הפינה ההזוויה חלקב'!- אה ונוגה בסוף...

LIRONSH100

New member
הפינה ההזוויה חלקב'!- אה ונוגה בסוף...

כן העזרה לי בכמה תמונות- התמונה הראשונה לא- אני יסמן ב
את עלו שנוג כן הייתה.. אה ויש לכן תמונה אחת שהתפרסמה רק אתמול! (זאת אומרת- היום בבוקר..) אז מוכנים או לא זה מתחיל.. אה ותגיבו!!! פירסמתי אחת מהן בהייד פארק כבר והן ממש אהבו... ******************************************* אזהרה: יש להצטייד בלחצן מצוקה לרגישות-טיקו/ריצ'י/דייב/ג'ון/ג'סי/ דורת'י וכל השאר... אין לראות בפינה הזו ברצניות- הקשר בין המצאות למנכתב פה- הו מקרי בהחלט- תהנו- נוגה ולירון. ************************* מראיין: אז ריצ'י סמבורה – אתה הרווק של הלהקה- אייך זה מרגיש? ריצ'י: כייף.. אפשר לרדת עליהם כל הזמן.. הם נכנסו למוסד אבל לי יש עוד כמה שנים להיכנס עליו.. ג'ון: ריצ'י אני אמרתי את זה שנה לפני שאני ניכסתי ל"מוסד" אז תזהר במה שאתה אומר! ריצ'י: כי אתה לא נזהרת אני נזהר- ברגע שהן רק מתחילות לחשוב שזה רציני.. טוב היחידה שהייתי בכיוון של לחשוב על זה זו הייתה שר- וגם זה- בגלל התחרות שהייתה לנו.. המראיין: איזה תחרות? ריצ'י: מי יוצא עם מכוערת יותר זמן, ברגע שג'ון התחתן אני הבנתי שהוא ניצח- אז ויתרתי.. ג'ון: טוב אני תמיד מנצח.. המראיין: אז ריצ'י, יש לך מעריצות, אתה מנצל את זה? ג'ון: יש לך שאלות עבורי או רק לריצ'י? המראיין: רק לריצ'י אתה לא ממש מעניין אותי ואת הקוראים.. ג'ון: רי'צי שמעת את זה?? אני לא מעניין וריצ'י כן? אני לא מאמין! טוב אני ישב לי בתנוחה הסקסית שלי ואתם תדברו לכם... לאחר חצי שעה שריצ'י מתראיין.. המראיין: ריצ'י קרה לכם פעם בלהקה שהיו בנכם רומנים? ריצ'י: ביני- לבין השאר לא היה כלום.. אני לא יודע לגבי שאר הלהקה אבל אני יודע על זוג אחד שכבר שנים יחד.. ג'ון: ריצ'י אם אתה מספר מה שאני חושב שאתה מספר אז- זה רק בראש הכחול שלו- ביני לבין דייב אין כלום! ריצ'י: ודורת'י היא דוגמנית על ג'ון: היא באמת דוגמנית על... .. של לפני בלפני ואחרי אבל דוגמנית על... המראיין: אני לא מאמין יש לי סקופ אדיר! ג'ון בון ג'ובי- דו מיני- הבעיה- מי באמת יתעניין בזה.. אף אחד לא מעניין אותו ג'ון בון ג'ובי- כולם רוצים לדעת על ריצ'י.. ריצ'י: קודם כל- אתה לא מוציא את זה- הם לא באמת יחד.. זה בדיחה בינינו... הפלאפון של ג'ון מצלצל –ג'ון עונה- דייב: ג'וני- אימא הזמינה אותך לארוחת יום שישי בערב- היא אומרת שמי שיוצא עם הבן שלה צריך לדעת מה זה גפילטע- ובזה אני מסכים איתה! ג'ון: באמת? איזה חמודה.. טוב אז שאני יביא את דורת'י? כי היא תהרוג אותי עם היא תדע... דייב: תגיד לה שהיא תהיה אצל ריצ'י אתה יודע אייך לגרום לו ככה שהוא יקבל את העונש וככה אנחנו נוכל להיות יחד... ג'ון: נכון! והיא באמת לא הייתה אצלו.. טוב אני כבר מטפל בזה BABY אחרי חצי שעה של- את ה מנתק ראשון –לא אתה מנתק קודם- שנפסק בזה ש..) ג'ון : ריצ'י מה אתה עושה? מה אתה מנתק? הייתי בשיחה מאוד חשובה- יותר מעניינת מהראיון הזה זה בטוח... ריצ'י: ג'ון השיחות שלך ושל החבר שלך לא מעניינות! במיוחד לא יותר מראיון עלי... ג'ון: אייך קראת לו? ריצ'י כמה פעמים צריך להגיד לך אנחנו לא ביחד! אתה יודע מה? כנראה כבר הרבה זמן דורת'י לא הייתה אצלך בבית- אז... (מתקשר)- דורת'י- תקשיבי- ריצ'י הזמין אותך לסוף שבוע אצלו אז מה את אומרת? ריצ'י:לללללללאאאאאאאאא!!!!!

