הפלאג שנשרף

קרמבו112

New member
הפלאג שנשרף

אנשים כבר יומיים אני מנסה לקבל כאן עצה אחת ששוה זהב מה כבר ביקשתי למה לא מתייחסים אליי ככה אתם מארחים בפורום שלכם לא יפה לא יאה זו אני עם הקימקו 50 סמ"ק DJ שהפלאג כל הזמן נשרף תכופות בערך אחת ל 3 חודשים האם זה נורמלי? החלפתי שמן מחצי סינטטי לסינטטי טהור עדיין לא עזר מה זה יכול להיות אני מתדלקת 95 אולי 96 יותר טוב ? בבקשה אנו לי קרמבו החטיף הכי טעים בעיר ת"א !!!!!!!!!

אהוד א1

New member
../images/Emo124.gifCOLT...

דיר באלק אתה שולח אותו אלינו.

shayvilk

New member
בדוק שהתערובת נכונה ולא עשירה מידי...

כמה זה נכונה... שאלה טובה...

קרמבו112

New member
לניד פור ספיד

קודם כל תודה אתה צדיק 1 בסדום נישרף הכוונה משתק את כל הקטנוע באמצע נסיעה למשל פתאום אין תגובה וההתנעה נוראית אם בכלל ואז שאני ניגשת למוסך הוא אומר לי זה הפלאג

NeeD 4 SpeeD

New member
צ'ו צ'ו תלמדי לשרשר

תשרשרי לאותו שרשור , כך אולי יענו לך במרוכז אם הפלאג יוצא כולו שחור אז התערובת דלק עשירה מדי וצריך לכוון , פעם הבאה תיגשי למוסך אחר.

tygger

New member
זה שאת לא יודעת לקרוא, לא אומר שלא ענו לך.

דווקא זכור לי כי עניתי לך בצורה די ברורה.

tygger

New member
ורק בשבילך, התגובה שוב.

תרשים זרימה לפתרון הבעיה.
הפלאג נשרף
מחליפים פלאג במוסך. | |
הפלאג נשרף | |
מחליפים שמן לסינטטי | |
הפלאג נשרף | |
מחליפים למוסך שיודע מה הוא עושה ולא מז**ן את המוח.

h a j b i

New member
זה לא השמן ובטח לא סוג הדלק

והאמת, נראה לי שגם לא תערובת. גשי למוסך, מנסיון שלי עם 50 סמ"ק דו פעימתיים (במשלוחים בעיקר) יש לפלגים נטייה להישרף לעיתים קרובות. בעיקר כשבעל הבית בחיים לא עשה לקטנועים שלו טיפול סדיר אחד ובהתחשב בקילומטראז' שהכלים עושים ואיך שהשליחים "שומרים" על הכלים. אם זה המצב אצלך אז יכול להיות שזה נורמלי. בדיוקים למשל, למרות שגם אף פעם לא עשו להם טיפולים לא היו בעיות עם הפלגים. יש הבדל מסויים בין ה-2 פעימות ל-4 פעימות בעניין הזה רק שאני לא ממש יודע מה ההבדל. בקיצור, גשי למוסך וחבלך על הכסף של השמן הסינטטי.

למעלה