העסקת מטפלת

מצב
הנושא נעול.
העסקת מטפלת

העסקת מטפלת
אני מעונינת ביעוץ אני מעסיקה מטפלת בביתי לשלושת ילדי החל מספטמבר שנה זו השכר הנו 20 ש"ח לשעה.בימי החגים וחול המועד יצאתי לחופשה מרוכזת ממקום עבודתי ולא נזקקתי לשירותיה של המטפלת. היא מצידה דורשת כסף על התקופה בה לא עבדה בטענה שאני היא זו שאילצתי אותה לצאת לחופשה. אני מצידי אינני רוצה לשלם על תקופה בה לא עבדה. היכן אוכל לקבל תשובה לשאלה זו זה די דחוף. בברכה, אורה

לדעתי ...

העסקת מטפלת
אני מעונינת ביעוץ אני מעסיקה מטפלת בביתי לשלושת ילדי החל מספטמבר שנה זו השכר הנו 20 ש"ח לשעה.בימי החגים וחול המועד יצאתי לחופשה מרוכזת ממקום עבודתי ולא נזקקתי לשירותיה של המטפלת. היא מצידה דורשת כסף על התקופה בה לא עבדה בטענה שאני היא זו שאילצתי אותה לצאת לחופשה. אני מצידי אינני רוצה לשלם על תקופה בה לא עבדה. היכן אוכל לקבל תשובה לשאלה זו זה די דחוף. בברכה, אורה
לדעתי ...
לדעתי, אם לא סוכם מראש שהיא לא תעבוד בימי חול המועד, אז את אכן חייבת לשלם לה, כי היא היתה מוכנה לעבוד באותם ימים ואת מנעת ממנה. אמנם, עקרונית, המעביד יכול לקבוע מתי העובד ייצא לחופש, אבל זה מדובר על חופשה בתשלום כאשר נצברה מספיק זכות לחופשה. אני חושב שכדאי לך לנסות להגיע איתה להסכמה שעל ימי חול המועד שבהם היא לא עבדה, היא תקבל תשלום אבל זה ייחשב כחופשה, למרות שהחופשה עוד לא הגיעה לה. אם תהיה הסכמה כזו, אז בהמשך העבודה, כשהיא כבר תהיה זכאית לימי חופשה, אז יתברר שהיא כבר ניצלה, למעשה, חלק מהחופשה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה