מההימור.

פנימיה צבאית זה גם לילדים שהורים ומורים בבתי ספר רגילים לא מצליחים לחנך. אמנם זאת בחירה של הורים מיואשים ולא כפייה של הרווחה.פנימיות זה לילדים בסיכון או לילדים שההורים מזניחים אותם ומחפשים להיפטר מהם.
בבית שלי זה הפוך. אמא ואבא אוהבים אותי המון ומפנקים אותי.
ככה יצאתי כזה מושלם.
צפה בקובץ המצורף 148768
לא מספיק שהפסדת את הכסף שלהם אתה גם מבקש מהם לתת לך עוד פעם את אותו הסכום שלא ידעת לשמור?אמרתי לאמא ואבא מה קרה וביקשתי מהם שיחזירו לי את הכסף שהפסדתי. הם חושבים על זה. לא מבין על מה בדיוק יש לחשוב אבל בסדר. נראה מה יהיה.
צפה בקובץ המצורף 148746
מקווה בשבילך שהם יהיו מספיק חכמים לסרב.אמרתי לאמא ואבא מה קרה וביקשתי מהם שיחזירו לי את הכסף שהפסדתי. הם חושבים על זה. לא מבין על מה בדיוק יש לחשוב אבל בסדר. נראה מה יהיה.
צפה בקובץ המצורף 148746
אין מה לסרב להזיה ומפליא אותי שנפלת ב-מקווה בשבילך שהם יהיו מספיק חכמים לסרב.
אחי אתה מסרב להאמין שלא כולם עניים כמוך.אין מה לסרב להזיה ומפליא אותי שנפלת ב-![]()
יותר מסרב להאמין שלא כולם טיפשים כמוך.אחי אתה מסרב להאמין שלא כולם עניים כמוך.
אז יאלה תיקח את המוח שלך ותעשה קצת כסף יא תפרן.יותר מסרב להאמין שלא כולם טיפשים כמוך.
לך יש זכות לדבר על תפרנים?אז יאלה תיקח את המוח שלך ותעשה קצת כסף יא תפרן.
ללכת כל היום עם קוביה בכיס - ממש תענוג.סלולרי אין לך
שידחפו לך את התוכן שלהם?כבלים אין לך
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.