VampireLust
New member
הפלות לא חוקיות ועיקור
אז אני כבר כמעט שנה מחכה לעיקור שלי.. פניתי למרפאת נפש אחרת ושם הפסיכיאטרית יותר נורמלית ולא זילזלה בי (מסתבר שבתחום בריאות הנפש הנשים יותר סימפטיות והגברים זוועתיים, יותר בחיים לא אלך למטפל גבר!) והיא אמרה שאקבל בסוף את העיקור רק שלפני שהיא תכתוב לי את החוות הדעת היא רוצה שאדבר עם העובדת הסוציאלית של המרפאה ועכשיו לרוע מזלי העובדות הסוציאליות בשביתה
תהיה לי עוד פגישה עם הפסיכיאטרית ב21 לחודש ואני אגיד לה שתכתוב לי כבר את המכתב בלי הפגישה עם העובדת הסוציאלית שאני לא יכולה יותר שאני סובלת שאני באמת לא אירגע עד שלא יעקרו אותי ושזה ממש עונש הפוריות הזאת
זה לא אתי כבר מה שהם עושים לי למה אני צריכה לחכות כל כך הרבה זמן ולסבול. אני לא יכולה לחיות עם המחשבה שאני ככל הנראה יכולה להיכנס להריון. המערכת הרבייה היא באמת אויב מבחינתי כפי שכבר ציינתי כמה פעמים ואני מאוד מקנאה בעקרות. אז בינתיים בדקתי כמה אופציות בחו"ל........ ברוסיה יש גם את הESSURE אבל הם עושים את זה רק לנשים בנות 35 ומעלה ואין לי כוח להתחיל להוכיח גם להם שיש לי הפרעות נפשיות. אחר כך בדקתי באוקראינה וראיתי שהם עשו שם בקייב למישהי בת 27 עיקור אבל זה קשירת חצוצרות רגילה ולא בא לי שיפתחו לי את הבטן וישאירו צלקת ככה שהבנתי שיש את האפשרות של הלפרסקופיה ככה שאני אתקשר לכמה קליניקות שם. בכל מקרה גם חשבתי שאולי יסכימו לעשות לי עיקור במקומות איפה שעושים הפלות לא חוקיות? הרי אכפת להם רק מהכסף.. מה דעתכן יש מצב ששם יכולים לעשות לי עיקור?
אז אני כבר כמעט שנה מחכה לעיקור שלי.. פניתי למרפאת נפש אחרת ושם הפסיכיאטרית יותר נורמלית ולא זילזלה בי (מסתבר שבתחום בריאות הנפש הנשים יותר סימפטיות והגברים זוועתיים, יותר בחיים לא אלך למטפל גבר!) והיא אמרה שאקבל בסוף את העיקור רק שלפני שהיא תכתוב לי את החוות הדעת היא רוצה שאדבר עם העובדת הסוציאלית של המרפאה ועכשיו לרוע מזלי העובדות הסוציאליות בשביתה