העברת קבצים איטית

U n i q u e 1 8

New member
העברת קבצים איטית

הודעה שכתבתי בשבוע שעבר ונאמר לי לנסות לבטל חומת אש (ביטלתי) או לנסות לשנות ערוץ (אין לי מושג איך עושים זאת) "לאחרונה קניתי מחשב נייד, וחיברתי אותו לרשת הביתית האלחוטית בבית. העניין הוא שבין המחשבים הנייחים קצב ההעברה היה סביר עד מהיר מאד, ואילו בהעברה למחשב הנייד הקצב הוא 100 דקות לג'יגה אחד בלבד. מה הבעיה ואיך אוכל לפתור אותה?" אשמח אם תוכלו לעזור לי כי זה באמת מציק... וגם האינטרנט עובד יותר איטי מפעם- והורדתי את הBroadband check אבל הוא נתקע כל פעם שאני לוחץ start...

rokey33

New member
ת:

1-מה המהירות בה תומך הנתב שלך+כרטיס הרשת האלחוטי בנייד?מרחקים בין הנתב למחשב הנייד?עוצמות וקבצים בערך שאתה מנסה לעביר קובץ כלשהוא..? מראש,אל תבנה על העברת קבצים ברשת פנימית במהירות גבוהה באלחוטי אפילו ורשום 54Mbps .תמיד תחלק קודם כל ב-2 את המספר הזה ואז תחלק ב-8 ותקבל את המספר המקסימלי אותו תוכל לקבל 27Mbps. אז גם תקח בחשבון את מגבלות הפרוטוקול שעליו כרטיסי הרשת מבוססים( overhead)--זאת בשביל שתוכל לקיים תקשורת באלחוטי בין 2 המחשבים ללא איבוד מידע.כמו כן,קצב העברת הנתונים באלחוטי מושפע גם: מי כמה לקוחות אלחוטים יש עוד ברשת,איזה מידע מעובר באלחוטי וכו'. 2-תנסה גם להעביר קבצים שהאנטי וירוס מכובה. 3-אם עדין לא עוזר,תנסה לעביר קבצים דרך תוכנות ftp. בהצלחה.

rokey33

New member
תיקון-->

ת:ו rokey33 ו 23:18 | 08/07/06 1-מה המהירות בה תומך הנתב שלך+כרטיס הרשת האלחוטי בנייד?מרחקים בין הנתב למחשב הנייד?עוצמות וקבצים בערך שאתה מנסה לעביר קובץ כלשהוא..? מראש,אל תבנה על העברת קבצים ברשת פנימית במהירות גבוהה באלחוטי אפילו ורשום 54Mbps .תמיד תחלק קודם כל ב-2 את המספר הזה ותקבל את המספר המקסימלי אותו תוכל לקבל 27Mbps בערך לגבי מהירות. אז גם תקח בחשבון את מגבלות הפרוטוקול שעליו כרטיסי הרשת מבוססים( overhead)--זאת בשביל שתוכל לקיים תקשורת באלחוטי בין 2 המחשבים ללא איבוד מידע.כמו כן,קצב העברת הנתונים באלחוטי מושפע גם: מי כמה לקוחות אלחוטים יש עוד ברשת,איזה מידע מעובר באלחוטי וכו'. 2-תנסה גם להעביר קבצים שהאנטי וירוס מכובה. 3-אם עדין לא עוזר,תנסה לעביר קבצים דרך תוכנות ftp. בהצלחה.

U n i q u e 1 8

New member
אין לי מושג איך אני בודק

מהירות... האינטרנט הוא מגה וחצי, והמרחק בין 2 המחשבים הוא פחות מחצי מטר, ובין הנתב (הראוטר?) הוא 3 מטרים לכל היותר. עוצמת האות "מצויין" לפי הרשת... ניסיתי לכבות את האנטיוירוס- לא פותר... איך עושים את זה דרך FTP? תודה רבה לך

U n i q u e 1 8

New member
../images/Emo208.gif

למעלה