LIRONSH100
New member
הפינה ההזוויה חלקב'!- אה ונוגה בסוף...
כן העזרה לי בכמה תמונות- התמונה הראשונה לא- אני יסמן ב
את עלו שנוג כן הייתה.. אה ויש לכן תמונה אחת שהתפרסמה רק אתמול! (זאת אומרת- היום בבוקר..) אז מוכנים או לא זה מתחיל.. אה ותגיבו!!! פירסמתי אחת מהן בהייד פארק כבר והן ממש אהבו... ******************************************* אזהרה: יש להצטייד בלחצן מצוקה לרגישות-טיקו/ריצ'י/דייב/ג'ון/ג'סי/ דורת'י וכל השאר... אין לראות בפינה הזו ברצניות- הקשר בין המצאות למנכתב פה- הו מקרי בהחלט- תהנו- נוגה ולירון. ************************* מראיין: אז ריצ'י סמבורה – אתה הרווק של הלהקה- אייך זה מרגיש? ריצ'י: כייף.. אפשר לרדת עליהם כל הזמן.. הם נכנסו למוסד אבל לי יש עוד כמה שנים להיכנס עליו.. ג'ון: ריצ'י אני אמרתי את זה שנה לפני שאני ניכסתי ל"מוסד" אז תזהר במה שאתה אומר! ריצ'י: כי אתה לא נזהרת אני נזהר- ברגע שהן רק מתחילות לחשוב שזה רציני.. טוב היחידה שהייתי בכיוון של לחשוב על זה זו הייתה שר- וגם זה- בגלל התחרות שהייתה לנו.. המראיין: איזה תחרות? ריצ'י: מי יוצא עם מכוערת יותר זמן, ברגע שג'ון התחתן אני הבנתי שהוא ניצח- אז ויתרתי.. ג'ון: טוב אני תמיד מנצח.. המראיין: אז ריצ'י, יש לך מעריצות, אתה מנצל את זה? ג'ון: יש לך שאלות עבורי או רק לריצ'י? המראיין: רק לריצ'י אתה לא ממש מעניין אותי ואת הקוראים.. ג'ון: רי'צי שמעת את זה?? אני לא מעניין וריצ'י כן? אני לא מאמין! טוב אני ישב לי בתנוחה הסקסית שלי ואתם תדברו לכם... לאחר חצי שעה שריצ'י מתראיין.. המראיין: ריצ'י קרה לכם פעם בלהקה שהיו בנכם רומנים? ריצ'י: ביני- לבין השאר לא היה כלום.. אני לא יודע לגבי שאר הלהקה אבל אני יודע על זוג אחד שכבר שנים יחד.. ג'ון: ריצ'י אם אתה מספר מה שאני חושב שאתה מספר אז- זה רק בראש הכחול שלו- ביני לבין דייב אין כלום! ריצ'י: ודורת'י היא דוגמנית על ג'ון: היא באמת דוגמנית על... .. של לפני בלפני ואחרי אבל דוגמנית על... המראיין: אני לא מאמין יש לי סקופ אדיר! ג'ון בון ג'ובי- דו מיני- הבעיה- מי באמת יתעניין בזה.. אף אחד לא מעניין אותו ג'ון בון ג'ובי- כולם רוצים לדעת על ריצ'י.. ריצ'י: קודם כל- אתה לא מוציא את זה- הם לא באמת יחד.. זה בדיחה בינינו... הפלאפון של ג'ון מצלצל –ג'ון עונה- דייב: ג'וני- אימא הזמינה אותך לארוחת יום שישי בערב- היא אומרת שמי שיוצא עם הבן שלה צריך לדעת מה זה גפילטע- ובזה אני מסכים איתה! ג'ון: באמת? איזה חמודה.. טוב אז שאני יביא את דורת'י? כי היא תהרוג אותי עם היא תדע... דייב: תגיד לה שהיא תהיה אצל ריצ'י אתה יודע אייך לגרום לו ככה שהוא יקבל את העונש וככה אנחנו נוכל להיות יחד... ג'ון: נכון! והיא באמת לא הייתה אצלו.. טוב אני כבר מטפל בזה BABY אחרי חצי שעה של- את ה מנתק ראשון –לא אתה מנתק קודם- שנפסק בזה ש..) ג'ון : ריצ'י מה אתה עושה? מה אתה מנתק? הייתי בשיחה מאוד חשובה- יותר מעניינת מהראיון הזה זה בטוח... ריצ'י: ג'ון השיחות שלך ושל החבר שלך לא מעניינות! במיוחד לא יותר מראיון עלי... ג'ון: אייך קראת לו? ריצ'י כמה פעמים צריך להגיד לך אנחנו לא ביחד! אתה יודע מה? כנראה כבר הרבה זמן דורת'י לא הייתה אצלך בבית- אז... (מתקשר)- דורת'י- תקשיבי- ריצ'י הזמין אותך לסוף שבוע אצלו אז מה את אומרת? ריצ'י:לללללללאאאאאאאאא!!!!!
כן העזרה לי בכמה תמונות- התמונה הראשונה לא- אני יסמן ב