הפורומים חזרו לי לפורמט הישן

דRדכוסי

New member
הקפצה

הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה

דRדכוסי

New member
צילום מסך+הקפצה

אולי זה לא הפורמט הישן אך זה לא הפורמט שהיה לי לפני 4 ימים

avigal23

New member
על מה אתה מדבר? על זה שהתגובות

פתוחות? אם כן לחץ על הסתרת תגובות.. אם לא,תפרט מה הבעייה...אין לי בעייה לעזור,רק אני זקוקה להסבר

דRדכוסי

New member
כל מי שלא הבין מה הבעיה

אני לא מדבר על זה שהתגובות פותוחות אני כן מדבר על זה שהכתב (הפורמט) שבו כתובים לי הפורומים שונה מהפורמט שהפורומים היו כתובים לי לפני שבוע הם כנראה התשנו לפורמט הישן של הפורומים של תפוז ושאלתי היא: איך אני מחזיר את זה לפורמט החדש? הנורמאלי!

n k

New member
לפי התמונה שצירפת - אני לא רואה שום

בעייה - כך זה גם נראה אצלי ובמחשבים אחרים.

avigal23

New member
נכון! גם אצלי זה נראה ככה...

תוכל לתאר כיצד המסך נראה מקודם?

דRדכוסי

New member
יו מה קשה להבין?

פשוט עכשיו זה בסוג כתב מסויים ולפני שבוע ז היה בכתב אחר ואני רוצה להחזיר לכתב הקודם הנהלת הפורומים לא יכולה להענות היא וזהו?

avigal23

New member
ואולי ההנהלה לא עובדה או משהו אם

היא לא עונה לכולם!!!! לא רק אתה מחכה לתגובה מההנהלה!

דRדכוסי

New member
יו מה קשה להבין?

פשוט עכשיו זה בסוג כתב מסויים ולפני שבוע ז היה בכתב אחר ואני רוצה להחזיר לכתב הקודם הנהלת הפורומים לא יכולה להענות היא וזהו?

avigal23

New member
והנה,אני חושבת שלכתב הזה אתה מתכוון

נכון? כי אם לא אני לא מבינה אותך...

mishmesh

New member
תשובה

למה שאתה מתכוון בפורמט החדש זה לא פורמט חדש, אלא עיצוב שנובע מתקלה, בגלל שהקובץ שאחראי על הגדרות הפונטים בעמוד לא נטען.

דRדכוסי

New member
פתרתי את הבעיה -כנסו

שימו לב להבדל בין 2 הפורמטים ----> (חרא של איכות, אולי ההגדלה תעזור) מימין הפורמט הישן ומשמאל החדש

coolit

New member
איכס!|בלוןכ|

זה לא פורמט ישן. פעם זה נראה לי ככה ואז השתנה למה שיש עכשיו, ומה שאתה רוצה זה ממש חרא!! זה כל כך גדול, ואז הכל כל כך קטן!! היית צריך להתרגל למה שיש לכולם, כי זה הרבה יותר נוח, ויש כאלה שיש להם יותר קטן.. ואתה לא צריך לומר את זה בפורום תפוז משוב. את הבעיות- שימו פה, את השטויות- תפתרו בעצמכם.

דRדכוסי

New member
תשתוק יהיה יותר טוב

בונא מה יש לך יאלה היה לי בעיה קטנה במחשב שלי אתה ישר קופץ למשוך קצת צומי לך קיבינימט ותפסיק לכתוב בכל הודעה | בלוכ | אין כזה אי קון דייייייייייי אידיוט

coolit

New member
תגיד לי..|בלוןכ|

נראה לך שבן יכתוב בלשון נקבה? ונראה לך שלבן יקראו coolit?.. או שזה רק השכל המעוות שלך?.. אני אלך לאן שאני רוצה, ואני אכתוב כמה שאני רוצה מה שאני רוצה. ואני לא כותבת | בלוכ |, אינ כותבת |בלוןכ|, וכמעט כל אחד במערכת יודע למה (טוב, קצת הגזמתי..
), ואולי אני אידיוטית, אז אל תקדיש לי זמן, ו.. שתוק גם אתה. "העולם מלא במפגרים", כפי שאמר פעם חכם סיני זקן..

n k

New member
זה לא פורמט ישן/חדש

את גודל הטקסט אתה יכול לשנות בכל אתר בעזרת תפריט תצוגה > גודל טקסט

למעלה