הערב מוקדמות ליגת האלופות סיבוב 2

הערב מוקדמות ליגת האלופות סיבוב 2 ../images/Emo27.gif

על מכבי חיפה לא ארחיב, כי כולם כבר יודעים הכל... אבל...
המשחקים המעניינים הערב
הלמשטאד השוודית מוליכה 2:1 על בוהימיינס האירית וצפוייה לעלות הערב שלב. (20:00 שעון ישראל).
פ.צ. קופנהאגן נגד טורפאדו קוטייסי. במשחק הראשון התוצאה הייתה 1:1 ומשחק טוב של הגרוזינים יכול להעלות אותם שלב למרות כל הציפיות. (20:00).
גלטאסראיי, עם יתרון 2:0 מהמשחק הראשון יוצאת לגומלין באלבניה מול וולאז´ניה שקודאר. רק סנסציה מרעישה תמנע מהתורכים לעלות שלב. (21:00).
היידוק ספליט הקרואטית באה בלחץ למשחק שבו עשויה להתחולל הסנסציה הגדולה. המשחק הראשון בהונגריה נגד פרנצווארוש הסתיים ב0:0 והקרואטים יודעים שהם חייבים לנצח. 1:1 יעלה את ההונגרים לשלב הבא. (21:15).
אלופת קפריסין הוציאה 1:1 מדהים מול הכוכב האדום בלגרד בשבוע שעבר וכעת היא יוצאת למשחק חוץ קשה ביוגוסלביה. 0:0 יעלה את הכוכב האדום, אבל היא שואפת ליותר. (21:00).
בראן ברגן (נורבגיה) 0-0 לבסקי סופיה (בולגריה). כמו שנאמר על היידוק ספליט, כך גם על בראן ברגן. לא אתפלא אם הבולגרים יעלו שלב. (21:45).
וויסלה קראקוב מארחת את סקונטו ריגה עם יתרון 2:1 מהמשחק הראשון. הפולנים צפויים לעלות שלב. (18:30).
אינטר בראטיסלבה (סלובקיה) מוליכה 1:0 על סלאביה מוז´יר (בלארוס) מהמשחק הראשון והיא תארח אותה לגומלין הערב. שער מוקדם של הבלארוסים ייפתח את הכל. (20:00)

kirk hammet

New member
שאלה אחת

מי מארח בין הלמשטד לבוהמיינס ? למרות שבכל מקרה הלמשטד יעלו.

למרות שזו הקבוצה השנייה בעיר...

אני תמיד עם קבוצות איריות |!| אחרי הכל אני נאמן לאזרחותי...

שלבורן קבוצה חביבה שבאמת יותר

מצליחה בשנים האחרונות, אבל הקבוצה עם המסורת הרבה בעיר ואותה אני אוהד היא כמובן שמרוק רוברס

kirk hammet

New member
כמובן ! איך לא ידעתי !

בור ועם הארץ שכמוני. אגב , מהיום גם אני אוהד של שיקגו פייר , לאות הזדהות עם חריסטו סטויצ´קוב , גיבור ילדות שנאלץ לשחק שם בערוב ימיו. אגב , מה קרה לקרלוס ולדארמה , האיש והאגדה ?

למעלה