הסתיימה השביתה הכללית ברשויות המקומיות

בומטון

New member
הסתיימה השביתה הכללית ברשויות המקומיות

מחר חוזרים לאסוף אשפה, וגם לתת דו"חות: הרשויות הגיעו להבנות עם משרד רה"מ, והודיעו על סיומה של השביתה. במסגרת ההבנות נקבע כי מחיר המים יופחת לשכבות החלשות בלבד ולא לכל האוכלוסייה, וכי הרפורמה בארנונה תוקפא בינתיים יומיים בלי איסוף אשפה, בלי סייעות בגנים וגם בלי מתן דו"חות מגיעים לסיומם. יו"ר מרכז השלטון המקומי, שלמה בוחבוט, הודיע הערב (יום ג') על סיום השביתה ברשויות המקומיות, ואמר כי מחר הפעילות כולה תחזור לסדרה. זאת, אחרי שהושגו הבנות עם משרד ראש הממשלה. במסגרת ההבנות נקבע כי מחיר המים יופחת לשכבות החלשות, אך לפי שעה -לא לשאר האוכלוסייה. כמו כן תוקפא הרפורמה בתחום הארנונה, דרישה מרכזית של הרשויות. אנשיו של בנימין נתניהו אמרו כי הרשויות ויתרו על כמה מהסעיפים שהועלו במסמך 14 הנקודות שגיבשו אתמול עם משרד הפנים. במשרד ראש הממשלה אמרו כי לפי ההסכם שהושג, יוקם פורום מנכ"לים בראשות מנכ"ל משרד ראש הממשלה, והוא שילבן את הסוגיות הנוגעות לשלטון המקומי. בין השאר, לדברי לשכת נתניהו, סוכם כי חלוקת הרווחים במפעל הפיס תחזור להיות כמו זו שהייתה קיימת בהסדר הקודם, כפי שדרשו ראשי הרשויות המקומיות, וכי משרד רה"מ ונציגי השלטון המקומי יפעלו למצוא פתרון לנושא של נוהל תרומות מנכ"ל. עוד סוכם כי ראש הממשלה יפעל לסכל בכנסת יוזמות חקיקה בענייני ארנונה שיפגעו בתפקוד הרשויות המקומיות, וכי שר הפנים יקפיא את הרפורמה בארנונה עד שצוות משותף יגבש מסקנות תוך 45 יום. לפי משרד ראש הממשלה, סוכם גם כי בכל הקשור למחירי המים, שרי הפנים והאוצר יפעל לאישור הנחות לצרכני מים מטעמים סוציאליים, ופורום מנכ"לים ידון בתביעת השלטון המקומי להוריד את מחירי המים.

להסתמך על הבטחותיו של נתניהו זה להסתמך...

על משענת קנה רצוץ. נתניהו השקרן הסדרתי כבר למעלה משנתיים מבטיח להוזיל את מחירי המיים, ומאז השהבטיח, המחירים גם של המיים וגם של החשמל רק עולים ועולים... והכל בגלל נתניהו ותאגידי המיים המנופחים והמיותרים שלו שהביאו אסון על משפחות שלמות במדינת ישראל, כפי שיכולנו לראות בכלבוטק.

blackbomber

New member
מה אתה רוצה להשיג חוץ מ"לכלוך"?

בוא נדבר גלוי, "על השולחן". אתה מעלה על דעתך איזה אזרח שקם בבוקר ורואה/שומע את היח"צנות המלוכלכת שלכם נגד נתניהו ואז מקבל החלטה: "זהו זה! נמאס לי משקריו של נתניהו, לכן אני מעביר את תמיכתי מהליכוד אל אחת ממפלגות התבוסנות". אתה באמת מעלה על דעתך שזה אפשרי?? ראה את תוצאות הבחירות, ראה את הסקרים שלאחריהן ומגמותיהם, אתה עדיין מאמין שה"לכלוך" נגד נתניהו, זה מה שיביא ולו מצביע אחד לעבור לתמוך באחת ממפלגות התבוסנות? מבחן התוצאה מוכיח שזה פשוט לא נכון! בעצם ההפך הוא הנכון... אזרח קם בבוקר ורואה את היח"צנות המלוכלכת שלכם ואז מצהיר: "וואלה נמאס מהלכלוך הזה, כנראה שאין לשמאל מה למכור לציבור חוץ מזה, לכן אני מעביר את תמיכתי מהשמאל אל אחת ממפלגות הימין. זה מה שמתרחש!!! ולכן מדי סקר אנו רואים כיצד מתחזק מחנה הימין מול מחנה התבוסנות. אני שואל אותך: לא הגיוני יותר שתתחילו לשווק את הטוב בכם, במקום להמשיך לציין את חסרונות המתחרה? אני אומר לך "על השולחן"! ה"לכלוך" הזה גורם רק להגברת הניכור לשמאל וגם הגברת השינאה כלפי השמאל. ה"לכלוך" הזה כאילו מוכיח לציבור שאין לכם משהו טוב להגיד על עצמכם, לכן אתם מתמקדים בניסיון להכפיש את היריב. לא רק! רק לחשוב שעפ"י הסקרים הציבור מעדיף בגדול את נתניהו ה"שקרן" על-פני יחימוביץ' ה"חסודה"! זה בעצם מוכיח כי חסרונותיה של יחימוביץ גדולים משמעותית מאלו של נתניהו שעליו אתה "מלכלך"... במקומך הייתי מתחבא... לסיכום: די ל"לכלוך". מוטב לך ולשמאל להתחיל להתנהל בדרך ארץ, להציג את דרככם לבוחר בדרך מכובדת, לכבד את ראש הממשלה שלנו כל עוד הוא ראש הממשלה שלנו! גם אני כמוך לא בחרתי בליכוד/נתניהו, אבל למרות זאת אני מכבד את נתניהו, כי הוא ראש הממשלה שלי. "לבקר" זה חשוב! אבל "ללכלך" זה "לא באופנה" ויביא למבצע יותר נזק מאשר תועלת. מסכים?

blackbomber

New member
מה קרה ספרטקוס?

כששואלים אותך: "מה אתה רוצה?", אתה נעלם! בכל פעם שהדיון הוא מעשי ולא קשור ל"לכלוך", מתברר שאתה לא יודע מה אתה בדיוק רוצה חוץ מ"ללכלך".

גוטרמן

New member
הוא לא נעלם . אתה נעלם

עד כה לא ענית לקושיות שהצבתי בפניך לפני מספר ימים. מעניין למה אבל את תטרח כי איני מצפה לתשובתך

למעלה