LIRONSH100

New member
תמונה 7 ../images/Emo31.gif

ג'ון: טוב צריך שתהיה לנו סוף תמונה מושלמת, אז דייבי בוא שב ליידי, ריצ'י אתה צד שני- טיקו ואלק אתם מאחורה. דייב: ג'וני BABY ממתי אתה קובע איפה אני ישב? או יעמוד או.. ג'ון: מאז שהכרנו? ריצ'י: טוב מה חדש שדייב הוא בובת המין של ג'ון? דייב: אני לא בובת המין של ג'ון! אממ רגע יש לי טלפון... (עונה) – הלו? פלורנס: דייויד איפה אתה? אתה השארת את החדר שלך מבולגן! אני לא מתכוונת להיות המשרתת שלך! אני לא מנקה לך את החדר שמעתה? דייב: אמא אני בצילומים.... פלורנס: טוב אז תהיה ילד טוב ותיתן חיוך כמו שלימדתי אותך – כי אם לא- אין גפילטע חודש! דייב: טוב אני יחייך כמו שלימדת אותי! ואמא- זה בסדר את לא חייבת לסדר לי את החדר אני אוהב שהוא מבולגן... פלורנס: אבל היום בערב מגיעה תקווה! אני לא רוצה שהיא תראה את החדר שלך ותקבל התקפת לב כמו כל פעם שאני נכנסת לשם... או יותר גרוע- שהיא תספר לאמא שלה- קלרה- זה רק מה שחסר לי שקלרה קופרסקי תדע שהבן שלי מבולגן- רק זה מה שחסר לי... דייב: אוי לא.. עוד פעם המכוערת הזו? אמא כמה פעמים להגיד לך- יש לי כבר חברה- קוראים לה אפריל-ו.. פלורנס: אני לא מכירה שום אפריל- ואפריל זה שם של גוויה- שום גוויה לא תצא עם הבן המושלם שלי! דייב: ומה עם גויי? פלורנס: דייויד בריאן רושבאם!! אתה עוד תעשה לי התקפת לב ! אני ילך לקחת את הכדורים שלי- אפילו אל תגיד דברים כאלה! דייויד תחייך כמו שלימדתי אותך- אל תשכח! דייב: אמא אם אני יחייך יש סיכוי שלא תביאי יותר את תקווה? פלורנס: תמיד קיים הסיכוי- אבל זה עם החדר שלך ישאר מבולגן- או עם אתה לא תחייך שמעתה? דייב: טוב אני מחייך!אני מחייך! ריצ'י: מה הפעם? דייב: היא שוב ארגנה לי דייט עם המכוערת הזו... הצלם: טוב אתם מוכנים? דייב: שנייה החיוך שאמא ביקשה ממני שאני יחייך.. כן אני מוכן.. ג'ון:דייב מוכן חחחחחחחח מה זה החיוך הזה... ריצ'י: החיוך הכי דבילי שריאתי בחיים שלי... דייב: אמא מחריכה אותי לחייך ככה אחרת אין גפילטע חודש ויש סיכוי שהיא תניח לי עם המכוערת הזו... ריצ'י: דייב עד כמה שהיא מכוערת היא לא יכולה להיות יותר מכוערת מדורת'י- תתנחם בזה... דייב: אבל היא מתחרה מאוד חזקה שלה! ריצ'י: ומה עם מג'ון היא לא מוכנה עוד להבין שאתם יחד? ג'ון: ריצ'י עוד סוף שבוע עם דורת'י... רי'צי :לללללללללאאאאאאאאאאאאא סליחה סליחה.... אני כבר מעדיף לראות קליפ של אדון.ק. סליחה בבקשה..... ****** נ.ב האיקון זה אומר שנוג לא הייתה בתמונה הזו..)

