העוד ישנם, אנשים בעיר הזאת.....

נצנץ2

New member
העוד ישנם, אנשים בעיר הזאת.....

אתם מכירים בוס שמודיע(סוף סוף זה בא...) למזכירתו על הפסקת עבודתה ומזמין אותה לארוחת צהריים במסעדה?(כדי להמתיק את הגלולה!!!) שיקום מי שמכיר אחד כזה.(הנה, קמתי....)

דליה נס

New member
כל הכבוד , נצנץ ../images/Emo140.gif

מעניין מה הכילה המנה שהמתיקה לה את המרורררררררר הזה . ומה איתך , נרשמת למפגש ?

נצנץ2

New member
מוס. זו היתה המנה האחרונה...

ולא. לא נירשמתי למפגש. אני צעיר מידי(לא בגיללללל) כדי להגיע. יותר מאוחר .פעם. (יום חמישי הבא אני בדרך לפריז-עבודה).

תמנונה

New member
ערב טוב חברים עליתי למעלה../images/Emo110.gif

כפי שהבטחתי למטה..... מותר לי בגילי... נונה

פורפור

New member
נונה ..תעלי ותרדי עמה שבא לך

העיקר תגיבי כבר.

תמנונה

New member
../images/Emo3.gifלפני כשעה הגעתי מתל-אביב

רבתי שבנגוד לחיפאים אני מתה עליה....

itaf10

New member
נצנץ ראה את הודעתי...

נתקבל היום באימייל. משם לקחת את ההשראה. לפחות תודה שאתה לא המקורי...

נצנץ2

New member
מה יהיה הסוף?

כל מה שאני עושה ומדווח בפורום ניתקל בעוינות ואחר אומרים לי שזה סוג של הומור. ובכן, ITAF, התלבטות של שבועיים(עליה דיווחתי פה בפורום שאני עומד לפטר מזכירתי ואפילו ביקשתי עזרה ויעוץ איך עושים זאת) הסתיימה היום. מה לעשות ויש עוד כמוני? לפחות אני הייתי אנושי. מקורי או לא מקורי...נו, באמת. מעניין את ה...שלי. אם לא מפרגנת לפחות אל תהי עוקצנית. לי זה עלה בבריאות לך זה עלה בחיוך מרושע....שיבושם לך מכאן ועד הודעה חדשה....

נצנץ2

New member
תודה פורפור. אני יוצא לפגישה ואני

מצפה לקבל הודעה שעוד מישהו יצא לפגישה ואני לא מקורי.... אולי בפגישה אפגוש את המקורי. מי יודע... ביי לטובים ולטובות.

נצנץ2

New member
אני לא לוקח ללב פעמיים ביום...

המינון אצלי: פעם ביום אם בכלל....זה אני... הפירגון הוא מתת. ולא כולם ניחונו בו. אז מביאים לי אימייל ומבקשים שאודה....פויה!!!!!

itaf10

New member
נצנץ, עוד מעט תגיע טוסקה

לה יש טביעת עיין חדה ממני... שיבושם לך. אני קוראת את ההודעות שלך וגם התגובות של אחרים עליהם... מעניין שתמיד אתה מצטט "כאילו הם שלך".

נצנץ2

New member
ואגב, אני מאמץ את משפט המחץ שלך:

בכרטיס הביקור שלך: "להתעצבן פירושו להעניש עצמך על טיפשותם של אחרים". כל כך מתאים לענין.

למעלה