הפלות לא חוקיות ועיקור

VampireLust

New member
הפלות לא חוקיות ועיקור

אז אני כבר כמעט שנה מחכה לעיקור שלי.. פניתי למרפאת נפש אחרת ושם הפסיכיאטרית יותר נורמלית ולא זילזלה בי (מסתבר שבתחום בריאות הנפש הנשים יותר סימפטיות והגברים זוועתיים, יותר בחיים לא אלך למטפל גבר!) והיא אמרה שאקבל בסוף את העיקור רק שלפני שהיא תכתוב לי את החוות הדעת היא רוצה שאדבר עם העובדת הסוציאלית של המרפאה ועכשיו לרוע מזלי העובדות הסוציאליות בשביתה
תהיה לי עוד פגישה עם הפסיכיאטרית ב21 לחודש ואני אגיד לה שתכתוב לי כבר את המכתב בלי הפגישה עם העובדת הסוציאלית שאני לא יכולה יותר שאני סובלת שאני באמת לא אירגע עד שלא יעקרו אותי ושזה ממש עונש הפוריות הזאת
זה לא אתי כבר מה שהם עושים לי למה אני צריכה לחכות כל כך הרבה זמן ולסבול. אני לא יכולה לחיות עם המחשבה שאני ככל הנראה יכולה להיכנס להריון. המערכת הרבייה היא באמת אויב מבחינתי כפי שכבר ציינתי כמה פעמים ואני מאוד מקנאה בעקרות. אז בינתיים בדקתי כמה אופציות בחו"ל........ ברוסיה יש גם את הESSURE אבל הם עושים את זה רק לנשים בנות 35 ומעלה ואין לי כוח להתחיל להוכיח גם להם שיש לי הפרעות נפשיות. אחר כך בדקתי באוקראינה וראיתי שהם עשו שם בקייב למישהי בת 27 עיקור אבל זה קשירת חצוצרות רגילה ולא בא לי שיפתחו לי את הבטן וישאירו צלקת ככה שהבנתי שיש את האפשרות של הלפרסקופיה ככה שאני אתקשר לכמה קליניקות שם. בכל מקרה גם חשבתי שאולי יסכימו לעשות לי עיקור במקומות איפה שעושים הפלות לא חוקיות? הרי אכפת להם רק מהכסף.. מה דעתכן יש מצב ששם יכולים לעשות לי עיקור?

efroch99

New member
דעתי

שהפורום לא נועד לתת יעוץ לגבי פעולות שהן בניגוד לחוק. מקווה שתצליחי במהרה לקבל את מבוקשך בצורה חוקית.

VampireLust

New member
אני בעד הפלות ועיקורים בשוק השחור

נמאס מהחזירים הפרימיטיביים שלוחצים על כולן ללדת שמעיזים לקחת לעצמם את הזכות לשלוט בגופן של נשים! נמאס לי מהמדינה הזאת ומלהיות בסביבה של פרימיטיביים טיפשים נמאס לי ואני פשוט רוצה להשיג שליטה בגוף שלי וזהו! זה ממש דיכוי של האישה מה שעושים במדינה הזאת שיתנו כבר את הזכות לעשות הפלות ועיקורים חופשי ובלי בעיה!!!!

1984 Gargar

New member
הם תמיד סוחבים כל תהליך המון זמן

אבל נשמע שהתהליך מתקדם גם אם לאט. אני גם מאוד רציתי לעשות עיקור. אבל החלטתי שאני לא רוצה אף פעם לעבור ניתוח אלא אם זה ממש הכרחי. בסןף החלטתי שאני מעדיפה לחיות עם היכולת ללדת, כי עדיין אני יכולה לבחור בעצמי אם לעשות את זה או לא. אבל אני ממש מבינה כמה מפחידה ההרגשה שיש אפשרות להכנס להריון. זה די מזעזע כשחושבים על זה.

VampireLust

New member
Essure זה לא ניתוח

דרך הנרתיק מתקינים לאישה את הסלילים שחוסמים את החצוצרות ככה שאין שום חתכים ואין שום צלקות. לא מפחיד בכלל. רק קשירת חצוצרות רגילה זה מפחיד כי חותכים את הבטן וזה משאיר צלקת לא אסטתית

צר לי לנפץ חלומות (?)