LIRONSH100

New member
תמונה8 ../images/Emo128.gif התמונה מאתמול...

לינזי: ואי זה ריצ'י סמבורה! ואי אמא כל כך תהיה גאה בי עם אני ישכב איתו גם... הזו עם הלבן: לינזי תרגעי.. לינזי: טוב אני מתחילה איתו לפחות שהשעמום יעבור לי..(ניגשת עליו) סליחה אתה ריצ'י סמבורה? ריצ'י: כן ומי את? לינזי: מה זאת אומרת מי אני? אני לינזי לוהן! ריצ'י: אהה כן... ה"סטלה" של הוליווד.. ג'ון אמר לי שגם את פה... לינזי : המה? ריצ'י: עזבי אני יותר מידי זמן עם דייויד בריאן והוא משגע אותי עם כל הדברים היהודים והישראלים שלו... לינזי: אהה אוקיי... אז תגיד ריצ'י בא לך לבלות קצת? ריצ'י: בת כמה את? לינזי: מה זה משנה? עברתי 21 כבר... ריצ'י: אממ אני מצטער אבל אני באתי להתנקות מכל החרא ולא לקבל עוד.. לינזי: ואי... איזה שרירים יש לך.. ריצ'י: רגע נזכרתי! אווה שלי ראתה סרט שלך! לינזי: ואי היא ראתה? ואי איזה כבוד.. היא בטח גם אהבה אותו.. בכל זאת אני... ריצ'י: היא שגעה אותי... היא אמרה שזה הסרט הכי גרוע שהיא ראתה בחיים שלה שזה כולל את הסרטים של דוד ג'ון. לינזי: היי הסרטים שלי מעולים! אני הייתי צריכה לעבור הרבה כדי לקבל את התפקידים.. ריצ'י: את מתכוונת לשכב עם הרבה במאים ומפקים וכאלה... לינזי: גם.. אבל מה זה משנה.. ריצ'י: את פשוט מגעילה.. אוף איפה ג'ון שנאי צריך אותו... (בינתיים בבית של ג'ון...) ג'ון: סטפני רוז מלודי בון ג'ובי! מה את שומעת לעזאזל??????? סטפ: אהה פריס הילטון.. אתה צריך ללמוד ממנה אייך לשיר.. אוי היא כל כך טובה.. היא גם באמת שרה ולא צורחת כמוך.. ג'ון: סטפני- אם עוד פעם אחת את אומרת שאני צורח ולא שר את לא תהיה בקניון חודשיים! שלא לדבר על התת רמה שאת שומעת.. זהו מעכשיו אני מחרים לך את כל הדיסקים ואני יקנה לך דיסקים של אנשים שאני יבחר לך מה לשמוע.. ודווקא פריס הילטון? מאיפה השם הזה מוכר לי?? ג'סי: אבא אתה בא לראות את הסרט? זה סוף סוף ירד הסרט שכולם מדברים עליו... הפאם וטומי לי החדש..- פריס הילטון וכל העולם.. סטפ: טוב אני לא מאמינה שאני עושה את זה אבל אם אפשר לצטט את דוד מוקי :אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאיייייייייייייייייייייייייייייייייייייכככככככככככככככככסססססססססססססססס

LIRONSH100

New member
תמונה9- ../images/Emo45.gif!!!

