הפאנפיק השלישי יוצא לדרך!!!!!!!!!

fluppster

New member
הפאנפיק השלישי יוצא לדרך!!!!!!!!!

*תופים* *מחיאות כפיים סוערות* *כמה צרחות והתעלפויות* *מתעוררת....* כן, כן, הנה זה הגיע! עוד אין לי שם לחלק השלישי בטרילוגייה, אבל התחלתי את הפרק הראשון. enjoy!!!!
חן בלק

S.Riddle

New member
אאאאאאההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ממממדדדדההההההייייייייםםםםםם!!!!!!!!!!!!!!!!! עננננננננננק!!!!!!!!!!!!!!!! את כל כך שולתת!!!!!!!!!!!!!111 כל כך כל כך שולתת!!!!!!!!!!!!11 וואווווווו!!!!!! וזה אפילו טיפונת סלאשי!!! ^_______^ תמשיכי מהההההההר!!!!!!! *תולשת לעצמי את השיערות* ^^לירון טסוקישירו* אגב, ליאת, ראיתי היום את מונטי פייתון- המשרד להליכה מטופשת- ענננק!!! אם את מבינה הומור בריטי חולני, עוף קורס..... ^-^

S.tal

New member
מדהים!!!!!!!!!!

ממש ממש מדהים!!! את חייבת להמשיך!!!

Snitch

New member
גדול! ../images/Emo88.gif

איך אף אחד לא חשב על סלאש של הארי וקולין באמת?

אווו. גדול. ענק. מדהים!

חשבתי על הפיק שלך היום בבית ספר (על הפיק החדש) והחלטתי שאני אקרא אותו רק שהוא יהיה גמור. אוקיי, אז אני לא עומדת בהחלטות שלי. אולי אני אצליח להתאפק ולקרוא את הפרק הבא רק אחרי שהפרק שאחריו ייצא.. תלוי מתי הוא יצא. תחכי עד שתכתבי לפחות 3 פרקים ואז תמציאי לו שם.. ככה תוכלי לדעת בוודאות את השם המתאים ביותר. בהצלחה!!! מתי הפרק הבא יוצא?

אוי, חן, שכחתי לשאול אותך...

את עושה כמו רולינג? כאילו, אממ, יש לך רעיון של כל העלילה בראש? (כולל אם התינוק\ת של רון והרמיוני יהיה\תיהיה בן\בת). את כבר יודעת, נגיד, מה יהיה סוף הפאנפיק הזה? אם הארי וג´יני יפרדו אני לא אקרא יותר אף פאנפיק שלך!!!! רק בזכותך הבנתי שהארי מתאים לג´יני ולא לצ´ו!!! את לא תהרסי את זה, שמעת? אאאאאאאאההההההההההה!!!! מחכה להמשך!

fluppster

New member
../images/Emo13.gif

כן, בדרך כלל הסיפור כבר מתוכנן לי בראש, למרות שעכשיו רק כיוון העלילה המרכזי מתוכנן לי. יותר מזה אני כבר לא תיכננתי. אין לי מושג אם התינוק של רון והרמיוני יהיה בן או בת. אין לי מושג אם הארי וג´יני ישארו עד הסוף. למרות שבמקומך אני לא הייתי דואגת, כי את הרי יודעת שאני מתה על השידוך ביניהם..... אגב, מישהו קרא מעריב היום???????? אני אחפש את זה באינטרנט ואפרסם עוד מעט..... אתם חייבים לראות, זה פשוט ענק....
חן בלק
הברזתי היום מתרגום (2 יח"ל), כי לא היה לי כוח להישאר עד 3 ועשרים.....

אדיר!!!../images/Emo55.gif

אני מתה על הפאנפיקים שלך! רק...חוץ מהקטע עם קולין. הוא קצת...בעע. אבל השאר שווווה!
לבנדר

Smily girl

New member
וואוו חן זה ממש מ-ד-ה-י-ם!!!

וואוו אני בטוחה שזה הולך להיות פנפיק גדול אוף איזה כיף לך שאת כזאת מוכשרת

*קליאו*

New member
מישהו מוכן לשים קישור לפרקים 4-5

של שושלת האופל? יש לי הכל חוץ מהם ואני לא רוצה לקרוא בלי לדעת מה קרה! פליייייזזזז מאיה

למעלה