העצרת בבית שמש- מצא את ההבדלים

לאונידס

Active member
תעזוב, כיכר השבת שייך ל"קומץ"

deathcaster

New member
השאלה לאיזה קומץ?

איך שזה נראה, כיכר השבת שייך לקומץ החרדי שמעז לצאת בביקורת כנגד ה"לא קומץ" החרדי הקיצוני

אסננוש15

New member

רק לדעתי חלק נרחב הוא שפוי והקומץ הקטן הוא הפסיכופת. יש לי סימפתיה ל"כיכר".

deathcaster

New member
השאלה את מי את מכניסה לקטגוריה של פסיכופאתים?

האם את נשות השאלים? האם את היורקים מבית שמש? האם את אלה שקוראים לחיילות "פרוצות" בשכונת רמות בירושלים? האם את אלה שקוראים לסטודנטית "מופקרת" באשדוד? האם את אלה שזורקים את העגלה של התאומות שלהן עם התאומות בתוכה על הכביש כדי שאוטובוס אגד לא ייכנס למאה שערים? האם את אלה שמאיימים על בעל דירה בצפת שיגרש ממנה את השוכרים הדרוזיים? האם את אלה שמתעללים היהודי דתי רק בגלל שהוא נוסע עם כסא גלגלים בשבת לבית הכנסת? האם את אלה שמתחנכים לחשוב שגויים הם בהמות וליהודי יש נשמה מסוג אחר ושחילונים הם גויים? האם את אלה בנצרת עילית שקוראים לאדם תמים שלא רוצה להניח תפילין שהוא לא יהודי? מיהו לדעתך לאחר כל הדוגמאות הללו (וכמובן לא המצאתי אף אחת מהן וכמובן שישנן עוד הרבה בעוד מקומות) הוא אותו קומץ? כי הרב הראשי לישראל לא מסכים עם דעתך. (וגם אני לא) אני גם אשמח לשמוע מה בעלך חושב על ההודעה הזו.... לא רק מה שאת חושבת.

אסננוש15

New member
כל אלו הם פסיכופתים !!

שדרוש להם טיפול נפשי. כן גם בעלי חושב כמוני גם אם לא שאלתי אותו ברגע זה. לא הבנתי לאיזו דעה הרב מצגר לא מסכים? לאיזו דעה אתה לא מסכים? אתה לא מסכים להגדרה של קומץ? אדרבא, זה ציבור שאוהב טירור, אוהב אקשן, אוהב מחלוקות, אוהב ללבות אש במקומות רגועים, אוהב דם... הם מפוזרים בכל חלקי הארץ, באשדוד, באלעד, בירושלים.... ומשם הם פועלים ככנופיה אחת בעלי אותה אידאולוגיה. אני אתייחס לדגומה הזו באופן ספיציפי : האם את אלה שמתחנכים לחשוב שגויים הם בהמות וליהודי יש נשמה מסוג אחר ושחילונים הם גויים? גם אם הדת (שאני מאמינה בה) סבורה משהו מסויים על גויים, אני לא חושבת שצריכים להשמיע את זה בראש חוצות ותחת כל עץ רענן..... זה סתם מלבה שינאה... לא משנה מה אני אחשוב, אלו הקונפליקטים הקטנים שלי עם הדת.... את זה אני אשמור בבטן וזה לא יהיה צביעות. את בעלי אני אשאל מאוחר יותר, אני עדיין בעבודה... אם תשובתו כ"כ מעניינת אותך

deathcaster

New member
תגובה

"לא הבנתי לאיזו דעה הרב מצגר לא מסכים? לאיזו דעה אתה לא מסכים?"- הרב מצגר ואני (וגם כל החרדים שאני נפגש איתם בשנה וחצי האחרונות) אומרים (ובצדק) שכבר מזמן לא מדובר על קומץ. "אתה לא מסכים להגדרה של קומץ?"- לא...וכל הדוגמאות שהבאתי והרבה אחרות מוכיחות שכבר לא מדובר בקומץ, הציבור החרדי והחרד"לי עבר בשנים האחרונות הקצנה מסוכנת גילוי נאות: כמובן שברור לך שאני לא מכליל אותך כאחת מאלה שהקצינו, גם כל החרדים שאני מכיר לא נכללים על כך... אבל אני כן בא אלייך בטענות שאם את טוענת שמדובר בקומץ... זו פשוט טענה לא מציאותית. "גם אם הדת (שאני מאמינה בה) סבורה משהו מסויים על גויים, אני לא חושבת שצריכים להשמיע את זה בראש חוצות ותחת כל עץ רענן..... זה סתם מלבה שינאה... לא משנה מה אני אחשוב, אלו הקונפליקטים הקטנים שלי עם הדת.... את זה אני אשמור בבטן וזה לא יהיה צביעות"- האמת? זו כן צביעות.... רק בגלל שאת חושבת על משהו שהוא גזענות טהורה אבל לא מדברת על כך ברשות הציבור... לא עושה את זה בסדר, אפשר להגיד שזה הרע במיעוטו. כל אדם שחושב ממניעים דתיים כי יש הבדל בין בני דתו לבין אלה שאינם בני דתו כבני אדם.... זו גזענות לשמה. "את בעלי אני אשאל מאוחר יותר, אני עדיין בעבודה... אם תשובתו כ"כ מעניינת אותך"- אני מעוניין בדעתו רק בגלל מה שרשמת אתמול, שהוא בעצמו החל להתעניין בפורום.

למעלה