העברת משרדי החברה לדרום

מצב
הנושא נעול.

אוטודנט

New member
העברת משרדי החברה לדרום

העברת משרדי החברה לדרום
שלום, לאחרונה הודיעו לנו שמשרדי החברה עוברים ממרכז ת"א לדרום (צומת כנות) יש לי כמה שאלות בעניין: 1. האם שינוי מסוג זה נחשב הרעה בתנאי העסקה? 2. אם כן, האם במקרה שכזה אני זכאי להתפטר ועדיין לקבל פיצויי פיטורין? 3. האם הזכאות לפיצויים מחייבת התפטרות טרם המעבר או גם לאחר תקופת הסתגלות? החברה טוענת שהיא תארגן הסעות (טרם הוסדר) 4. אם אני נשאר בעבודה: האם החברה מחוייבת בפיצוי כספי על ההרעה בתנאי העסקה? על ביזבוז הזמן בדרכים? (כ- 2-2.5 שעות ביום) תודה מראש

שיר ורד

New member
תשובות

העברת משרדי החברה לדרום
שלום, לאחרונה הודיעו לנו שמשרדי החברה עוברים ממרכז ת"א לדרום (צומת כנות) יש לי כמה שאלות בעניין: 1. האם שינוי מסוג זה נחשב הרעה בתנאי העסקה? 2. אם כן, האם במקרה שכזה אני זכאי להתפטר ועדיין לקבל פיצויי פיטורין? 3. האם הזכאות לפיצויים מחייבת התפטרות טרם המעבר או גם לאחר תקופת הסתגלות? החברה טוענת שהיא תארגן הסעות (טרם הוסדר) 4. אם אני נשאר בעבודה: האם החברה מחוייבת בפיצוי כספי על ההרעה בתנאי העסקה? על ביזבוז הזמן בדרכים? (כ- 2-2.5 שעות ביום) תודה מראש
תשובות
1. שינוי כזה יחשב כהרעה בתנאי העבודה, אם כתוצא ממנו יתארך משמעותי זמן ההגעה שלך לעבודה/חזרה ו/או הוצאות הנסיעה יגדלו משמעותית והמעסיק לא יהיה מוכן לשלם אותם (בהנחה שהם כבר מעבר למקסימום המחויב על פי צו ההרחבה). 2. כן, אבל זאת לאחר שתפנה למעביד בכתב ותדרוש לתקן את ההרעה. אחת האפשרויות לתיקון ההרעה, היא פיצוי כספי, או הסכם בכתב כי חלק מזמן הנסיעה יחשב כחלק משעות עבודתך. 3. ההתפטרות צריכה להיות תוך זמן סביר מהמעבר, אין קביעה בחוק מהו זמן סביר. 4. לא.

מצב
הנושא נעול.
למעלה