העבודות על הרכבת הקלה בתל אביב...

מצב
הנושא נעול.

wakshlak

New member

מצורפת כתבה מעניינת על העבודות לאורך התוואי של הרכבת הקלה במרכז (פתח תקווה-בני ברק-רמת גן-תל אביב-בת ים). נראה כי העבודות כבר החלו במקומות רבים (בת ים, צמת גהה) והעבודות על התשתיות בכל האזורים האחרים יתחילו בקרוב, השיא יהיה בשנת 2005 ויגמרו ב - 2006. (כולל העבודות של התשתיות בתחנות התת קרקעיות ופינוי תשתיות לכל אורך תוואי הרכבת לכל אורכה). האם באמת נראה את הרכבת הקלה/תת-קרקעית ב - 2010? ימים יגידו... הכתבה המצורפת אסף.

ה דרומי

New member
חברת ארקיע עורכת שינוים מיבנים

מצורפת כתבה מעניינת על העבודות לאורך התוואי של הרכבת הקלה במרכז (פתח תקווה-בני ברק-רמת גן-תל אביב-בת ים). נראה כי העבודות כבר החלו במקומות רבים (בת ים, צמת גהה) והעבודות על התשתיות בכל האזורים האחרים יתחילו בקרוב, השיא יהיה בשנת 2005 ויגמרו ב - 2006. (כולל העבודות של התשתיות בתחנות התת קרקעיות ופינוי תשתיות לכל אורך תוואי הרכבת לכל אורכה). האם באמת נראה את הרכבת הקלה/תת-קרקעית ב - 2010? ימים יגידו... הכתבה המצורפת אסף.
חברת ארקיע עורכת שינוים מיבנים
הלינק מווי נט מצורף

יאיר08

New member
למה 2010?

למה 2010?
עדיין לא הבנתי למה פרוייקט כזה צריך לקחת שבע שנים... אפשר לסיים גם בחצי מהזמן!

omer landau

New member
אין לי תשובה רשמית ומדוייקת אבל אני

למה 2010?
אין לי תשובה רשמית ומדוייקת אבל אני
יכול ללכת על הגישה הזאת נגיד שהם תכננו לסיים הכל ב2007 עם העיקובים הישראליים הרגילים 2010 חחחח

wakshlak

New member
בישראל כמו שאתה יודע...../images/Emo4.gif

למה 2010?
בישראל כמו שאתה יודע...

לוקח: 30 שנה עד להפצת המכרז (1973-2003) 3 שנים להזיז תשתיות שנתיים לבניית התחנות ועוד שנתיים בשביל זה שלא יספיק להם 3 שנים להזיז את התשתיות ושנתיים לבנות את התחנות. אני מאמין שבגלל שמדובר ברכבת תחתית באזור הומה מאד ואי אפשר פשוט לפתוח את כל הרחובות בתל אביב ולחפור שם, צריך לעשות את זה בשיטות שחוסכות פתיחת כבישים אבל מאד מאטות את קצב הבנייה והחפירה... בוא נגיד שאם זה יהיה ב - 2010 זה יהיה מזל גדול. רק שלא יחליטו לקרוא לזה הרכבת הקלה 2010, כי אז אנחנו בדיוק יודעים מה יקרה עם זה... (ראה נתב-באג 2000...)

מצב
הנושא נעול.
למעלה