הפלה והיסטרוסקופיה

הפלה והיסטרוסקופיה

שלום בנות, אז ככה, עברתי גרידה בתחילת יולי לאחר שההריון לא התפתח. קיבלתי מחזור אחד מאז. הלכתי השבוע לגניקולוג לבדוק שהכל בסדר ושהרחם התרוקן. נמצא שיש ברחם משהו, הגניקולוג אמר משהו על חשד למולה, שאריות ברחם. נשלחתי לעשות בטא שיצאה 0, זה היה מאוד מוזר לשמוח על בטא 0, אבל לפחות חשבתי לעצמי שבמצבי הנוכחי זה גם טוב. עכשיו אני צריכה לקבוע תור להיסטרוסקופיה, מישהי יודעת מהי הפרוצדורה? הבנתי שצריך לעשות זאת במחזור? הבדיקה עצמה במחזור או ההליך הכירכורגי במהלך מחזור? יש סיכוי שעוד תצא השארית לבד וללא התערבות? האם תמיד ממליצים על ההליך הכירורגי? מצטערת על מבול השאלות. אני בלחץ- הבנתי גם שהבדיקה לא כ"כ נעימה ולכן יש שעושים אותה בהרדמה ישר ולא קודם הבחנתי ואז כירורגי. אוף, כ"כ רציתי להיות כבר אחרי כל הסיפור הלא נעים הזה. חשבתי שאוטוטו נתחיל לנסות שוב. ובסוף נראה שאני עוד לא אחרי זה. אודה על תשובותיכן, זקוקה לאינפרומציה על מנת להרגע. תודה רבה!.

קישור עם פרטים

אני עוברת אחד כזה מחר. מקווה שלא יכאב (פעם קודמת כאב
)

תודה רבה לך.

מה את עוברת מחר? אבחנתי או ניתוחי? מאחלת לך בהצלחה ושיעבור חלק, מהר וללא כאבים.

אני אחרי../images/Emo178.gif

היתה אי נוחות מהבדיקה וקצת כאבים כמו כאבי מחזור חזקים, אבל חוץ מזה הרופא היה מאוד עדין, ולא גרם לי לכאבים מיותרים. מה שכן, יש לי שארית וצריך להוציא אותה בניתוח......................... מקווה שלעבור את זה שבוע הבא ולהתחיל את השנה העיברית החדשה עם רחם נקי ובריא

לפחות את אחרי האבחונית- זה גם משהו...

מאחלת לך שהניתוח יעבור בקלות ושלאחריו הכל יהיה תקין ויסתדר באופן הטוב ביותר. אני קבעתי תור להיסטו' אבחונית ליום ראשון הבא- מקווה שהכל יהיה בסדר.

למעלה