הפועל הזונות האלה לא יכולים לשמור

דם צה וב

New member
הפועל הזונות האלה לא יכולים לשמור

על תיקו?!?! זבלים אני חייב תיקו יאללה

דם צה וב

New member
טור שני בשבוע שהם דופקים לי!

לא שם עליהם יותר!! לא יכולים להוציא תיקו מסריח והם עוד מובילים?!?! זיןןןןן

DmX3

New member
אתה מושגע אתה אאה

יש עוד מחצית שלמה מה יש לך

רוי קין

New member
איזה דפוק מה אתה רוצה שהפועל ינצחו?

אתה אוהד מכבי!! בשביל ווינר????? אתה עלובבבבב!!! אני אפילו אם הייתי שם 6 משחקים והייתי תופס 5 והיה חסר לי מכבי לזכייה לא היתי רוצה שהיא תזכה!! רואים שאתה לא שונא את הפועל אם בשביל ווינר אתה רוצה שהיא תנצח .. דרך אגב זה למה שאני בחיים לא שם על מכבי גם אם זה באנקר עולמי ביחס מצוין..

רוי קין

New member
ההסעה הבריזה לנו!!!! אני עדיין בשוק

וגרמנימני מזיין אותנו.. צריכים לנצח זה חשוב!! כבר הינו בתחנה והוא הבריז כי הוא הנהג של ריטה גם והוא הסיע אותה לאן שהוא.. סעמק.. למה אתה לא במשחק פוגואיסט מטומטם?

הוא עוד לא מזיין אותנו..

תחכה למחצית השנייה... הפועל הרבה יותר טובה במחצית שניה... למה לא נסעתם עם מישל באוטובוס אוהדים?? הכי מרגש לנסוע איתו ... בכל מקרה לא נסעתי היום כי אני צריך כסף עכשיו .. ויש גם את החצי גמר שצריך לקנות כרטיס ..

דם צה וב

New member
שמתי תיקו אל תדאג

וכשתפסידו היום(תיהיה בטוח הפסדתם כבר)אז אני לא יהיה כזה עצוב העיקר שהמלך מזיין אותכם!

דם צה וב

New member
ועוד משהו

יש משחקים שאני עושה אנד דן דינו מה שיוצא אי לוקח וזה מה שיצא חחח

דם צה וב

New member
עזוב ביתר לוקחים...הנה כמעט 3-1

עזוב אני עוד מעט יזרוק את הטפסים לא נורא העיקר המלך מזיין אותם בתחת שיבכו

רוי קין

New member
עגלות????????????????

אוהד מכבי אומר שהפועל עגלות. תבקיעו גול אחד ב1000 משחקים ותודיע לי

mta

New member
תלמד לקרוא אידיוט

לא השוותי אותכם אלינו..אתם עגלות אבל אנחנו הרבה יותר זבלים ממכם אז לפני שאתה קופץ תלמד לקרוא קצת. כנראה אתה עדיין בשוק מה26:0 של מארוסי ביום חמישי

רוי קין

New member
תלמד לסתום ת'פה אידיוט

אולי אתה עדיין בשוק מה 96:71 של הפועל בדרבי האחרון.. מה קרה עלובון שכמותך? זיינתי אותך עוד פעם?.. אממ נראה לי שכן.. ואיגביני אחי שלחתי לך מסר פרטי דבר איתי.. מי שרוצה לידס מחר זה 1X מובטח..וחבל שלא דיברת איתי אתמול כי תפסתי היום 3/3 באנגלית..

mta

New member
תתפלא

אני בעד תחרותיות בליגה בכדורסל אבל אני יודע שגם השנה מכבי ייקחו אליפות בהילוך שנ י כמו כל שנה אז בסדר..ניצחתם אותנו, השפלתם אותנו וזיינתם אותנו בדרבי. אבל אנחנו ניצחנו אותכם לא פעם אחת, לא פעמיים אלא שלוש פעמים בדרבי בכדורגל שהוא הרבה יותר חשוב מהדרבי של הכדורסל. ואנחנו בפיינל פור של אירופה, שזה הדבר שאתם הכי לא סובלים אז תאכל תלב בשקט יא חתיכת בן בן זונה אפס

למעלה