130-140
נחשב גבולי ומקובל לעשות העמסה של 100 ג' גלוקוז. חלק מההנחיות המקצועיות לביצוע מבחן העמסה מלא מתייחסות ל-130 וחלק ל-140. הסיבה היא שסף של 130 הוא סף רגיש יותר שניתן לאתר באמצעותו יותר נשים עם סוכרת הריון (במחיר של ביצוע בדיקה לא נעימה ליותר נשים בריאות), מאשר 140 שיחסוך את ביצוע הבדיקה לחלק מהנשים, אבל יגרום לפספוס של חלק מהנשים עם מאזן סוכר לא תקין.
תוצאה של 130-140 אחרי 50 ג' העמסה היא לא תוצאה תקינה לחלוטין (גם אם בסוף העמסה של 100 ג' תקינה) ולכן גם הנשים האלה יכולות להרוויח מאיזון טוב יותר של התזונה שלהן ומעקב קפדני יותר (סה"כ ברב המוחלט של המקרים של סוכרת הריון מדובר בשינוי תזונתי ומעקב, לא בביצוע פרוצדורות פולשניות), ולכן הגישה של להגדיר 130-140 כערך גבולי היא גישה בהחלט מקובלת.