הערב: סטודיו למשחק!

מצב
הנושא נעול.

הזדמנות אחרונה להצביע בסקר הגדול של האתר: מי הפוסטמה הראשונה של ישראל? שמונה הפיינליסטיות ממתינות לקולות שלכם: האם זו מיכל זוארץ? אודטה? הפיקיות? שרון איילון? קדימה! הכנסו לסקר והכריעו אחת ולתמיד
- המדינה מחכה!
שרון אלכסנדר, מנהל בית הספר "סטודיו למשחק" מעביר שיעור נוסף במשחק ב-blogtv הערב ב-21:00. השיעור יתקיים בחדר "סטודיו למשחק". כולם מוזמנים

צחקן

New member
נצל"ש - סקר

הזדמנות אחרונה להצביע בסקר הגדול של האתר: מי הפוסטמה הראשונה של ישראל? שמונה הפיינליסטיות ממתינות לקולות שלכם: האם זו מיכל זוארץ? אודטה? הפיקיות? שרון איילון? קדימה! הכנסו לסקר והכריעו אחת ולתמיד
- המדינה מחכה!
שרון אלכסנדר, מנהל בית הספר "סטודיו למשחק" מעביר שיעור נוסף במשחק ב-blogtv הערב ב-21:00. השיעור יתקיים בחדר "סטודיו למשחק". כולם מוזמנים
נצל"ש - סקר
ב"ה תגידולי בבקשה איזה דגם להכין להרכבה... . אני משועמם
.... .

ה דרומי

New member
צחקנוס תכין דחפן של דן הכי חדש .

- המדינה מחכה!

omer landau

New member
ראיתי כזה היום......כמעט דרס אותי

ראיתי כזה היום......כמעט דרס אותי
במעבר חצייה ליד קניון איילון לנו היה ירוק והוא עבר באדום כבר כנראה שהוא לא ראה כי השמש סינוורה בטירוף

מצב
הנושא נעול.
למעלה