ריצ'י: גו'ן מה אתה עושה? ג'ון: מראה לכולן את השלט שהכנתי עבורן.. ריצ'י: למה הכנתה אותו? ג'ון: אה זה אספה של כל הבנות שאי פעם שכבתי איתן ולא כיעורי או דיאן... ריצ'י: ואתה באמת מצפה שאני יאמין לך שזה כל אלה? אין סיכוי.. ג'ון: למה אין סיכוי? ריצ'י: שאני יצטט את ג'סי? "מי תרצה לשכב איתך בכלל? אאיייכככססס" אבל היי איפה דייב? אם זו אספה של כל אלה ששכבת איתם.. דייב: ג'ון.... על מה בדיוק אתם מדברים? ריצ'י: על פרפרים ודבורים! ג'ון: על מה?? פרפרים ודבורים.... מה זה הביטוי החדש הזה שלמדת ריצ'י: סתם, כמה בנות מישראל... דייב: (נחנק) מאיפה?? ריצ'ארד סטפן סמבורה!!! אתה עשית מה???!!!!! ריצ'י: זה לא אשמתי שכל הבנות של הפורום בתפוז הגיעו אליי הביתה לעשות לי הפתעה.... או שאולי זו כן אשמתי?? ג'ון: אני לא ידעתי על זה!! ריצ'ארד סטפן סמבורה, אני אהרוג אותך טיקו: בואו נפתח מועדון מי הורג קודם את ריצ'י סמבורה.... דייב+ג'ון: אוקיי ריצ'י: מה?? אבל אסור להרוג אותי! איך אחרת אני אוכל לנסוע עם הבנות לישראל מח..... אה......... דייב..... למה החבר שלך מתקרב אליי עם סלולארי בידו ג'ון: אתה יודע מה הולך לקרות עכשיו.... ריצ'י: לא!!!! לא!!!!!! ג'ון, בבקשה, לא!!!!! ג'ון: כן, דורת'י, בייבי... ריצ'י כל כך ישמח שתבואי לבקר אותו מחר.... אל תשכחי את השמלה השקופה ממש שלך