אבל גם כניסה לחצוצרות דרך הנרתיק היא "ניתוח", וזה לא כמו בדיקה גניקולוגית פשוטה. נכון שאין צלקות חיצוניות אבל האם הצלקות החיצוניות הן הדבר היחידי שמדאיג אותך בניתוח? לא מדאיגה אותך ההרדמה (גם אם היא אזורית)? לא מדאיגה אותך ההתערבות הפולשנית באיברים הפנימיים? אני לא אומרת כלום לגבי הרצון שלך בעיקור - זו בהחלט זכותך, ומצער שהפרוצדורות לאישור לוקחות יותר מדי זמן עבורך - אבל לפחות שתביני שאין דבר כזה עיקור בלי "ניתוח", גם אם נכנסים אל המקום הרצוי דרך פתח קיים בגוף.

VampireLust

New member
בישבילי מה שחשוב זה שלא יחתכו לי את הגוף

וזה שזה פולשני ועם הרדמה זה לא מפחיד אותי ומבחינתי זה שווה את זה כי התוצאה תגרום לי לאושר ותפתור לי בעיה רצינית.

vicz

New member
תסתכלי על זה מזווית אחרת...

אני מבינה שאת הגעת להחלטה מודעת וסופית שאינך רוצה ילדים. אבל תארי לך שמגיעה מישהי שההחלטה שלה לא ממש סופית (היא נראית לה סופית אך זה נובע מאיזה מצב רגשי קשה שהיא נמצאת בו). כעבור שבוע מאשרים לה את התהליךץ כעבור חודש היא מתחרטת אך את הנעשה אין להשיב... אני מניחה שהם רוצים רק לוודא שההחלטה שקולה וסופית ולא יהיה מקום לחרטות. אני מציעה לך לעשות דברים בצורה מסודרת בארץ. כך תהיי בסביבה רפואית מוכרת ומבוקרת ותחת מעקב מתמשך.

../images/Emo45.gif זה מזכיר לי

את התהליך של שינוי מין בארץ. גם זה תהליך שלוקח המון זמן, כולל כמה ועדות, פסיכיאיטרים ורופאים וממש מייגע. יש לי חברה שעברה ניתוח לשינוי מין בדרך הזו ולמרות שהתהליך עצמו היה מאוד מתסכל עבורה, היום היא מודה שטוב שעברה אותו בדרך הזו וגם אומרת שמזל שמקשים כל כך על מי שמבקש לעבור את הניתוח. היא סיפרה לי שמכל "שלב" שעברה בתהליך, מכל ראיון או ועדה רפואית, גם אלה שהיו קשים ומתסכלים, היא רק למדה עוד זווית על הניתוח והשלכותיו ובעיקר הרגישה יותר ויותר מחוזקת ובטוחה בהחלטתה לעבור את הניתוח, כך שהיא הגיעה לניתוח עצמו כשאין לה אפילו מאית האחוז של ספק. היא מכירה כמה בנות שלא רצו לחכות ועברו את הניתוח בדרך "שחורה" בחו"ל, במקומות בהם לא שואלים שאלות, רק לוקחים כסף. כל הבנות האלה היום עם סיבוכים בעקבות הניתוח ואחת מהן אף מתחרטת על כל התהליך ומעידה על עצמה שלא הייתה מוכנה לשינוי המין. בקיצור, יש סיבה לכך שהתהליך כל כך קשה ומייגע וארוך וצריך את כל האישורים והאבחונים הפסיכיאטריים האלה. וגם מעבר לעניין האחריות והמוכנות הנפשית, אני מסכימה עם מה שיותר חשוב כאן בעיני - עדיף לחכות קצת ולקבל סביבה רפואית מוכרת וטובה ומעקב כמו שצריך, מאשר לעגל פינות ולקצר תהליכים ולהסתכן ברפואה פחות טובה בארץ זרה.

VampireLust

New member
טוב נראה לי שבאמת הם רוצים לשגע אותי

התקשרתי עכשיו לפסיכיאטרית ודיברתי איתה ושאלתי אוצה מה קורה עם חוות דעתצ אז היא אומרת "אני חושבת שהחחלטה שלך עדיין לא מגובשת ואני רוצה שיהיו לנו כמה פגישות טיפוליות בלה בלה" ואני אמרתי לה- מה לא מגובשת?!?! אני כבר לפני כמעט שנה החלטתי לעשות את זה וחשבתי על זה מכל הכיוונים אז היא אומרת לי נדבר בפגישה שלנו בלה בלה אוף אני לא יכולה יותר נמאס לי אני הולכת על השוק השחור וזהו- אני רוצה לשים את כל זה מאחורי ולעבור הלאה ולהתרכז בדברים חשובים אחרים במקום כל הזמן לחשוב על זה ולסבול.

