הפגישה הטיפשית.

La Chiquitita

New member
טיפשיייייייייייייייייייייית ../images/Emo24.gif

בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה סורי אני מחורפנת!

patito ƒeo

New member
כןןן, טיפשיייייייייית ../images/Emo24.gif ../images/Emo107.gif

קוואה קוואה

cHiKiNoNo

New member
../images/Emo76.gifהפגישה היומית../images/Emo70.gif../images/Emo76.gif

רותמ, למה ´פגישה טיפשית´
חשבתי שאתם התלוננתם {כלומר לא את, אלא *אתם*, בכלליות, הרבה מהפורום} שצריך לדבר יותר על הפרק
... אבל, מה אני מבלבלת
בכלל לא אמרת כלום
...
הפרק
ארממ, ככה: הפרק היה בסדר.. בלעע, ציפיתי ליותר בקטע של "המחנה"
, הוא היה טיפשי למדיי.. אבל מה שאני רציתי שייקרה, הוא שהבנים יימצאו את הבנות ובערב הם ייעשו איזה קומזיץ
או משהו, לייק דיטס
ואז העניינים בין קמילה לפליפה
וללואיסנה ובאוטי
יתחממו... אה, וגם בין טיטאן לטיאגו
{סתאעאעםם...} ומריאנו, גאד דאמית, איזה מעאפן
{
מה זה בכלל
} הוא מעצבן בטירוף, נדחף ושוב מעצבן ושוב מעצבן {
}.. הוא לא מפסיק לקחת את עצמו יותר מדי ברצינות כמטפל של קנדלה
!! ופיה, מג´עלולה מעצבנת זאת... וקלטתם, היא מנצלת את הבת שלה למטרות האישיות שלה!! צריך לשים אותה בכלאא! אמנם היא אוהבת מאוד את טלי ולהפוכו, אבל היא מנצלת אותה כל כך!! וזה מרגיז כל כך.. הדמות שנתנו לה.. בלעע, כל כך רעה!! רק בגלל שהקטע הזה עם הניצול

קמי2

New member
היה פרק נחמד..

לא יותר... הקטעים במחנה כול כך מפגרים! איזה חמוד שסבסטיאן שבר את הכד... ושטלי הקיאה... אנה היום נראת יפה! רק חבל שהיא לבשה בגדים כמו של מריה וקמי... ובאוטי היה חמוד כרגיל... טוף זהו צ´או צ´או...

telenovela

New member
נ"ש-רותם

התמונות יהיו מוכנות בתוך 10 ימים שבוע (מהבת-מצווה שלי). גיליתי בבת-מצווה שלי שיש לי כאן קרובת משפחה אז לירן עם את קוראת תגיבי! הכינוי שלך זה לירן m.b או b.m משהו כזה!! כי אף פעם לא ראיתי אאותך את רק נכנסת. היה ממש כיף ועדן ודניאל אמרו לי שהילה מסרה לי מזל טוב (תודה הילה!)

*Ginny Weasley*

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif../images/Emo77.gif../images/Emo24.gif

מזל טוב מתוקההה...... :))

telenovela

New member
תודה!

קיבלתי את ה"מזל טוב" שלך מדניאל שבאנו להיצטלם במיוחד בשבילם הן באו יותר מוקדם!!!!!!!

patito ƒeo

New member
מזל"ט!!../images/Emo13.gif../images/Emo24.gif../images/Emo77.gif ../images/Emo107.gif

ואם מדברים על תמונות, דנה- מה עם התמונות?

telenovela

New member
כן זהו!

עדן את אמרת לי? שאמורים לפרסם היוםת איפה?!?!?!? אני רוצה לדעת איך נראים פה. ורותם מה האי מייל שלך כי מתי התמונות שלי עדן ודניאל יהיו מוכנות אז אני רוצה לשלוח לך!!! עבדנו קשה.. חייכנו טוב והתלבשנו יפהת דניאל הפעם לא לבשת מה שעדן ואני נחשנו לא את הג´ינס המקושקש אבל גם זה יפה! ועדן הפרחים היו ממש יפים! ואני מחכה לראות את הוידיאו עם הבריחה שלך ושל דניאל.........

telenovela

New member
לירן תיכנסי../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

עם את קוראת ההודעה הזאת יש לך איי סי קיו? בליחה שאני שואלת פה!!! פשוט לא מצאתי אותך בחברים ולא באיי סי קיו עם השם שלך זה לירן, נכון? כן!! אני צודקת נזכרתי במה שרשמת לי באלבום. טוז אז תצרי איתי קשר: איי מייל: [email protected] איי סי קיו: 164617278 ואת הטלפון: נראה לי את יודעת.........

M ar y K at e

New member
עדן(לא ממש יצא לי לברך ../images/Emo15.gif

אותך אז: קבלי
(דניאל לקחתי לך את הרעיון) -
-
-
-
-
-
-
-