העלאת טסיות

שרון298

New member
העלאת טסיות

שלום לכולן, אני בשבוע 27 להיריון ובפעם האחרונה שבדקתי רמת הטסיות שלי הייתה 110,000, שזה יחסית נמוך גם בהתחשב בעובדה שסביר להניח שזה עוד ירד. האם מישהי יכולה להמליץ על טיפול כלשהו (טבעי/רפואי) להעלאת הטסיות, מלבד סטרואידים, כמובן? תודה רבה!

שרון298

New member
הומיאופטיה

היי הדסולה2, שמעתי על לינוי ואף דיברתי איתה. אני אשמח מאוד לדבר עם מישהי שטופלה אצלה בעניין הזה וממליצה. במידה ויש לך פרטים של מישהי כזו, אשמח אם תעדכני אותי בהודעה אישית עם פרטיה. תודה רבה רבה!

תזונה עשירה ומלאה,

ירידה בטסיות קשורה ל"תת תזונה" או תזונה בלתי מספקת. בעיקר בהריון כשהגוף צריך הרבה חמרי בניין ולפעמים חסרים לו. בעיקר חלבונים.

שרון298

New member
אני אוכלת מאוד בריא

השאלה היא אם יש משהו ספציפי שהיית יכולה להמליץ לאכול אשר ידוע כמעלה טסיות? באופן כללי, התזונה שלי היא מאוד עשירה ומודעת, אבל אני אשמח לפירוט, שאולי יכול להעשיר לי את התזונה ולעזור לי בעניין הזה.

שימי לב

רבות מאיתנו שאוכלות בריא לא אוכלות כמות מספיקה בהריון.- הדגש הוא על חלבונים, לא יודעת אם את צמחונית, לצמחונים יש לפעמים חוסר בחלבונים. איך שאר בדיקות הדם שלך?

שרון298

New member
יחסית בסדר...

בהתחשב בעובדה שאני בהיריון. מה שכן, ההמוגלובין נמוך, שאני מניחה שזה קשור גם לעניין הטסיות, אבל אני לוקחת תוסף ברזל (2 ביום) ודואגת להפריד לפחות שעתיים בין לקיחת התוסף לבין אכילת או שתיית מוצרים שמקשים על ספיגת הברזל בגוף. כמו כן, אני אוכלת תזונה עשירה בברזל. בהקשר לשאר הערכים, לפי הרופא, הכל נורמלי כאישה בהיריון. ולא, אני לא צמחונית. אוכלת דווקא הרבה בשר (כל יום).

בהקשר של בדיקות דם

תבדקי גם רמת B12 וחומצה פולית בדם. חוסר בהם יכול לגרום להמוגלובין נמוך

pie and cactus

New member
מישהי בעבר פרסמה 'מתכון' לההעלאת טסיות

שקשור לבוטנים ולחומץ. תנסי לעשות חיפוש על המילה בוטנים.

שרון298

New member
כן, קראתי על זה..

ואני תוהה לעצמי אם זו הייתה בדיחה או שזה באמת עובד..

למעלה