הפועל פ"ת - נסיון התאבדות טוטאלי?

hanaorb9999

New member
האמת זה יכול להיות לא רע לפ"ת

היא צריכה מישהו שמכיר את המערכת, הייתי לוקח את דני לוי, עושה אותו יו"ר אבל מציב לו תנאי שהוא מתעסק רק עם הבוגרים ורק בכדורגל, ולא בפוליטיקה של הכדורגל (בהנחה שאין לו איזה עונש מההתאחדות שמונע אותו מלעסוק בתפקיד ואם אני זוכר נכון יש עונש כלשהו). במקביל אני דולח מישהו שאני סומך עליו שיכול להיות יו"ר בהפועל פ"ת לקורס יו"ר לכדורגל שנפתח עכשיו במכון וינגט (בין השאר שקלאר שם), כדי שילמד את מה שיו"ר צריך לדעת ותתכלס הוא ילמד בזה שהוא יהיה צמוד לדני לוי שמכיר את כל הצינורות של ההתאחדות (עם מי לדבר, למי ללקק, ממי להזהר וכו'...). בעוד שנה דני לוי לא יו"ר אלה אותו אדם חדש שיעשה בשנה הקרובה את הלימוד שלו בעזרת הקורס יו"ר ודני לוי. כל דבר אחר יהיה רע לפ"ת, כי מצד אחד היא צריכה יו"ר דומיננטי שיתן שקט וגב לשחקנים, מצד שני היא צריכה אדם שפוי שינהל את המועדון ולא ברברי שילך מכות עם כל מי שלא עובד לפי הקוו שלו (מזכיר קצת את עמוס לוזון לא?)

petertosh

New member
חאראם על האוהדים של הקבוצה

חבל שבנאדם מסריח כזה יחזור למועדון. מצד שני אם זה ישאיר אותם ליגה אז שויין.

22wings

New member
עוד טמבל תוצרת פ"ת

אני לא אשכח שראיתי את הדפוק הזה בסופר לפני שנה וחצי בערך. הבן אדם עומד באמצע הסופר עם עגלה ופלאפון ו"סוגר" עסקאות על שחקני כדורגל. זה לא שהאזנתי לשיחה שלו, הוא פשוט דאג שכל האנשים בסופר ישמעו אותו. מצעד הטמבלים של הכדורגל הכדורגל הישראלי: 1. משפחת לוזון על כל צאציה.. 2. יובל גפני. 3. דני לוי. 4. אריאל שיימן. 5. אופירה מוואן
אם שכחתי משהו אני מתנצל..

kakoon pt

New member
לוזון (לפחות עמוס ואבי..) טמבל??

אפשר לסווג אותם בהרבה קטגוריות לא מחמיאות... טמבלים הם לבטח לא

hanaorb9999

New member
חלק לשתיים קקון

עמוס לוזון טמבל רציני ועבריין. אבי לוזון נראה לי בנדם פחות או יותר בסדר כלפי חוץ, שהדפיקות של עמוס לוזון נדבקת אליו.

22wings

New member
אהה סליחה,

במקרה של משפחת לוזון אני אשנה את הכותרות ל "מצעד החלאות של הכדורגל הישראלי". למרות שלדעתי הם גם טמבלים. זה שהם מנהלים בנקים ומצליחים בעסקים ועם מכבי פ"ת, לא עושה עלי שום רושם. הם ממש לא הגיעו לאן שהם הגיעו בגלל שהם מבריקים. אני לא רוצה לכתוב איך אני כן חושב שהם הגיעו לפיסגה -- מנהלי הפורום יצטרכו למחוק את ההודעה.

kakoon pt

New member
לא תמצא הרבה התנגדות עם

הניסוח החדש שלך
ומה שאתה חושב, זה נכון ומוכח בעיקר לגבי ע. לוז%&#

22wings

New member
בדיוק כמו דני לוי

התנהג כמו אידיוט בכל הזדמנות שרק ראה מצלמה לידו.

בעונה היחידה שדני לוי באמת קבע

בפ"ת היא עשתה עונה גדולה עם לוין וסיימה מקום שלישי,נקווה שהוא לא יפריע ללחמן.

הוא לא חזר כבר לפני עונה

או שניים? ואז שוב עזב? אני דווקא זוכר כמה עונות כשהפועל פ"ת הייתה קבוצת צמרת גם שדני לוי לא היה בקבוצה. ויכול להיות שאני סתם סנילי

אמרתי כשהוא באמת קבע

אני לא יודע אם הוא עזב מאז,אבל כשיש יחד איתך עוד 10 חברי עמותה אתה לא יכול כל כך לקבוע דברים בעצמך ולהשפיע.כשהוא היה היחיד שקבע פ"ת נראתה נהדר. נכון שלפ"ת היו עוד עונות בצמרת עם מקומות 4-6,אבל העונה של דני לוי הייתה הייתה המוצלחת מכולן,למעט העונה הראשונה של לוין בקבוצה שהיא סיימה שנייה.

papapa

New member
הוא בסה"כ בובה על חוט של שמיר

בדיוק כמו ה"בעלים" רונן אלעד אין מה להתרגש מזה יותר מידי אם הוא יבוא רק נהפוך לבדיחה גדולה יותר (כבר הישג קשה לכשעצמו) וזה כל מה שהוא "יוסיף" זה לא שבאמת תהיה לו מילה או משהו כזה. עוד בובה בתאטרון של שמיר. זה הכל

למעלה