VampireLust

New member
למה כשמישהי רוצה לעשות טיפולי פוריות

ישר נותנים לה את מבוקשה ולא משגעים אותה ככה הרי גם זה בלתי הפיך ומשנה חיים! זה אבסורד והכל בגלל פסיכוזת הילודה החולנית הזאת ושוב אני אומרת- כמה טוב שיש שוק שחור של גניקולוגים שמצילים נפשות מהציפורניים הארוכות של חולי פסיכוזת הילודה!!!

begonia

New member
בגלל שיש דרך למנוע כניסה להריון

באמצעים הרבה פחות מזיקים ואי אפשר להכנס להריון למי שיש בעיות פוריות רצינית בלי טיפולי פוריות. ואני יודעת שלא שאלת אותי- אבל לדעתי הניתוח הזה הוא רעיון רע ויש לו פוטנציאל גבוה מאוד לפגוע בך פיזית. יש הרבה דרכים טובות להמנע מהריונות לא רצויים שלא משפיעים לרעה על הגוף. אולי תשקלי אותם?

עד שיאשרו לך לבצע עיקור,

אני מניח שיש טיפול פסיכולוגי או פסיכאטרי שעשוי להקל עלייך את ההמתנה. הרי אין שום סיבה בעולם שתסבלי בינתיים מכל הרגשות השליליים שניכר מדברייך שנגרמים לך מהיכולת להרות. אין לי עצה עבורך איך להקדים את העיקור, ואני משתתף בצערך על ההמתנה הזו. אם את מסוגלת, אולי כדאי לך באופן מילולי חיצוני להימנע מלהתייחס להריון כאל דבר נורא, זה עשוי לחלחל פנימה ולהקל על הרגשתך. בכל מקרה, זכותך המלאה להביע רגשות שליליים ביחס להריון אם זה מה שאת מרגישה והפורום הזה מתאים לכך ביותר.

most solid

New member
למה

עיקור? למה להרוס מה שנתן לך הטבע? יש נשים בעולם שמסכנות,מתות לילד והן עקרות,אז למה? סליחה אם נשמע תוקפני קצת אבל באמת לא מבין למה.

יחס ליכולת פריון הינו עניין סובייקטיבי

וכמו בדברים סובייקטיביים, מה שלאחד משאלת לב, לאחר צרה צרורה.

most solid

New member
טוב,זו

החלטה שלה אבל בסדר ,זכותה,מי אני שאגיד לה מה לעשות,פשוט אולי היא תתחרט יום אחד וכן תרצה.

1984 Gargar

New member
איזה מזל יש לה

שאנשים כמוך כל כך דואגים לה ומעלים בפעם הראשונה את האפשרות שאין סיכוי שהיא חשבה עליה שאולי יום אחד היא תתחרט וכן תרצה..... בעניין ה"יש נשים שמתות לעשות ילדים ולא יכולות" (מסכנות) למה אי אפשר להשתמש בטיעון הזה על כל אחת שלא עושה ילדים? זה כמו "תאכל יש רעבים בסומליה", - אז אם אני אהיה שמן זה יעזור להם? איך? טיעון האמהות המסכנות יכול להיות תקף רק אם אתה מציע לכל מי שלא עושה ילדים להיות פונדקאית בשבילן, כי אחרי הכל אנחנו כלי, הטבע נתן לנו את זה, וזה רק פשע אם אנחנו לא מנצלות את זה, אחרי הכל, יש נשים חשוכות ילדים בעולם. מי אנחנו שנחשוב שהגוף הוא שלנו ולא נתגייס למשימה? לא אכפת לי מה הטבע נתן לי. הטבע גם נתן לי שיני בינה שהכאיבו לי, לא הייתי צריכה לעקור אותן? הנוכל הזה גם נתן לי ראייה דפוקה, לא לשים משפקיים? אנחנו כבר מזמן לא חיים עם מה שהטבע נתן לנו. האם אתה יכול להגיד את זה לאישה שלא מגלחת רגליים? למה להוריד את השיערות שהטבע נתן לך? טיעון הטבע גם יכול להיות תקף לאנשים שעשו ניתוח לשינוי מין. למה לא להגיד להם לא לשנות את מה שהטבע נתן להם?

למעלה