הערות מקצועיות לעיצוב הפורום

הערות מקצועיות לעיצוב הפורום

למי שלא מכיר, אני משוטט מדי פעם בפורום אופנועים. אבל אני גם איש מחשבים מזה 25 שנה. ובכן: - דף הפורום מבלבל שני תפיסות סותרות ביחס לעיצוב דפי אינטרנט: שליטה מלאה על הדרך שבה יוצג הדף, ושליטה כללית על העיצוב. הבעיה ניכרת (בשני העיצובים - הישן והחדש) בחוסר היכולת להשתמש ב-"view" ו-"text size" לצורך קביעת גודל הפונטים, וזאת משום שעבור חלק מהכותרות נקבע גודל פונט במפורש (12 או 10 נקודות). - סימון הודעות חדשות אינו מאפשר רפרוף גל הרשימה בכדי לזהות הודעות חדשות. מקובל (מאז ימי usenet, למי שעדיין עוד זוכר, ואני אחד מהזוכרים), שהאינדיקציה על הודעה חדשה תהיה בעמודה משלה, ולא בצמוד לכותרת. - כמו כן מקובל שהודעות חדשות, שעדיין לא נקראו, יהיו מודגשות. - ב- follow-up להודעה מוצגת ההודעה הקודמת - אך ללא הפירמוט שלה. מדוע? זה לא הכל - אבל אם תתקנו את זה, נתקדם רבות. תודה.

וד"א - הן המסרים האישיים והן

הטקס אלין משיבים בהודעה רגילה הנם עדיין בפונט קטן. האם הנהלת הפורומים, והמנכל, הם מוכווני גולשים? אם כן - יוחזר העיצוב הישן לאלתר. אם תרצו, אשמח לעמוד לרשותכם במתן יעוץ (חינם!) על השקה הדרגתית ופרטי עיצוב נסבלים, כמו גם שימוש ב-HTML (למרות שאני די בטוח שיש לכם את האנשים האלה כבר במערכת). תודה, שוב.

נושא גודל הפונטים - ../images/Emo45.gif

אכן קיבל התיחסות. תודה... האם תהיה התיחסות דומה לשאר ההערות?

antidot

New member
תנסה את זה

Tools->internet Options->Accessibility ותסמן V על Ignore Font Sizes specified on Web Pages זה יפתור לך להבא את בעית הפונטים הלא רלטיביים בכל האתרים ויתן לך שליטה על גודל הפונט.

תודה - אכן זהו פתרון אפשרי

אבל האפ זהו תחליף לעבודה מקצועית? תודה בכל מקרה.

למעלה