הסרת נורטון לחלוטין , איך ?

אייל אא

New member
הסרת נורטון לחלוטין , איך ?

היה לי NORTON 2002 רגיל , מחקתי , והתקנתי NIS 2003 , וגם אותו מחקתי , או לפחות חשבתי שמחקתי . קופצות לי הודעות בסרגל על עידכונים לנורטון . איך אני מסיר את שתיהן ולא משאיר מהן שום שאריות ?

TopSound

New member
../images/Emo26.gif

תשתמש בכלי הזה... בנוסך כל התקנה של מוצרים של SYMNATEC "זורקת" קבצים לכל מני מקומות במחשב לדוגמא: (זה תלוי במערכת הפעלה) C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared C:\WINDOWS\All Users\Application Data\Symantec וכמובן לתקיות של מוצרי NORTON ב-Program Files כמו: C:\Program Files\Norton SystemWorks אתה יכול לעשות חיפוש על הערך NORTON או SYMANTEC על כל הדיסק הקשיח שלך ולהסיר את הממצאים, כמובן שזה על אחריותך בלבד! בנוסף כל התקנה של מוצרי SYMANTEC מפוצצת את ה-REGISTRY בהרבה ערכים ולא דואגת להסיר אותם שאתה עושה UNINSTALL (מה שגורם מדי פעם לבעיות מיותרות) אתה יכול להשתמש בכלים לניקוי REGISTRY בשביל להסיר את אותן כניסות שוב מדגיש ואומר יש לבצע גיבוי לפני כל הסרה וכל שינוי שתבצע על אחריותך!

אייל אא

New member
כמעט .. ../images/Emo3.gif

אחרי שהסרתי את NAV 2002 ואת NIS 2003 בנפרד כל אחד , נשארה השארית שבתמונה המצורפת , עם ההסבר מדוע לא ניתן להסירה . איך אסיר את זה ? מלבד זאת : ב'חפש קבצים ותקיות' לפי מילת חיפוש norton או symantec ישנם כמה עשרות תיקיות או מסמכים מה לעשות איתם ?

az ma

New member
השאלה היא אם אתה מוכן למחוק את

pcAnywhere... כי זו קומפוננטה שמשרתת גם אותה... רוב הקבצים שנשארו שייכים לאפליקציות אחרות של Symantec... מהנסיון, קשה (אבל אפשרי) להוריד את כל השאריות של נורטון וסימנטק מהרג'יסטרי ידנית. ממליץ להשתמש בתוכנה טובה. לא הצצתי בקישורים שנתנו לך... אז אולי כבר קיבלת המלצות טובות... ד"א, תציץ בStartup... מתערב שיש שם עדיין LiveUpdate (או משהו כזה) שעדיין עולה לך... כמובן שזה בא מהרג'סטרי...

למעלה