אורי, כמי שמלווה את האתר שלך כמעט מיום הווסדו. הרשה לי לשלוח לך את מלא הערכתי. הייתי שמח עם תוכל להגדיל את החלק של הביקורת על המוסיקה ועל האלבומים מול המינון הרב של הביוגרפיות. מחה בקוצר רוח לספר.
קודם כל - תודה! לגבי ביקורות - אני תלוי לגמרי באתר ´השרת העיוור´. מה שהוא מפרסם - אני מוסיף קישור. יש כל כך הרבה אלבומים וכל כך הרבה דעות על כל אחד מהם, עד שאני מעדיף לא לעסוק בזה יותר מדי. לגבי הוצאת ספר - יכול להיות שכן ויכול להיות שלא. אבל אין למה לחכות בקוצר-רוח: האתר תמיד יותר מעודכן ומדויק מכל ספר שמתיישן שתי דקות אחריש הוא יוצא לאור, הוא בחינם והוא זמין לכולם. ספר זה בעיקר עניין של אגו ורצון אנושי מוזר לחוש את הנייר ביד. אבל זה רעיון שמן הסתם יתגלגל לאורך הזמן.
מכיוון שעיצוב זה בסופו של דבר עניין של טעם אישי, אני לוקח את ביקורת גרפית באופן מוגבל. לי חשוב בעיקר שיהיה קל לנווט ולמצוא את התכנים הרצויים. הצבעים פחות חשובים, ובאופן עקרוני האתר כמעט נטול גרפיקה. תודה על המחמאה הכללית
די ברור לי שהאתר נטול גרפיקה במתכוון, אבל זה לא יזיק. תכנס לאתר שלי לדוגמה, אין שם הרבה גרפיקה (הוא כבד מסיבות אחרות), ועל שילוב הצבעים באתר עבדתי לפי שילובי צבעים שהולכים ביחד. צהוב זה מעצבן למדי.