הפייסבוק עושה בשמי דברים מוזרים..

הפייסבוק עושה בשמי דברים מוזרים..

מישהו, שהוא בכלל לא ברשימת החברים שלי - קיבל ממני הזמנה לאירוע ששלחתי אליו כמה הזמנות לחברים, אבל לא אליו. [הוא בכלל לא "חבר שלי" כאמור] איך זה יכול להיות??? ואיך אפשר לדעת מי עוד קיבל הזמנות בשמי?? [
אני מניחה שעוד אנשים קיבלו הזמנות איכשהוא, כי קיבלתי פתאום הצעות חברות לא צפויות..] בעיה נוספת שיש לי: אני לא מקבלת התראות כשמגיבים לתמונות או קישורים שלי. יוצאות לי התראות רק כשמישהו לוחץ על LIKE אבל אם כותבים תגובה ולא לוחצים על LIKE - אני בכלל לא מקבלת התראה על זה. מה עושים??

היי שלוקולדה מתוקה

יצרת ארוע בפייסבוק, מדובר ברשת חברתית ולכן ייתכן מאוד שאם לא יצרת ארוע סגור, חברים של חברים ראו את הארוע והחליטו לאשר הגעה - זו הסיבה שאת רואה אנשים שאת לא מכירה ברשימת מוזמנים. מצורף לינק למרכז תמיכה של פייסבוק בנושא פרטיות הזמנה. לגבי שאלתך השניה: כנסי לכאן ובצעי את מה שמתבקש ע"י פייסבוק. בהצלחה, מתן

הי, תודה, אבל לא הבנת אותי נכון..

האירוע לא שלי בכלל וכשכתבתי שאנשים קיבלו הזמנה בשמי, התכוונתי שהיה כתוב להם [או לפחות למישהו אחד ספציפי שאני ראיתי] במפורש: "שוקולדה מתוקה הזמינה אותך לאירוע זה" [או משהו כזה..] וזה מה שלא הבנתי. כל מה שקשור ליצירת אירועים והזמנות - אני מבינה מצוין
באשר למרכז העזרה של פייסבוק - לא מצאתי שם מענה..

בלינק שצויין

יש לך אפשרות לשלוח פידבק לפייסבוק בנושא, במידה ולא קיבלת מענה. תרשמי להם והם יבדקו. לגבי הנושא הראשון, הצורה היחידה שזה יכול לקרות אם את או מישהו בשם היוזר שלך, בחר בכפתור select guests to invite, אחרת זה באג של פייסבוק. מתן

זה כנראה איזה באג

כי בכל מקרה זה לא אפשרי לשלוח הזמנה לאירוע למישהו שלא נמצא ברשימת החברים שלך, לא??

היי

אפשרי לזמן אותך אם הכניסו את כתובת המייל שלך ידנית או במידה ואת חברה בקבוצות מסויימות בפייסבוק כפי שמופיע בתמונה המצורפת (מודגש במלבן כחול) מתן

למעלה