LIRONSH100

New member
תמונה אחרונה ../images/Emo45.gif

איש הפקה: ג'ון, איזה הופעה עשית היום! חבל שלא ראית את הקהל, אך הוא השתגע, והבנות...... אתה גאון! ג'ון: תודה, תודה.. ואני יודע.. שום דבר חדש עבורי... דורת'י: אני לא מאמינה שככה אתם מופיעים, כמה בחורות חשופות חזה היו שם! בשם האל, איך הן מעיזות ככה להיות ליד בחורים! איזה מזל שאתה נאמן לי... ג'ון: כן בטח נאמן לך Baby... איש הפקה: נאמן מאוד, כל כך נאמן עד שהוא מתכוון ללכת עכשיו לחדר ההלבשה שלו ולומר למעריצה המאוד...... להוטה... ללכת, נכון?? דורת'י: ג'ון פרינסיס בון ג'ובי! שאתה תעיף אותה או שאני?? ג'ון: אמ... תלוי..... המעריצה.... מאיפה היא?? איש ההפקה: אני חושב שמישראל אבל אני לא בטוח... ג'ון: אז אני אעשה את זה בעצמי!! ביי.... דורת'י... אני אחזור עוד שלוש שעות, כי המעריצות מישראל ממש מתעקשות שהן לא יעזבו עד ש.... ואני בן אדם שמאוד קל לשכנע.... דורת'י: אתה לא הולך לשום מקום!הסיכוי היחידי שאני ייתן לך ללכת זה עם ריצ'י סטפן סמבורה ייקח אותי עכשיו לחדר שלו וייתן לי לעשות בו כל מה שאני רוצה! ג'ון: חה!!!! דורת'י, את באמת מצחיקה... שריצ'י סמבורה ייקח אותך לחדר... כאילו שמישהי תרצה להיות בחדר אחד עם ריצ'י סמבורה! דורתי': אני רוצה! איש הפקה: טוב, ג'ון, או שתלך עכשיו או שהיא הולכת עם דייב...... ג'ון: אני הולך! אני הולך! אהה תשמור על כיעו.. אה דורתי'... איש הפקה: מה נראה לך??? אה, הנה הת'ר לוקליר.... אני הולך אמ..... לדבר איתה.... ועם ריצ'י..... שלא נמצא שם, אבל ביי!! ג'ון: יופי עכשיו מה אני יעשה היא עוד תלך לי עם דייב! ריצ'י: ג'ון בון ג'ובי.. שמח למצוא אותך, שמעתי שמועה!! ג'ון: אממ איזו שמועה כי אם זה שמועה שאני ודייב יחד... ריצ'י: לא, איכס!!!! שמועה שאתה ודורת'י נפרדים!! דורת'י: ריצ'י אם היינו נפרדים אז היית לוקח אותי עכשיו לחדר שלך והיית נותן לי לעשות בך כל מה שאני רוצה? ריצ'י: אז באתי לוודא שהשמועה הזאת לא נכונה!!! ג'ון: ואי... ריצ'י .. תגיד ראית את דייב פשוט הוא הבטיח לתת לי משהו... ריצ'י: כן, ברור שראיתי.... בפעם האחרונה הוא היה דבוק לשפתיים של איזה מעריצה ישראלית.... אבל אל תדאג, ג'ון, הוא אמר שהוא לא בוגד בך, רק עושה חימום קצר לפני המעשה האמיתי..... ג'ון: הוא מה?????? רגע ריצ'י מה אמרת? ריצ'י כמה פעמים להגיד לך אני ודייב לא יחד! בגלל שאמרת את זה- אתה שומר על דורת'י לשלוש שעות- בעצם ללילה שלם... (רץ לחדר מהר לפני שריצ'י מספיק להגיב..) ריצ'י: אוי, ג'ון ובן ג'ובי הזה כל כך מת... דורת'י, למה את נוגעת בי? דורת'י..... דורת'י?????? ************************************* וזהו להשבוע- אה וכרגע היה הסטנה עם ג'ון והג'קוזי.. אני הפסדתי את ההתחלה! לא לדאוג אני יראה יותר מאוחר (אחרי 8 כללים פשוטים אני יראה שוב את הסרט.. בשביל מה יס מקס אה??) ותגיבו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! LOVE YOE ALL L.B.J וN.S

nogao10

New member
סיכום שבועי

השבוע הפינה הייתה ארוכה מכרגיל- וזה בעיקר הודות לתקלה שהייתה לי וללירון מקווה שהצלחתם לשרוד..... מבטיחות שפעם הבאה זה לא יהיה ארוך כל כך אבל למרות שזה ארוך זה מצחיק- אז תשתדלו לשרוד, טוב?!! בדיוק עכשיו היה בE מצעד 100 העשירים של פורבס ובונג' הגיעו ל18... עקפו את ג'יי קיי רולינג (הסופרת של הארי פוטר) ודונאלד טראמפ... ועוד אנשים כמו בונו, טיירה בנקס, סלין דיון, מייקל ג'ורדן, שקיל אוניל..... ועוד ועוד ועוד מה שמוכיח סופית- יש קהל לבון ג'ובי.... הוא פשוט לא עושה רעש- משהו.... מקווה שנהניתם, כי אנחנו כן........ נתראה בקרוב!

m o r 1 0 2

New member
נגה ולירון../images/Emo23.gif הגדולות מכולן../images/Emo70.gif../images/Emo168.gif

אהבתי כל כך-את החלק הראשון אבל יותר את החלק השני-את זה
היה כזה קורע,מצחיק,שופך
אין מילים
ריצ'י כזה קורע...וג'ון שהוא מאיים עליו עם כיעוריXD

למעלה